2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hepiniz sagolun kızlar destek oluyorsunuz dua ediyorsunuz allah razı olsun sütüm az geliyor etkilenmesin diye mutlu olmaya çalışıyorum eşim çok destek oluyo atlatcaz inşallah bugünleri de

anladım canım çok sağol yani gerek görürse haftası önemli değil her an yapılabilir

aynen canım gerek gördüğünde her an yapabiliyorlar

Kızlar selam biz tatile geldik :) ben yüzdükçe bu minnak daha da hareketlendi maaşallah sırf hareket etsin diye hiç sudan çıkmayacağım neredeyse :)

bende bu sene çok yüzdüm bebişimin şansına baya fırsat bulduk deniz için havalar serinlemeden keyfini çıkar canım iyi tatilller

Bu zamana kadar sıcak hiç etkilemedi yeme konusunda ama hızlı kilo alınca da endişeleniyordum verince de öyle oldu benim bedenim uzundur Bebek göğüs altına çıkmadı henüz ama orası da geçtiğimiz günlere göre boş geliyor. Valla iyice psikopata bağladık her şeye takılıyoruz

Sicaklar gercekten cok etkiliyormus. Son gunlerimizde serinlemeye baslar artik havalar. Klima taktirmaya karar verdik adamlar 1 haftadir ne zaman arasak bugun gelinecek diyorlar 1 haftayi gecti hala gelmediler :) benimde ufak tefek eksiklerim kaldi. Tarihlerimiz yakin gozukuyor zamaninda dogarlarsa tabiki.

Arkadaşlar açlık kan şekeri ve 1 saat sonra tokluk kan şekeri, ikisinin de ismi glikoz di mi? Yani tahlilde glikoz yazan birimin karşılığındaki değer mi? Yoksa ikisinin isimleri farklı mı

Bizim de yakin haftalar belki de ekim annesi oluruz kismet:)bu haftalarda ben iyice halsiz hissetmeye basladim bebis de sanki daha az hareketli gibi yeri daraldi sanirim siz de durumlar nasil:)

Arkadaşlar açlık kan şekeri ve 1 saat sonra tokluk kan şekeri, ikisinin de ismi glikoz di mi? Yani tahlilde glikoz yazan birimin karşılığındaki değer mi? Yoksa ikisinin isimleri farklı mı
Benim bildigim kadariyla seker yuklemesi yaptirdiysaniz hepsi ayri ayri yaziyor
ama aclik tokluk sekerinizi olcturduyseniz sadece glikoz yazar her ikisinde de.bazen akş yazdigi da oluyor aclik sekerinde ama genelde her ikisinde de glikoz yaziyor

Hba1c 4.9 çıktı. Glikoz da 73 çıktı. 12 saat açlık sonucu.
Doktorum 140 üstü çıkarsa haberim olsun demişti. Ama ben sadece açlığa baktirdim, malesef tokluk ve 1 saat vaktim yoktu 140 üstü olmasın dediği tokluk sanırım. Cunku glikozun referans degeri 70-105 arası yaziyor. Tokluk icin tekrar vermem lazım o zaman
domestic S Sarisinbebek

canım evet açlık benim 75 çıktı doktor normal dedi,
toklukta ise sınır 140, benim tokluk 105 çıktı.

Bende şimdi bu durumu yazacaktım. Senin bebeğinin kilosu hatasıyla uyumlu mu peki canım? Ben su fazlalığı vardır diye korkmaya başladım

Evet aclik oluyor o tokluk icin yemek yedikten 1 saat sonra tekrar kan vermen gerek canim 140 ustu gebelik sekerine isaret ediyor vaktin olmazsa eczanede falan da olcturebilirsin

Canım sen de şeker yüklemesi yaptırmadın değil mi? Doktorunun bu konudaki görüşü nedir acaba?

Ben de yeni yaptırdım açlık glukoz 71, Hba1c 4.2 çıktı. Toklum şekerimi ölçtüremedim ben de..

Ben 26.haftadayim toplam 5 kilo aldım. Beyaz ekmek, pilav ve paketli gıda hiç tuketmiyorum. Bebegin kilosu da ileride degil, ailede de şeker yok. Bu yüzden şeker yüklemesi yaptırmak istemedim. Doktorum da açlık tokluk şekeri ve hba1c yaptirirsan yüklemeye gerek yok dedi.
Sonuçları göstermedim daha ama tokluk da verip sonra göstereceğim, açlık sanırım tek başına sonuç vermiyor. Bence siz de 1 saat tokluk verin, hepsini beraber degerlendirsin doktor

Hemen hemen aynı durumumuz, ben de 26+3 teyim toplamda 5,5 kilo aldım. Aynen ben de basit karbonhidrat ve şeker tüketmemeye özen gösteriyorum. Sülalede şeker yok desem yeri. Doktorum "büyük ihtimalle şeker çıkmaz ama ben yine de yaptırmanı öneririm tabii ki zorlayamam" dedi. Benim inisiyatifime bıraktı yani. Ben de tokluk ölçtüreyim en kısa sürede o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…