- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.401
Muhtemelen diyet yapmani onericektir canim dikkat etmekte fayda varAz önce ölçtüm,142 çıktı.
Yarın gideceğim büyük ihtimalle doktora.Ne diyecek bakalım...
Sen nasıl ölçüyorsun?
142 de çok canım 140 ve üzeri olmamalıAz önce ölçtüm,142 çıktı.
Yarın gideceğim büyük ihtimalle doktora.Ne diyecek bakalım...
Sen nasıl ölçüyorsun?
Farkli derken kutusu falan mi farkli acaba bazen firmalar ilaç kutusunu degistirebiliyorlar ilacin goruntusunde de mi farklilik var yoksaKızlar bişey sorcam
Vitamin olarak previt positive kullanıyorum geçen gün bitti yenisini aldım marka aynı ama ilaç çok farklı internetten bakıyorum 1 saattir hiç böyle çeşidini görmedim ne yapsam bilemedim cesaret edip içemiyorum
Kutu aynı ilaç farklı canım yarın eczaneyle görüşeyim içime sinmiyor 2 gün oldu kullanamıyorumFarkli derken kutusu falan mi farkli acaba bazen firmalar ilaç kutusunu degistirebiliyorlar ilacin goruntusunde de mi farklilik var yoksa
kızlar ya eşimle ilgili bende içimi dökeyim hemde fikir danışayım sizlere. eşim ne zamandır yanaşmıyor bana bende işten yorgun gidiyorum birde ağrılarım falan olduğu için sanıyordum meğer bebek büyüdü diyeymiş ayıp artık kocaman oldu falan dedi afedersiniz sanki hissedecek görecekte işte erkek aklıbir şekilde ikna etmeye çalışacağım çünkü daha doğuma çok var ee bunun lohusalığı var birde bebek ağladı acıktı yorgunluğu olacak ileriyi de düşünüyorum şimdi hamileliğimde risk yok ne güzel düzene girmişti yine bozuldu dert ettiğin şeye bak diyebilirsiniz ama ne bileyim adamı boşlamak istemiyorum.birde kaçınca aydan sonra ilişkiye ara vermek lazım
Hayirli aksamlar canim aslinda guzel fikir ama aksamlari fazla giren olmuyor foruma.beraber birsey yapamicak olsak da Allah razi olsun hatirlattigin icinİyi akşamlar kızlar, yarın malum zilhicce ayının ilk günü. Bayrama kadarki 10 günlük süre çok kıymetli, bu günlerde özel ismen dua isteyebilir, salavat, tefriciye ya da hatim dağıtabilirsiniz.
171 adet tahmidiye de dağıtılabilir. Hacca gidenler varsa özellikle dua isteyin,hem Doğumda kolaylık hem de bebeğin sıhhati ve ümmete hayırlı Salih çocuk olması için. Ben şimdiden dualarınıza talibim. En azından bu grupta binler salavat okunup, hacca giden birisinden Arafat'taki duasına bizim bu grubumuzu katması istenebilir. Katılmak isteyen olursa ben şimdiden 1000 salavat, 1000 tevhid ile (günde 1 tesbih çeksek 10 günde 1000 yapar) katılıyorum. Varsa katılan artırsın bağışlayalım.
Acı oluyor tabi ama daha az ve beklenmedik oluyor bakıyorum almısmı diye hatta cok falza yapısmamıs bant gibi cektiknceAci durumu nasil peki normal agdadan farkini anlayamadim ben
ah canım ya çok geçmiş olsun hiç korkmam böcekten falan ama eşim öldürmeden uyuyamaz o derece korkargünaydın arkadaşlar dün gece kabus gibiydi odaya koca bir böcek girdi eşim kitapla onu kovalarken pat diye gözüme denk geldi kitap, aşırı bi kanama oldu göz kapağım yırtıldı hemen acile gittik ikimiz de ağlaya ağlaya oğlumuza bişe olur stresten diye de çok korktuk dikiş attılar çok şükür iyiyiz hepimiz ama kafam gözüm hala çok ağrıyor Allah beterinden korusun
Canım ben ilk emseye gidiyordum ama orası bizd epey uzak düştü ben de senin gibi arayıs içerisindeyim sonunda bi arkadasım bana bir doktor önerdi gittim ve suan vazgecemedim o kadar tatlıki cok seviyorum numarasını falan verdi ufak bi problemlemimde bile nasıl oldun iyimisin falan diye hep dönüş yapar sagolsun cok ilgi diyeceğim su ki doktor cok önemli canım benım bir kac arkadasım gitti sonradan o doktora dogum oldu o kadar memnunlarmıski hastahane erdem çakmak doktorum ise gülçin hanımSelam kizlar.. İstanbul Anadolu yakasında özel hastane olarak nereye gidiyorsunuz..arayış içindeyim şu an..
Bende aşırı yorgunluk oluyo bu aralar..sanki Karnım da asagida..pantolonlarim yine olmuyor..daha iki ay var önümüzde. . İlişki konusunda..bir kez yeltenmistik..sonrasında temizlik vs.var kanama olunca korktum..öyle bıraktık yani. Eşime kalsa olsun istiyor..Ana bu göbek bu yorgunluk ve bu isteksizlikle ben yanasmiyorum malesef..
Gecmıs olsun ya hakkaten cok fena bi gece olmusgünaydın arkadaşlar dün gece kabus gibiydi odaya koca bir böcek girdi eşim kitapla onu kovalarken pat diye gözüme denk geldi kitap, aşırı bi kanama oldu göz kapağım yırtıldı hemen acile gittik ikimiz de ağlaya ağlaya oğlumuza bişe olur stresten diye de çok korktuk dikiş attılar çok şükür iyiyiz hepimiz ama kafam gözüm hala çok ağrıyor Allah beterinden korusun
sağol canım aynı benim eşimi anlattın ya çok korkuyor böcekle nasıl inatlaştı koltuktan koltuğa hoplaya hoplaya kovaladı 3 gün rapor verdiler evde yatıyom ama o iyi olduah canım ya çok geçmiş olsun hiç korkmam böcekten falan ama eşim öldürmeden uyuyamaz o derece korkarhatta gündüz değilse ertesi gün nerden çıkmış olabilir diye evde keşif yapar boş olan her yeri doldurdu bu sene bebişine hiç bir şey olmaz olan sana olmuş inşallah kısa zamanda iyileşirsin zaten koca göbekler yetiyor birde göz kapağın yırtılmış çok üzüldüm
sağolasın canım iyiyim çok şükür evde dinleniyorumGecmıs olsun ya hakkaten cok fena bi gece olmus
Çok çok geçmiş olsungünaydın arkadaşlar dün gece kabus gibiydi odaya koca bir böcek girdi eşim kitapla onu kovalarken pat diye gözüme denk geldi kitap, aşırı bi kanama oldu göz kapağım yırtıldı hemen acile gittik ikimiz de ağlaya ağlaya oğlumuza bişe olur stresten diye de çok korktuk dikiş attılar çok şükür iyiyiz hepimiz ama kafam gözüm hala çok ağrıyor Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?