2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
F Fnurr bir garip oblomov ben de magnorm kullanıyorum 2 haftadır. Normalde kramp yoktu ama rahim kasilmasi için verdi. Onun dışında hiç kramp hissetmiyorum. Dün de kontrolde rahmin yumuşamış iyi görünüyor, magnezyuma devam et dedi. Tadını pek sevmiyorum ama mecburen kullanıyorum.

tadını bende sevmiyorum soğuk suda eritip gazoz gibi tüketmeye çalışıyorum birde birken iki oldu zaten benim ihmalim yüzünden 2ye çıkardı doktor adam akıllı kullansaydım belki 2tane içmeyecektim

Benmki de cok sert tekmeliyr hic uyumuyor sanki

Ele geliyorlar artık : ) karnıma dokunduğumda elimin altında döndüğünü hareket ettiğini hissediyorum. Bi de tahmin etmeye çalışıyorum acaba poposuna mı dokundum kafasına mı falan diye : ) çok güzel duygular gerçekten. Benimki de yattığımda yan tarafımın yatağa değen kısmını tekmeliyor öbür tarafa dön der gibi, dönüyorum bu sefer de öbür tarafı tekmeliyor : )

Benim de ayni ne tarafa yatsam yatağı delecek gibi o tarafa vuruyor, bütün vucudum sarsılıyor
Doktor bana, bebeğin eşi arkada olduğu için bebekle karnın arasında hiç birsey yok, o yüzden çok yakinda dirsegini ayağını falan avucunun içine alabilirsin dedi ❤

Merhabalaaarr...

Bu magnezyum ne için veriliyor kızlar? Ben kullanmıyorum,doktorada yarın yada perşmbe günü gideceğim ama ondan önce size sorayım.Hiç bi ilactan eksik kalmıyım :) Birde kalsiyum.Kalsiyum namına hiç bişey tüketmiyorum.Süt hiç içmedim mesela.Peynir hiç yemiyordum,azar azar başladım ama yeterli olduğunu sanmıyorum tabii ki.Yoğurtta öyle arada sırada...

Birde şker yüklemesi yaptırmadım ben.Doktor tokluk 1. Saat ölçümü yaptır dedi.Bi hafta kahvaltıdan sonra,bi hafta öğle yemeği,bi haftada akşam yemeği.Beslenmem konusunda bilgi verdi.Bende şekerim yükseldi yükselecek diye bu kezde korkuyla hiç bişey yememeye başladım.Çevremdekiler kızıyor aç bırakıyorsun çocuğu diye.
Dün akşam eşim tıka basa yedirdi,şekerimi ölçtüm,170 çıktı Çok moralim bozuldu tabii... Açlık normal,hatta bazen düşük bile çıkıyor.Bu şeker ölçüm aletinede ne kadar güvenebilinir bilmiyorum...
Bu akşam kaç çıkacak bakalım...

Korkuyorum şimdi doktora gitmeye bu yüzden...

Ya ben duyardım kolu burda bacağı başı burda derdi hamile olanlar siz ayırt edebiliyormusnuz böyle yoksa daha erkenmi bunun için ben yerini hissediyorum ama kolu bacağı diye ayırt edemem

Merhaba kızlar, uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü yazamadım. İzindeydim. Çok rahattım valla minnak kızım kıpır kıpırdı. Dün iş başı yaptık bir rahatsızız. Sanki midem bulanmaya başlıyor. Bir de ayaklarım çok şişiyor işteyken. Şu doğum izinleri bir gelse artık.

canım bacaklarda kasılmalar falan oluyor onun için yazıyor doktor magnezyumu ayrıca kasıklarda sertleşmelere de iyi geliyor. bende pek süt ürünleri tüketmiyorum yoğurt yiyebiliyorum sadece ve doktorum calcimax-d3 yazdı birgün kullanıp 1 gün kullanmıyorum istersen sor doktoruna belki yazar.

Ya ben duyardım kolu burda bacağı başı burda derdi hamile olanlar siz ayırt edebiliyormusnuz böyle yoksa daha erkenmi bunun için ben yerini hissediyorum ama kolu bacağı diye ayırt edemem

canım şimdiye kadar ayırt edemiyordum ama bugün resmen up uzun çubuk gibi birşey avucuma geldi

Bende öyle senin gibi şimdi günlük soraya koydum yüreklerini bakalim inşallah toplar bebislerimiz

Kızlar size hamilelikle alakasız bişey soracağım benım kocaman bir masam vardı salonumu cok fazla daraltıyordu neyseki satıyorum yerine küçük bir masa bakıyorum bu evde kiracıyız allah nasip ederse ev aldığımızda alacağım masayı mutfağımda kullanmayı düşünüyorum küçük sade ve şık masaları nerede bulabilirm acaba yeni eşya alanınız ya da önerisi olanınız varsa yardımcı olurmusunuz

Aslinda masadan cok sandalye göz yoruyor. Sandalyeleri mümkün olduğu kadar küçük alın. Benimkinin sirtlari yüksek ve kapitoneli, cok yer kaplıyor. Sırt kısmı ahşap olanlardan secerseniz daha iyi olur. Bi tarafına da bank alıp masanın içine itersiniz kullanmadığınız zaman. Daha iyi olur

170 mi canım çok yüksek kesinlikle doktorunla görüşmelisin bende şeker çıktı doktorum sadece dikkat et dedi diyet yapmadım ne yersem yiyeyim 128 i geçmedi tokluk

Ben hiç anlayamıyorum ilk hamileliğimde de anlamamıştım hatta bunda başının old tahmin ettiğim yerde poposu çıktı ben de tahmin etmeyi bıraktım:)

Aynı fikirdeyiz benım de suanki sandalyelerim oyle bende bank şeklini düşünüyorum acıkcası ama emin değildim o zamn ben o bank gibilere bakıyım canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…