2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bişey sorcam
Vitamin olarak previt positive kullanıyorum geçen gün bitti yenisini aldım marka aynı ama ilaç çok farklı internetten bakıyorum 1 saattir hiç böyle çeşidini görmedim ne yapsam bilemedim cesaret edip içemiyorum

Farkli derken kutusu falan mi farkli acaba bazen firmalar ilaç kutusunu degistirebiliyorlar ilacin goruntusunde de mi farklilik var yoksa

Biz ilişkiyi hiç bırakmamıştık. Ben istemediğim ve canımın yandığı halde sırf eşim istiyor diye geri çevirmiyordum ama 2-3 haftadır o da yaklaşmıyor. Sanırım karnım ve bebek büyüdüğü için endişeleniyor. Bebekten sonra cinsel hayatı biten kanka eşler gibi olmak istemiyorum. Yeni evli değiliz ama cinsel hayatımız yeni yeni oturmuştu. Bi de erkekler en çok hamilelikte ve lohusalıkta aldatırmış. Eşime bu konuda güvenim sonsuz ama insan acaba yapar mı diye de düşünmüyor değil. Bi de yine bu dönemlerde eşler müstehcen içerikli videolara resimlere falan daha çok ilgi duyarmış. Ben hep eşimden erken uyurum. Eşim de telefon kurcalar uyuyuncaya kadar. Gece uyanıp telefonunun ışığı hala yanıyorsa gizli gizli bakar oldum nerelerde takılıyor diye. Paranoyak oldum sanırım : ( garibim haber sitelerinde, ekşi sözlükte, facebookta falan. Günahını alıyorum Allah affetsin, bana da akıl sağlığı versin inşallah.

Canim bende son gune kadar iliskiye girenlerdenim. Kizima hamileyken aksam iliskiye girip sabahina dogumhane idim. 42. Haftada dogdu kizim. Dr sorun olmadigini soylemisti bizde hic ara vermedik. Bunda da oyle. Benim esim cok duskun 2-3gune bir olur yani. Bende onun bu huyunu bildigim icin sorun yoksa geri çevirmem sonucra erkek bir sekilde giderilecek o ihtiyac.

Sende bu durumu ancak esinle konusarak cozebilirsin. Nedenine yonelik mantikli aciklamalarla yaklas. Cunku dedigin gibi daha onumuzde 2.5 ay var. 40 gunde lohusalik diyelim (ki normal dogum yaparsan kanamalar daha uzun da surebilir) cocugum uyumadigi gecelerde oluraa vay halinize zaten. Insani psikolojikolarak bir de bu cokertiyor. sorun yoksa firsati varken birlikteolun derim. Ben bu konuda cok takintiliyim esim cok duskun oldugu icin. Korkarim yani bisey yapacak diye. Tamam guveniyorum falan ama ihtiyacini giremezse seytana uyabilir erkek sonucta.

Hayirli aksamlar canim aslinda guzel fikir ama aksamlari fazla giren olmuyor foruma.beraber birsey yapamicak olsak da Allah razi olsun hatirlattigin icin

visnelikurabiye
Canım bir zaman önce aşı muhabbeti olmuştu. Sağlık ocağında ücretsiz, hastanelerde ise ücretli yaptıranlar olmuştu. Ben bugüne kadar ücretsiz olarak özel hastanede rutin kontrollerinde yaptırdığımı söylemiştim. Bugün oğlumun kontrolü ve 2 yaş aşısı vardı. Doktoruna tekrar sordum. Doktorumuzun dediği; sağlık bakanlığına bağlı her kurumda aşı takviminde yer alan aşılar ücretsiz olarak yapılmaktaymış. Fakat bu aşılar her kuruma belli sayıda verilmekteymiş. Eğer ki bakanlıkça verilen aşılar tükenmiş ise hastaneler kendi temin ettikleri aşıları ücret karşılığında yapıyorlarmış. Bu yüzden kimi arkadaş ücretli, kimimiz ücretsiz yaptırmışız sanırım :)
Sizlerin de aklında olsun; hangi hastane olursa olsun bakanlıkça belirtilen aşı takviminde yer alan tüm zorunlu aşıları stoklarında olması durumunda ücretsiz yaptırabiliyormuşuz sevgili anneler, eğer ücret talep ederlerse bilginiz olsun :)

günaydın arkadaşlar dün gece kabus gibiydi odaya koca bir böcek girdi eşim kitapla onu kovalarken pat diye gözüme denk geldi kitap, aşırı bi kanama oldu göz kapağım yırtıldı hemen acile gittik ikimiz de ağlaya ağlaya oğlumuza bişe olur stresten diye de çok korktuk dikiş attılar çok şükür iyiyiz hepimiz ama kafam gözüm hala çok ağrıyor Allah beterinden korusun

ah canım ya çok geçmiş olsun hiç korkmam böcekten falan ama eşim öldürmeden uyuyamaz o derece korkar hatta gündüz değilse ertesi gün nerden çıkmış olabilir diye evde keşif yapar boş olan her yeri doldurdu bu senebebişine hiç bir şey olmaz olan sana olmuş inşallah kısa zamanda iyileşirsin zaten koca göbekler yetiyor birde göz kapağın yırtılmış çok üzüldüm

Canım ben ilk emseye gidiyordum ama orası bizd epey uzak düştü ben de senin gibi arayıs içerisindeyim sonunda bi arkadasım bana bir doktor önerdi gittim ve suan vazgecemedim o kadar tatlıki cok seviyorum numarasını falan verdi ufak bi problemlemimde bile nasıl oldun iyimisin falan diye hep dönüş yapar sagolsun cok ilgi diyeceğim su ki doktor cok önemli canım benım bir kac arkadasım gitti sonradan o doktora dogum oldu o kadar memnunlarmıski hastahane erdem çakmak doktorum ise gülçin hanım

Gecmıs olsun ya hakkaten cok fena bi gece olmus

sağol canım aynı benim eşimi anlattın ya çok korkuyor böcekle nasıl inatlaştı koltuktan koltuğa hoplaya hoplaya kovaladı 3 gün rapor verdiler evde yatıyom ama o iyi oldu

Çok çok geçmiş olsun

drburcu92
Cok gecmis olsun canim ins daha da iyi olursun bol bol dinlen.

Biz de bugun 28+ 0 olduk geri sayim il plaka koduna bir düsseydi dedim dün esime var misin diyor hergün o günkü ilin meşhur yemegini yemeyeen cok urfa adanaya seviniyorum diyor.ben Tek erkenden gelmesin diye dua ederken adam 01 adana hayalinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…