2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov canim sana bisey sorucam sanirim sende de şeker cikmisti. Hergun sekerini olcuyomusun aclik tokluk durumun nedir doktor bu konuda ne dedi
canım 1 hafta boyunca ölçtüm ama normal çıktı hep kontrole gittiğimde 1 ay boyunca sabah açlık tokluk ölç dedi ölçüyorum ama şekerle alakası olmayan değerler çıkıyor o nedenle sıkıldım parmaklarım delik deşik oldu elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.

kızlar süperfetasyon durumunu duydunuz mu hiç? şimdi instagramda duydum bende hamile kalıyorsun 1 ay-10 gün -1 hafta sonra tekrar hamile kalıyorsun yani hamileyken tekrar hamile kalma durumuTürkiye de hiç görülmemiş dünyada 12 kişide varmış ve instagramda bir sayfa Türkiye de olan birini paylaşmış bebeklerden biri 31 haftalık diğeri 27 haftalık eşim ilk zamanlar bu sebep yüzünden birlikte olmak istememişti bende yumurta döllendikten sonra kendini korumaya alır başka sperm kabul etmez demiştim ama olabiliyormuş

InsAllah duzelir canim benim aclikla tokluk arasinda daglar var sıkıntı da oymus sanirim dusup yukselmesi iyi degilmis. Boyle devam ederse insuline başlıcam sanirim

Acaba olabilirmi diye bende dusunuyordum aklima gelmiyor degildi demekki dogruymus

Bende şimdi bu durumu yazacaktım. Senin bebeğinin kilosu hatasıyla uyumlu mu peki canım? Ben su fazlalığı vardır diye korkmaya başladım

Bende felaket durumdayım şu 1 haftadır resmen boyut atladım 3. Trimerter a göz kırparken bunu dibine kadar yaşıyorum sanırım nasıl olucak bu halimiz bilmiyorum

Kızlar selam, inşallah hepiniz iyisinizdir size bir şey sorucam, vajinal tüy temizliğini nasıl yapıyorsunuz ya da yapmayı düşünüyorsunuz doğumdan önce? Tüy dökücü veet beni mahfediyor aşırı tahriş ve acı. Ama ağdada yaptıramam şu aşamada çok hassasım acıtmayan bir yöntem var mı bildiğiniz?

Benim de en buyuk derdim o kadar canim sıkılıyor anlatamam. Agdaya asla canım yok. Tuy dokucu de çok kimyasal, kiyamiyorum kullanmaya, mantara vs de sebep olabilir belli olmaz. Jilet desen hem artık karnim büyüdü, istediğim gibi esnek degilim, hem de 1 haftaya kalmadan eski haline geliyor. Kafayi yiyecegim

En cok sıkıldigim konulardan biri simdiye kadar acil durumlar yuzunden hep jilet yaptim sir kullanirken jilete baslayinca sire donmek imkansiz oldu zaten aci olayi hormonlardan tavan yapti ama artik gobekten bisi goremiyorum doktora zorsum agda onermiyorum kasilmalari tetikliyor epilatorlerin jilet baslikli olanlari var onlari kullan dedi ama bence o da care degil. Ben 38. Haftada falan sir yaptiracagim simdi bir sey olur diye korkuyorum zaten kasilmam cok var iyice artmasin

Bende napıcağımı şaşırdım. Ağdaya hiç cesaretim yok kızlar bide benimde karnım baya baya büyüdü yani zaten ben önden gidiyordu şimdi iyice devasa ve katiyen hiç bir şey görmüyorum ama tertemiz gitmek istiyorum doğuma hatta son kontrolllerimede öyle. Alttan bakar vs. Diye aşırı utanıyorum tüylerden

Aynı şeyi bende düşünüyorum ama ağdaya ne kadar alışık olursan ol illa kasıyorsun kendini ve çoğu yerde okuduğuma göre doktorlar kesinlikle ve kesinlikle tüy dökücü kremleri kullanmayın diyorlarmış gerçi ben doktoruma sormadım ne kadar doğru bilmiyorum ama açıkçası kullanmak istemiyorum ama hastaneye de tertemiz gitmek istiyorum özellikle çatı muayenelerine falan

Hepimizin ortak sorunu bu sanırım en iyi çözümü bulup hepimuz faydalanabilsek keşke. Inci agda diye bir şey çıkmış duydunuz mu bilmiyorum internette falan baya videosu var

Hepimizin ortak sorunu bu sanırım en iyi çözümü bulup hepimuz faydalanabilsek keşke. Inci agda diye bir şey çıkmış duydunuz mu bilmiyorum internette falan baya videosu var

Ben gördüm onu ama normal ağdadan pek bir fark göremedim. Yani görsel anlamda aynı şey, canın mı yanmıyor acaba anlamış değilim. Ama gerçekten kolay bir çözümümüz olsada kullansak. Gördüğüm kadarıyla herkes bundan müzdaripmiş meğersem

O kadar çok düşünüyorum ki bu konuyu bitkisel kremler falan var onlar da ne kadar guvenilir bilmiyorum cuma günü kontrolum var dr a sormayi planlıyorum bakalım o ne dicek

Canım niye Doğum ekim gibi görünüyor.Doktorun tarih verdi mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…