2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yaa çok tatlı

Ben hiç anlayamıyorum ilk hamileliğimde de anlamamıştım hatta bunda başının old tahmin ettiğim yerde poposu çıktı ben de tahmin etmeyi bıraktım:)
Ya demek kişiden kişiye değişiyor herkes anlamıyor bende erken de ondan anlamıyorum diyodum

Kızlar ya eşime sinir oldummm. Elini karnıma koymuyor hiç nedense dokunmak istemiyordu. Dün sordum niye dokunmak istemiyorsun karnıma diye, içi fena oluyormuş beyefendinin. Ben hareketini her hissettiğimde mutlu olurken onun içi fena oluyormuşmuş. Baba olmak ne boş beleş bişey yaa

hepsinin ayrı bir cinsliği var demek ki benimki de konuşmaz benim sesimi duyuyormuş bıktırmışımdır zaten çocuğu birde onun sesiyle rahatsız etmeyelimmiş bana laf atacak ya benimki eller dokunur ama sürekli elime karnımı koymamada kızıyor rahatsız etme çocuğu diye

Çok şükür bugünlere geldik arkadaşlar ben de bu günlerde ayağını hissediyorum göbeğimin etrafına dayıyor minicik bende seviyorum, bazen karnımın bi tarafı şişiyor artık kafası mı poposu mu bilmiyorum ama çok güzel bir duygu eşimin de hissetmesini isterdim ama maalesef bu güzel duyguyu hissetmek bize bahşedilmiş

kızlar ya eşimle ilgili bende içimi dökeyim hemde fikir danışayım sizlere. eşim ne zamandır yanaşmıyor bana bende işten yorgun gidiyorum birde ağrılarım falan olduğu için sanıyordum meğer bebek büyüdü diyeymiş ayıp artık kocaman oldu falan dedi afedersiniz sanki hissedecek görecekte işte erkek aklı bir şekilde ikna etmeye çalışacağım çünkü daha doğuma çok var ee bunun lohusalığı var birde bebek ağladı acıktı yorgunluğu olacak ileriyi de düşünüyorum şimdi hamileliğimde risk yok ne güzel düzene girmişti yine bozuldu dert ettiğin şeye bak diyebilirsiniz ama ne bileyim adamı boşlamak istemiyorum.birde kaçınca aydan sonra ilişkiye ara vermek lazım

Valla son haftalarda bile beraber olanı biliyorum ben bizde durum sizdeki gibi valla m

Valla biz ara vermedik hic ayda bir iki kere oluyor muhakkak eger dr bir sıkıntı yok derse son ay da devam ederiz cunku dogumu kolaylastiriyormus oyle duydum

Valla biz ara vermedik hic ayda bir iki kere oluyor muhakkak eger dr bir sıkıntı yok derse son ay da devam ederiz cunku dogumu kolaylastiriyormus oyle duydum
bende son aya kadar öyle gitsin istiyordum ama eşimin değişik düşünceleri varmış hamile kaldıktan sonra bir şey oldu adama gerçi bu konuda hep düşünceliydi ama ilk başlarda bebeğe bir şey olur korkusuyla yaklaşmadı gerçi ilk 3 ay yasağımız vardı sonra plasenta sorunumuz oldu 5. ayda zor da olsa ikna ettim ama şimdide bebek büyüdü artık yapılmaz düşüncesi oluşmuş kafasındahem özlüyorum hem normal doğumu düşünüyorum riskimizde yok yani birlikte olmamamız için bir sebep yok

Benim eşim ilk hamileliğimde son ana kadar hep istedi, bunda daha isteksiz. Bişey olur diye korkuyorum diyor. Haftada 1 filan olursa oluyor

Bende müthiş bi isteksizlik var. Ve sanki 120 kilo olmuşum gibi ağır hissediyorum kendimi bu eşime de yansıyor tabii. Yine yakinlasiyoruz ama çok sonuna kadar varmiyor. Oğlumuzla falan oynaşıp, öpüsüp koklaşıp uyuyoruz ne yapalim, bu da böyle bi dönem olsun..
Bi de doktorum taa ilk gittigimde 26 ve 32 haftalar arası erken dogum ihtimalinden dolayı ilişki önermiyoruz, 32den sonra bir sorun yoksa zorlanmadan serbest demişti.
Benim eşim de ilk başlarda çok ilgili değildi sonra alıştı galiba baba olma fikrine. Şimdi karnimdan ayrılmıyor. Bazen bana kızıyor, sen git oglumla konuşacağım diyor falan biz ilk anda anne oluyoruz, onların babalığı ne zaman hissedeceğini Allah bilir bazıları bebek doğduktan sonra bile zor alışıyormus

Konusmaya calis esinle onlar bu kanuda degisik dusuncelere sahip olabiliyorlar ve korkuyorlar gercekten

İyi akşamlar kızlar, yarın malum zilhicce ayının ilk günü. Bayrama kadarki 10 günlük süre çok kıymetli, bu günlerde özel ismen dua isteyebilir, salavat, tefriciye ya da hatim dağıtabilirsiniz.
171 adet tahmidiye de dağıtılabilir. Hacca gidenler varsa özellikle dua isteyin,hem Doğumda kolaylık hem de bebeğin sıhhati ve ümmete hayırlı Salih çocuk olması için. Ben şimdiden dualarınıza talibim. En azından bu grupta binler salavat okunup, hacca giden birisinden Arafat'taki duasına bizim bu grubumuzu katması istenebilir. Katılmak isteyen olursa ben şimdiden 1000 salavat, 1000 tevhid ile (günde 1 tesbih çeksek 10 günde 1000 yapar) katılıyorum. Varsa katılan artırsın bağışlayalım.

Selam kizlar.. İstanbul Anadolu yakasında özel hastane olarak nereye gidiyorsunuz..arayış içindeyim şu an..
Bende aşırı yorgunluk oluyo bu aralar..sanki Karnım da asagida..pantolonlarim yine olmuyor..daha iki ay var önümüzde. . İlişki konusunda..bir kez yeltenmistik..sonrasında temizlik vs.var kanama olunca korktum..öyle bıraktık yani. Eşime kalsa olsun istiyor..Ana bu göbek bu yorgunluk ve bu isteksizlikle ben yanasmiyorum malesef..

Bu hareketler muhteşem bişey ya ne yapıyorlar öyle bilmiyorum bende çok anlayamıyorum kızlar ama karnım hiç düz düz durmuyor hep kıpır kıpır sürekli dalgalanma var bi o yana bi bu yana bide sizde de oluyor mu kalp atması gibi pit pit lar arada onlarda hickirikmis yerim ya nasıl sık sık hickiriyor minicik haliyle ama bu hareketlenmeler ayrı bi güzel ya eşim elini koyuyor bizim bıcırik çıldırıyor resmen şaşkın saskin karnımı izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…