2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kilosu ne kadar oldu, kendi solunum yapabiliyor mu? İsmi ne oldu? Sen nasılsın? Ara ara bizi bilgilendir, aklım sende ve minnoşta.
800 gr doğdu ilk ödemini attı şuan 765 gr kendi yapıyor arada oksijen takılıyor zorlandigi zaman,adı Asel oldu :) dikişlerim zorluyor yatıp kalkarken ayakta uzun süre kalmazsam sıkıntı yok şükür canım

Maşallah Asel kuşa o zaman. Doğru ilk ödem olayı vardı benim kız yarım kiloya yakın ödem atmıştı. Hastaneden çıktığı zamanı da tez söylersin inşallah. Sağlıkla büyür hepsi inşallah.

Canim simdi baktim da civilin sitesinde de 99.90 acaba sen baska modele mi baktin
Canim gec cevap verdim kusura bakma evet sadece markasi degisikmis ama butun ozellikleri ayni oda sirt ve yan sekilde takilabiliyor sicaklik koruma ve islak mendil gozu var ayri ayri ozelliklerinde bir fark goremedim benim dedigimi kullananlarin yorumunu okudum cogu kisi memnun kalmis. Tabi ki secim karar senin sen bilirsin ben 64 liralik olani almayi dusunuyorum cok begendim

Bende aynen agirlastigimi hissediyorum. Bizde gecen hafta alisverise ciktik. 1-2hafta daha sonraya biraksaydik yapamicakmisim dedim o kadar yoruldum. Ben 10 kilo aldim vucudum kaldirmiyor bence bu kadar agirligi artik.

Ozellikleri ayniysa mantikli canim :)tesekkur ederim:)

günaydın arkadaşlar merak ettiğim bişe var bilen arkadaşlar varsa benim her kontrolümde karından yapılıyor ultrasonum, vajinal ultrason belli bir haftadan sonra mı yapılıyor?

Canim benim onceki hamileligimde dr hep karindan bakti. Gic bir zaman vajinal bakilmadim Cati muayenesi yapmayacak misiniz dedigimde ise guldu eski seyler bunlar dedi. Drumda proftu. Ama herkes bir değil gerek gorulen durumlarda yapiliyor tabi ki. Doguma yakin yapan drlar var.

D DAMK06 canim iyi olmaniza cok sevindim. Bende cok merak ediyorum arada paylas bizimle. Duygularini da dok, paylas elimizden geldigi kadar destek olalim. Zorlu bir surec cunku seninki. Sadece guzel seyleri degil sıkıntılarimizi da paylasmak icin buradayiz. Kendini yalniz hissetme eminim bircok arkadasta benim gibi dusunuyordur.

Bende aynen agirlastigimi hissediyorum. Bizde gecen hafta alisverise ciktik. 1-2hafta daha sonraya biraksaydik yapamicakmisim dedim o kadar yoruldum. Ben 10 kilo aldim vucudum kaldirmiyor bence bu kadar agirligi artik.
Evet vücutlar kaldırmıyor bi de sıcaklar acayip etkiledi beni. Seninle aynı haftadayız sanırım. Bundan sonra giderek daha ağırlaşıcaz artık. Alışverişi de bitiremedim tam olarak. Genelde kıyafet eksiğim kaldı neyseki

kızlar merhaba giremedim sabahtan beri. dün uzun zamandır ilk defa çarşıya indim ama mafoldum bacak aralarım acıdı resmen kasık ağrım çok oldu dün birde cumartesi günü bebişim için gardırop boşalttım onun yorgunluğuyla iyice bittim. dün kendime alışveriş yaptım lohusa tacı içim malzemeler aldım birde bebişimin kapı süsü için bir kaç eksik vardı onları tamamladım. yorgan için elyaf aldım hayırlısıyla dikebilseydik iyi olacaktı bebişimin neyi eksik hiç bilmiyorum herkes birşey alcaz sen alma diyince böyle oldu bayramda aldıklarınızı verin diyeceğim doğum ekim gibi görünüyor eylülde herşeyi bitirmek istiyorum diyeceğim bakalım inşallah halletmişlerdir alışverişi birkaç ay giyeceği kıyafetlerden bir sürü almak istemiyorum onun yerine büyük beden kıyafet almayı düşünüyorum
birde dün rüya gördüm 38 haftalık sezeryana alınıyordum bebişim 4 kilo bir tosuncuktuemzirdiğimi gördüm ağzı hep süt oluyorduAllah hayra çıkarsın inşallah

Peki kaçıncı haftada sezeryan mi nornal Doğum mu olacağını söyledi doktorunuz

günaydın arkadaşlar merak ettiğim bişe var bilen arkadaşlar varsa benim her kontrolümde karından yapılıyor ultrasonum, vajinal ultrason belli bir haftadan sonra mı yapılıyor?
benim doktorum başından beri vajinal muayeneye karşıydı. ama 17 haftamda karından plasentamın rahim ağzını kapattığını gördü tam emin olmak için vajinal bakmamız lazım ama istemezsen yapmam dedi benim onayımı alarak yaptı daha sonra 26. haftada kasılmalarım için gittiğimde serviks boyunu ölçtü yani sadece bu haftalarda gerekli görüldüğü için yaptı doğuma yakında çatı muayenesi oluyor diyebiliyorum

benimde göbeğim aşağıya düştü sanki göğüsümün altında da şişlik var ama daha çok aşağıda sanki benim iştahımın maşallahı var git gide alıyorum kiloları sıcaklar etkilemiş olabilir senin iştahını.

Peki kaçıncı haftada sezeryan mi nornal Doğum mu olacağını söyledi doktorunuz

Oyle bişey asla soylemedi bana hersey yolunda gidiyordu normal doguma engel yoktu. Boyle gittigi surece normal yapabilirsin dedi sadece ve normal yaptim.

Ama normal dogum gorunuyorken, dogum basladigi anda bile ortaya cikacak bir sorunla kendini sezaryende de bulabilirsin.
Garantisi yok normal dogumun.

Sezaryene gelince annede ki bi hastalik, bebegin durumu, gebeligin ilerleyisi vs gibi seyler etkilidir. Bu kiminde en basindan beri bellidir dogumun sezaryen olacagi , kiminde de sonradan belli olur. Herkeste farklilik gosterir kisaca.

Mesela benim bu dogumum 17. Haftadan beri sezaryen gorunuyor. 37. Haftaya kadar beklemedeyiz sorun duzelmezse normal yapamayacagim sezaryene alacak.

teşekkürler canım yani gerektirecek bir durum olmamış o zaman benim aklıma takılıyordu sağolasın

anladım canım çok sağol yani gerek görürse haftası önemli değil her an yapılabilir

Detaylı açıkladığın icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…