2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

merhaba canım aramıza hoşgeldin. bebeğin sen az yesen de kendini kurtarıp beslenir sen sadece kilo almazsın ama iştahsızsan ve gerçekten çok az yediysen bebişin beslenmemiş olabilir kızlar yiyebileceklerini yazmışlar ben muz kaşar et tüketmiyorum sadece bulgur yiyorum haftada 2 kere mutlaka ve bebişimin kilosu gayet iyi bulgur gerçekten mucize hem bize yararı var hem bebeğe birde ceviz ve çiğ badem mutlaka tüket biz 26. haftamızda 1 kiloyduk.

canım bende et pek tüketemiyorum balık haftada 1 yiyorum ki doktorum zaten çok tüketme fazlası zararlı dedi bünyesinde civa barındırdığı için. tavuk ise sulu yemeklerimin vazgeçilmezi çok seviyorum. beyin gelişimi için ceviz tüket canım çok şükür her şeyin bir alternatifi var et yerine de ben yeşil mercimek yiyorum

Bizde 25. Hafta 700 gr çıktık doktor zayıf ama bundan sonra kilo alır dedi neti talan ettim bulduğum gece kalkıp süt içilecek her yemekten sonra sola yatılacak keçiboynuzu pekmezi 2 tatlı kaşığı yenilecek muz,şimdilik bunlar

Hayirli sabahlar
Gece tam bir kabus gibiydi. Kasilmalarim iyice artti sabaha karsi uyuyakalmisim Sabah erkenden doktorumu aradim bugun geleyim mi diye zaten bugunmus randevumBen yarin diye biliyordum ay birden altin bulmus gibi oldum hic aklima gelmezdi kadin doktoruna giderken birgun bu kadar mutlu olabilecegim. İns kasilmalar servikste bi kisalmaya yol acmamistir. Alttan muayene konusu gecmis ben ilk gebeligimde de suanki gebeligimde de her gittigimde hem alttan hem de karindan muayene oluyorum. İlk serviks uzunluguna sonra da bebege bakiyor. Eliyle muayene de kanama fln olursa bakiyor. Hastaneye acile gidersen zaten hepsiyle bakiyorlar elle, demirle ultrason cihaziyla hafta farketmiyor ( ben almanyada yasiyorum) burada malesef boyle

Arkadaşlar günaydın ... Yağmurlu ama serin bir gün şükür :)
Aile hekimliğine gittim kontrolüm vardı moralimi çok bozdular bir türlü idrar yolu enfeksyonunu atlatamıyorum ve bu sefer ebe erken doğum yapacaksın böyle giderse dedi eşimde çok sinirlendi nasıl böyle insanın moralini bozuyorlar diye...birde stajyer almışlar yeni tamam tabi ki öğrencilerde öğrensin ama o kadar acemi idi ki kız resmen çığlık attım acıdan o kadar canım yandı

ne yapıp canını yaktı ki?

Canım ben de cuma günü sağlık ocağına tahlil vermiştim, bugün sonuçları almaya gittim. İdrarda epitel 53, eritrosit 12 çıktı. Aile hekimi hiçbir şey bilmediği için buna da bir şey diyemedi yine. Kadın doğumcuna göster diyor. Ben de randevum bayramdan sonra siz bir şey öneremez misiniz, ilaç kullanmam gerekir mi dedim. Bol su iç o zaman dedi. Sinir oldum. Sen ilaç kullanıyor musun?

Evet geçen kendi kadın doğum doktorum verdi antibiyotik kullandım düzeni bir şekilde bol suda içiyorum ama zaten aile hekimliğinde yaptıkları testte çubuk test hatta idrara göre şekerim yüksek çıktı ama şeker yüklemesinde hiçbir şey yoktu eşimde bunlara sinirlendi doğru düzgün test yapmıyorlar sonrada insan o var bu var diyorlar dedi ...

çubuklara güven olmaz canım sen hastanende adam akıllı değerlerle öğren idrar sonucunu.

Merb. Kizlar bebeklerin kilolarindan bahsedilmis benim kizim 26. Haftanin basinda 900 gramdi doktor normal oldugunu soyledi. Bende cig badem ceviz, muz, sut,kasar gunluk olarak mutlaka tuketiyorum.
Alttan muayeneye gelince ben zaten bu konuda fobi olusturdum dogumdan sonra. Cati muayenesi biraz daha derin bir sey diger muayenelere gore. Sezaryen olacagim icin bunda dert etmiyorum bakmaz zaten. Kizimda 8. Ayimdan itibaren 3 defa cati muayenesi olmustum hepsinde ilk gun kanamam oldu. Hepsinde de acilma 2 cm cikmisti cok fazla gerekli bir sey oldugunu dusunmuyorum ben kendi tecrubeme gore.

Aynen canım gidince tekrar yaptıracağım zaten test ama sabah sabah gerdiler erken doğum diye diye...
Ben hiç güvenmiyorum açıkçası sağlık ocağıma. Sonuçlarımı kendi doktoruma attım bakalım ne diyecek. O stajyerlerden ben de çok şikayetçiyim. Damar bulacağım diye koluma delik deşik ettiler.

Epilasyon konusunda, geçen gün internette epilasyon eldiveni diye bir şey gördüm. Üstünde minik kristaller varmış. Zımpara gibi, eldiveni dairesel hareketlerle tüylerin üstünde hafifçe sürtüldüğü zaman jilet gibi alıyormuş. Kullanan oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…