2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin canım inşallah 28+4

Baya erken doğmuş kuzucuk. Herşey yolunda ama demi hastanede kalması dışında. Bide çok soru sormuş oldum erken doğum sebebi nedir? Bende de amniyon sıvısı fazla çıktı doktorum erken doğum riskin var dedi umarım vaktinde sağlıkla gelir kuzum.

Sabredemedi benim cadı kızım şuan yolunda canım sutumu içtikçe daha iyi olaçan inşallah rahim de sol damar incelmis bebeği beslemiyormus kan akışı sıkıntıydi 1 hafta hastanede yattım sonra acil olarak sezeryana alindim. Bekleyen herkes sağlıkla zamanında kucağına alır inşallah canım

Amin canım inşallah 28+4

Canım bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur umarım, sağlıcakla güzel bir ömrünüz olsun ailenle beraber, dua ediyorum bebeğine ve sana..Ha bu arada ben de 7 ayıma gelmeden doğmuşum, boyum 176 gerisini sen düşün, için çok rahat olsun, fark bile atar minik kuzu:)

canım yeni görüyorum... birkaç gün giremedim şimdi haberim oldu.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah bağışlasın yavrunuzu. çok geçmiş olsun sana da. inşallah herşey yolunda değil mi? nasılsın?

Çok geçmiş olsun cnm sürecin sıkıntılı geçmiş. Şükür bebişin gayet sağlıklı sütünde bol bol şifa versin güç kuvvet versin kuzucuğuna.

ben yine işlerden güçlerden nerdeyse 1 haftadır giremedim buraya kızlar. umarım herkes iyidir...
cuma günü aylık kontrolüm vardı. 35,5 cm olmuş boyu, ağırlığı da 1190 gr kadar.
biraz iri bi bebek olabilir ya da beklenen tarihten birkaç gün önce gelebilir dedi bi ön tahmin olarak doktorumuz.
hafta sonu tatile gitmeyi planlıyoruz bi aksilik olmazsa, ona da bi engel yok dedi, uyarılarını yapmıştı zaten. sabırsızlanıyorum hafta sonu denize mi giricem ben yani şimdi

İnşallah canım benim amin Allah razı olsun bol bol dua etmekten beklemekten başka birşey gelmiyo elimizden Rabbim hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmiyorsunuz

Bugün görüş gunuydu ❤ 26+1 32 cm 800 gram. 3 4 gün geriden geliyor ama bu ara açılmadığı sürece sorun değil dedi. Ayağının biri bi yerde, diğeri bambaska bi yerde alem bi çocuk ❤
Serviks için de gayet iyi dedi. Rakamı söylemedi, ben de hiic sormadım, sonra internetten okuya okuya gereksiz yere kafayı yiyorum. Doktoruma güveniyorum, iyi dediyse iyidir. Igneye yine önlem olarak biraz daha devam edelim dedi. Inşallah sonuna kadar gotururuz saglikla

günaydın arkadaşlar merak ettiğim bişe var bilen arkadaşlar varsa benim her kontrolümde karından yapılıyor ultrasonum, vajinal ultrason belli bir haftadan sonra mı yapılıyor?

günaydın arkadaşlar merak ettiğim bişe var bilen arkadaşlar varsa benim her kontrolümde karından yapılıyor ultrasonum, vajinal ultrason belli bir haftadan sonra mı yapılıyor?
Benim en son 5.haftada yapıldı vajinal ultrason. Ileri haftalarda hep karindan bakılıyor. Serviks olcumu gerekliyse o zaman vajinal ultrasonla bakılıyor. 37 38 haftalarda da çatı muayenesi var ama elle yapılıyor o da

Kızlar günaydın. Ben 5. Ay ve 6. Ay çok hızlı kilo almaya başladım hatta korkuyordum bu durumdan ancak birkaç gündür iştahım eskisi gibi değil zorla yiyorum ve 2 günde 1 kilo vermişim karnımda küçüldü yumuşadı sanki daha 4-5 gün önce bebeğimi gördüm kilosu boyu haftasına göre önden gidiyor ama kilo verme durumu endişelendirdi beni var mı böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…