- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.361
bayramda 30 haftalık olacağım valla çok heyecanlıyım şükür bugünleri gördükAynen. Heyecan dorukta : ) bir an önce 30.haftalara gelmek istiyorum.
Uzu bi öüddet vermemek için direndi artık ellerimin uyuşmasından aglıyodum dün verdi doktor artıkaynısını kullanıyorum canım. ama maşallah şimdiye kadar magnezyumsuz iyi idare etmişsin benim kasılmalar yüzünden günde 2ye çıkardı
tadını bende sevmiyorum soğuk suda eritip gazoz gibi tüketmeye çalışıyorum birde birken iki olduF Fnurrbir garip oblomov ben de magnorm kullanıyorum 2 haftadır. Normalde kramp yoktu ama rahim kasilmasi için verdi. Onun dışında hiç kramp hissetmiyorum. Dün de kontrolde rahmin yumuşamış iyi görünüyor, magnezyuma devam et dedi. Tadını pek sevmiyorum ama mecburen kullanıyorum.
Ay kizlar hemen hemen hepimiz cift hanelere dustuk sanirim geri sayimda
Çok şükür bugün leri gördük cnm inşaallah sağlıkla kavuşavağımız günlerde gelir bende bu cuma 30 haftalık olucam inşaallahbayramda 30 haftalık olacağım valla çok heyecanlıyım şükür bugünleri gördük
Benmki de cok sert tekmeliyr hic uyumuyor sankikızlar elimi karnıma koyduğumda artık bebeğimi çok net hissediyorumay acayip duygulandım yani kolu mudur bacağı mıdır sepsert kemikleri baya kuvvetlendi artık önceden sadece içerden tekme iktirmeydi ama artık sürtünüyor sanırım az önce çok net hissettim acayip duygulandım
ay bu tekmeden çok farklıydı avucumun içindeydi resmen ya kolu ya bacağıBenmki de cok sert tekmeliyr hic uyumuyor sanki
Benim de ayniEle geliyorlar artık : ) karnıma dokunduğumda elimin altında döndüğünü hareket ettiğini hissediyorum. Bi de tahmin etmeye çalışıyorum acaba poposuna mı dokundum kafasına mı falan diye : ) çok güzel duygular gerçekten. Benimki de yattığımda yan tarafımın yatağa değen kısmını tekmeliyor öbür tarafa dön der gibi, dönüyorum bu sefer de öbür tarafı tekmeliyor : )
Merhabalaaarr...
Bu magnezyum ne için veriliyor kızlar? Ben kullanmıyorum,doktorada yarın yada perşmbe günü gideceğim ama ondan önce size sorayım.Hiç bi ilactan eksik kalmıyım :) Birde kalsiyum.Kalsiyum namına hiç bişey tüketmiyorum.Süt hiç içmedim mesela.Peynir hiç yemiyordum,azar azar başladım ama yeterli olduğunu sanmıyorum tabii ki.Yoğurtta öyle arada sırada...
Birde şker yüklemesi yaptırmadım ben.Doktor tokluk 1. Saat ölçümü yaptır dedi.Bi hafta kahvaltıdan sonra,bi hafta öğle yemeği,bi haftada akşam yemeği.Beslenmem konusunda bilgi verdi.Bende şekerim yükseldi yükselecek diye bu kezde korkuyla hiç bişey yememeye başladım.Çevremdekiler kızıyor aç bırakıyorsun çocuğu diye.
Dün akşam eşim tıka basa yedirdi,şekerimi ölçtüm,170 çıktıÇok moralim bozuldu tabii... Açlık normal,hatta bazen düşük bile çıkıyor.Bu şeker ölçüm aletinede ne kadar güvenebilinir bilmiyorum...
Bu akşam kaç çıkacak bakalım...
Korkuyorum şimdi doktora gitmeye bu yüzden...
Ya ben duyardım kolu burda bacağı başı burda derdi hamile olanlar siz ayırt edebiliyormusnuz böyle yoksa daha erkenmi bunun için ben yerini hissediyorum ama kolu bacağı diye ayırt edemem
Bende öyle senin gibi şimdi günlük soraya koydum yüreklerini bakalim inşallah toplar bebislerimizBizde 25. Hafta 700 gr çıktık doktor zayıf ama bundan sonra kilo alır dedi neti talan ettim bulduğum gece kalkıp süt içilecek her yemekten sonra sola yatılacak keçiboynuzu pekmezi 2 tatlı kaşığı yenilecek muz,şimdilik bunlar
Aslinda masadan cok sandalye göz yoruyor. Sandalyeleri mümkün olduğu kadar küçük alın. Benimkinin sirtlari yüksek ve kapitoneli, cok yer kaplıyor. Sırt kısmı ahşap olanlardan secerseniz daha iyi olur. Bi tarafına da bank alıp masanın içine itersiniz kullanmadığınız zaman. Daha iyi olurKızlar size hamilelikle alakasız bişey soracağım benım kocaman bir masam vardı salonumu cok fazla daraltıyordu neyseki satıyorum yerine küçük bir masa bakıyorum bu evde kiracıyız allah nasip ederse ev aldığımızda alacağım masayı mutfağımda kullanmayı düşünüyorum küçük sade ve şık masaları nerede bulabilirm acaba yeni eşya alanınız ya da önerisi olanınız varsa yardımcı olurmusunuz
170 mi canım çok yüksek kesinlikle doktorunla görüşmelisin bende şeker çıktı doktorum sadece dikkat et dedi diyet yapmadım ne yersem yiyeyim 128 i geçmedi toklukMerhabalaaarr...
Bu magnezyum ne için veriliyor kızlar? Ben kullanmıyorum,doktorada yarın yada perşmbe günü gideceğim ama ondan önce size sorayım.Hiç bi ilactan eksik kalmıyım :) Birde kalsiyum.Kalsiyum namına hiç bişey tüketmiyorum.Süt hiç içmedim mesela.Peynir hiç yemiyordum,azar azar başladım ama yeterli olduğunu sanmıyorum tabii ki.Yoğurtta öyle arada sırada...
Birde şker yüklemesi yaptırmadım ben.Doktor tokluk 1. Saat ölçümü yaptır dedi.Bi hafta kahvaltıdan sonra,bi hafta öğle yemeği,bi haftada akşam yemeği.Beslenmem konusunda bilgi verdi.Bende şekerim yükseldi yükselecek diye bu kezde korkuyla hiç bişey yememeye başladım.Çevremdekiler kızıyor aç bırakıyorsun çocuğu diye.
Dün akşam eşim tıka basa yedirdi,şekerimi ölçtüm,170 çıktıÇok moralim bozuldu tabii... Açlık normal,hatta bazen düşük bile çıkıyor.Bu şeker ölçüm aletinede ne kadar güvenebilinir bilmiyorum...
Bu akşam kaç çıkacak bakalım...
Korkuyorum şimdi doktora gitmeye bu yüzden...
Ben hiç anlayamıyorum ilk hamileliğimde de anlamamıştım hatta bunda başının old tahmin ettiğim yerde poposu çıktı ben de tahmin etmeyi bıraktım:)Ya ben duyardım kolu burda bacağı başı burda derdi hamile olanlar siz ayırt edebiliyormusnuz böyle yoksa daha erkenmi bunun için ben yerini hissediyorum ama kolu bacağı diye ayırt edemem
Aynı fikirdeyiz benım de suanki sandalyelerim oyle bende bank şeklini düşünüyorum acıkcası ama emin değildim o zamn ben o bank gibilere bakıyım canım teşekkürlerAslinda masadan cok sandalye göz yoruyor. Sandalyeleri mümkün olduğu kadar küçük alın. Benimkinin sirtlari yüksek ve kapitoneli, cok yer kaplıyor. Sırt kısmı ahşap olanlardan secerseniz daha iyi olur. Bi tarafına da bank alıp masanın içine itersiniz kullanmadığınız zaman. Daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?