2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar biraz fazla zaman aliyor ama bende temizligimi su beyaz eldivenlerle yapiyorm hemsire eldivenlerinden gorme sıkıntisinida kucuk bi aynayla hallediyorm

Bizim de yakin haftalar belki de ekim annesi oluruz kismet:)bu haftalarda ben iyice halsiz hissetmeye basladim bebis de sanki daha az hareketli gibi yeri daraldi sanirim siz de durumlar nasil:)
Benimde icimden bir ses ekim diyor ama kismet bakalim hayirlisi ne zamansa o zaman gelsinler. Yeri daraldi ama sanki gücü artti gibi bazen cok saglam vuruyor. Halsizlik bende de var cocuk olunca nasil bakicam bu halsizlikle diye dusunuyorum bazen.

Ben ağda yapıyorum sanırım hormonlardan dolayı cook gec cikiyor inanılmaz hatta Keske hep hamile olsam diyorum :))

Yeni evlendigim dollenme cocuk vs ile ilgili hicbir sey bilmedigim o cahil donemimde bu benimde aklima gelmisti arastirmistim ve boyle bisey olduğunu ogrenmistim. Cok ilginc gelmisti ve hamile kaldigimda acaba olurmu diye de aklimdan gecirmistim hep. Demek turkiyede de olmus ha. Sayfanin adini bana mesaj atsana canim. Ya da instadan etiketleyiver merak ettim bakayim :)))

Saglikla zamaninda dogsunlar da bakariz elbet Allah anne gucu verir insallah :)Bu aralar midem de bir garip sanki ac gibiyim ama deilim kaziniyor mu desem yaniyor mu desem bilemiyorum.sanirim.hamileligin balayi donemi bitti

Kızlar sizde de oluyor mu bogazimda yutamadığım bir parça ekmek var sanki aşağı yukarı gidip geliyor nefesimi kesiyor rahatsız oluyorum mide gazımı bu acaba?

Kızlar sizde de oluyor mu bogazimda yutamadığım bir parça ekmek var sanki aşağı yukarı gidip geliyor nefesimi kesiyor rahatsız oluyorum mide gazımı bu acaba?
Ben de tam oyle deil ama nefes darligi oluyor bazen carpintiyla beraber.bazen de yemis olsam bile midem bosmus gibi hissediyorum sanirim mide yanmasi boyle bir sey :/

Merhaba kızlar,ağda hepimizin sorunu.ben jiletle alıyorum malesef.artik her an hazır olmamız lazım,Allah korusun erken doğum riskine karşı fln.
Bu arada ben ilk 3 aya yeniden döndüm sanki.iki sabahtir midem bulanıyor.ve de eksiye asermeye başladım.bugun 5-6 kasık sumak ekşisi yedim hızımi alamıyorum.bunlaea ek olarak çok fena agirlastjm.ayakta duramıyorum 5 dkdan fazla.dun çocuklara bayramlık alayım diye avmye gittim dinlene dinlene sadece 3 mağaza gezebildim, belim kasıklarim fena ağrıdı.bebegin kıyafetlerini alabildgimi internetten almaya karar verdim şu durumda.ben kendim dokunup almasını çok severim kıyafet konusunda ama bakalım.insallah bir enerji gelir de alisverisimi doya doya gezerek yaparım.

Canım niye Doğum ekim gibi görünüyor.Doktorun tarih verdi mi sana
Yok canim ellerini hizli tutsunlar diye oyle soyleyecegim yoksa kasim dedim mi sanki 1 sene varmis gibi davraniyorlar oo kasim mi falan diyorlar sanki hic gelmicek gibi
Dur ekleyeyim canim

Kizlar hamam tozu mu ne oyle birsey var kul gibi tuy dokucu aktarlarda satiliyor ben kullandim cok memnun kaldim bitkisel bide sesunun kullandim berbat birsey

Seninki gibi degil ama bu aralar bogazimla ilgili benimde sorunum var. Surekli tikaniyorum gibi hissediyorum ve birsey takilmis gibi gicik geliyor oksurerek temizleme ihtiyaci hissediyorum. Sesim surekli konusurken falan catallasmaya basladi. Nefes darligi desen zaten en basindan beri yasiyorum.

Merhaba arkadaşlar sayfayı bi süredir takip ediyorum geriye dönük takip ettim.biz bugün kontrole gittik 28.haftadayiz kilomuz 950 doktorumuz beğenmedi kilomuzu beslenmemle alakalı olabilirmiş bu aralar biraz az yedim sanirim kilo alicam diye hemen etki edermi bebise bir hafta geride kaldık biraz uzun anlattım ama kusura bakmayın moralim felaket bozuldu sizlerede danışayım dedim

Canim hic bozma moralini. Benim 26+1 bugün ve 800 gram. 3 4 gün kadar geriden geliyor ama daha geriye dusmedikce sorun yok dedi doktorum. Her bebek tosun gibi dogmak zorunda değil dedi. Ama illa bebek kilo alsin dersen, her gün muz et ve yoğurt ye dedi. Bulgur pilavı ve kaşar peyniri önerenler de var. Bunları 2 hafta kadar düzenli ye bakalım, inşallah toparlar. Hemen moral bozmak yok :) bir de bebeği besleyen damarlar en cok solumuza yatinca rahat ediyormuş, sola yatmaya da özen göster. Omega falan kullanıyor musun?

Omega değilde decavit ve kan hapim var onları kullanıyorum bakalim hergun yumurta ve et yimem gerekiyormus protein alicam kasar peyniri ve muzu duymuştum bulgur pilavını hatırlatmam ıyi oldu

Ben de kırmızı et, tavuk ve balık yiyemeyenlerdenim : ( ayda birkaç defa yiyebiliyorum o da köfte şeklinde. Balık ya da tavuk da ayda bir iki anca zorla o da. O yüzden içim hiç rahat değil. Bebeğin kilosu normal ama beyin gelişimini falan olumsuz etkiliyor mudur diye korkuyorum. Otçulum ben. Her türlü ot, sebze yerim. Süt ve süt ürünleri ve yumurta da hergün tüketiyorum ama konu ete gelince midem bulanıyor : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…