2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende tavuk balık hatta yumurta bile yiyemiyorum ama özellikle yumurtayı günde bi tane mutlaka ve her günde kırmızı et balık yada tavuk biri olacakmış bende artık kırmızı etle denicem bakalim 3 hafta sonra kilomuz nasıl olacak

Kizlar hamam tozu mu ne oyle birsey var kul gibi tuy dokucu aktarlarda satiliyor ben kullandim cok memnun kaldim bitkisel bide sesunun kullandim berbat birsey
Zehirlenmelere neden olduğunu duymuştum haberlerde hayatını kaybedenler falan oldu aman diyim dikkatli kullanın araştırın soruşturun öyle kullanın.

Haşlanmış yumurta yiyemiyorsan omlet de olur demişti bana doktorum tereyağında yapıyorum. Besin değeri aynı kalıyormuş.

Eğer tavuğu normal marketten aliyorsaniz, hic yemeyin daha iyi diyor uzmanlar ama tabii köy tavuğu bulma imkanınız varsa güzel bir besin maddesi. Hindi eti denediniz mi? Belki onu seversiniz. Ben de baslarda kırmızı et yiyemiyordum, sadece oğlak eti yiyebildim. Dener misiniz bilmiyorum, cok hafif bir et. Mesela ben de yumurta hic yiyemiyorum kırmızı et yiyemiyorsaniz kuru fasulye, nohut, yesil mercimek gibi bakliyatlari bol bol tuketin. Yani insanlar ekmek bulamazken çocuk doguruyor, biz yumurtayı, kirmizi eti az yiyoruz diye çok büyük sorunlar olacağını sanmıyorum. Balık için de omega kullanıyorum

Yok hindi de yiyemem keçi de kuzu da. Genel olarak hayvan yiyemiyorum. Yeşil mercimek sık sık yerim çorbasını yaparım. Omega 3 kullanıyorum gebeliğimin başından beri. Aynen, değil mi her hamilenin hergün et yiyebilecek durumu yok sonuçta. Doktorum her kontrolde hergün muhakkak et ve et suyu tüketeceksin diye üstüne basa basa söylediği için ve ben yapamadığım için endişeleniyorum.

Bıldırcın yumurtası da iyi olur arada. Valla bence zorla yenen şey şifa olmuyor vucuda ben böyle inanıyorum. O zaman siz de bol bakliyat ve yumurta, yoğurt, peynir yersiniz. Mantar da kırmızı ete çok yakın besin değeri olarak. Artık olduğu kadar

Mantar da yemiyorum ya zehirlenirim falan diye tam bi paranoyak oldum : ) semizotu da mesela omega 3 bakımından çok zenginmiş balık yiyemeyenlere alternatif. Bol bol salatısını yedim bu yaz, yoğurtla da güzel oluyor tavsiye ederim.

Hepiniz sagolun kızlar destek oluyorsunuz dua ediyorsunuz allah razı olsun sütüm az geliyor etkilenmesin diye mutlu olmaya çalışıyorum eşim çok destek oluyo atlatcaz inşallah bugünleri de

Rabbim ne dilerse o olur eminim asele yaşam dilemiştir sanada sağlık her geçen gün daha ii olacak allahın izniyle

Ca
canım beyin gelişimi için ceviz öneriyorlar.

Ben de tam oyle deil ama nefes darligi oluyor bazen carpintiyla beraber.bazen de yemis olsam bile midem bosmus gibi hissediyorum sanirim mide yanmasi boyle bir sey :/
Sorma bende de yemek yesem bile o açlık hissi var seninkide daha Değişikmiş cnm bende çarpıntı yok çok şükür ama

Hepimizinki farklı cnm midedeki gazdanmı o takılma hissi acaba yada daha farklı birşey mi ses kısılması filan

Hayirli geceler. Ne kadar konu konusulmis
Kontrole giden arkadaslarin gözu aydin kiloya takilmayin saglikli dogsunlar da gerisi onemli degil. Ben zaten hic guvenmiyorum o ölcumlere bir mm bile epey farkettiriyor. Ins biz elimizden geleni yapalim hem ne guzel tavsiyeler de verilmis.

Ben de bugun bi tuhafim gun boyu kasilmalarim vardi, bagirsaklarim iyice yavasladi o da mahvetti beni. Bazi arkadaslardaki gibi birsey sanki nefesjmi
Kesiyor ara ara. Bir de benim ufaklik resmen kasigimda. Ordan vurup duruyor=S hayirla bir carsamba doktoruma gidebilseydimmm

O kadar çok düşünüyorum ki bu konuyu bitkisel kremler falan var onlar da ne kadar guvenilir bilmiyorum cuma günü kontrolum var dr a sormayi planlıyorum bakalım o ne dicek

Ya benim doktorum erkek nedense bunu sormaya utandım ben ya niyeyse oysa ki utanmam saçma ama anlamış değilim bu hormonlar beni çok değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…