- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.421
Urfa kolay da, adana kesin değildrburcu92
Cok gecmis olsun canim ins daha da iyi olursun bol bol dinlen.
Biz de bugun 28+ 0 olduk geri sayim il plaka koduna bir düsseydi dedim dün esime var misin diyor hergün o günkü ilin meşhur yemegini yemeyeen cok urfa adanaya seviniyorum diyor.ben Tek erkenden gelmesin diye dua ederken adam 01 adana hayalinde
Çok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim inşallah bir daha böyle bişey yasamazsin.günaydın arkadaşlar dün gece kabus gibiydi odaya koca bir böcek girdi eşim kitapla onu kovalarken pat diye gözüme denk geldi kitap, aşırı bi kanama oldu göz kapağım yırtıldı hemen acile gittik ikimiz de ağlaya ağlaya oğlumuza bişe olur stresten diye de çok korktuk dikiş attılar çok şükür iyiyiz hepimiz ama kafam gözüm hala çok ağrıyor Allah beterinden korusun
Ah cnm herkesin bi can sıkıntısı var bana da aaaa 7 aya mi girdin hiç belli değil göbeğin hic yok bebek kaç kilo zayıf olacak heralde aman olsun diyolarGebeliğimden beri işyerinde ve cevremde kimisi aa ne kadar şişmişsin, cok kilo almışsın ,cok ödem var sende, dikkat et cok kilo alma , spor yapıyor musun ,canım dar şeyler giyme sakın hamile pantolonları var onu giy( sanki ben bilmiyorum ) , oo dombili sen mi geldin falan şeklinde ki çoğu kadın bunu yapıyo sanki kendileri doğurmamış gibi şaka adı altında seviyelerini kaçırıyolar kalabalık da bir kurum sürekli birine tosluyorum =)..
Kimisi de olgunluk göstererek canım hamilelik sana ne kadar yakışmış ne kadar güzelleşmişsin çok tatlı olmuşsun ne kadar mutlu gözüküyosun maşallah falan diye yaklaşıyo, gebeye yaklaşım ne kadar önemli halbuki.. Bundan sonra görürsem cok dikkat edicem ve iyi hissetmesini sağlayacağım çevremdeki gebelerin =)
Siz de yaşıyorsunuzdur eminim, insanlara notunu veriyorum ben bu süreçte =)
Bence bizde de var biraz alinganlikGebeliğimden beri işyerinde ve cevremde kimisi aa ne kadar şişmişsin, cok kilo almışsın ,cok ödem var sende, dikkat et cok kilo alma , spor yapıyor musun ,canım dar şeyler giyme sakın hamile pantolonları var onu giy( sanki ben bilmiyorum ) , oo dombili sen mi geldin falan şeklinde ki çoğu kadın bunu yapıyo sanki kendileri doğurmamış gibi şaka adı altında seviyelerini kaçırıyolar kalabalık da bir kurum sürekli birine tosluyorum =)..
Kimisi de olgunluk göstererek canım hamilelik sana ne kadar yakışmış ne kadar güzelleşmişsin çok tatlı olmuşsun ne kadar mutlu gözüküyosun maşallah falan diye yaklaşıyo, gebeye yaklaşım ne kadar önemli halbuki.. Bundan sonra görürsem cok dikkat edicem ve iyi hissetmesini sağlayacağım çevremdeki gebelerin =)
ah bu adamlar valla tam çocuklar çok orjinal fikirler çıkıyor biz vaktini beklesin sağlıkla doğuralım peşindeyiz onları işin gırgırındalardrburcu92
Cok gecmis olsun canim ins daha da iyi olursun bol bol dinlen.
Biz de bugun 28+ 0 olduk geri sayim il plaka koduna bir düsseydi dedim dün esime var misin diyor hergün o günkü ilin meşhur yemegini yemeyeen cok urfa adanaya seviniyorum diyor.ben Tek erkenden gelmesin diye dua ederken adam 01 adana hayalinde
bence hayatımız boyunca hamilenin yüzüne dan diye bu tarz şeyler söylemediğimiz için yadırgıyoruz ters geliyorBence bizde de var biraz alinganlikben de kilo almadim, sen ne bicim hamilesin kaşık kadar suratin var diyorlar. Halbuki kilo almamak için gereksiz seyler yememeye ozen gosteriyorum, yani bilerek yapıyorum bunu, buna rağmen aaa insan öyle der mi diye içimden geçiyor. Karnım hep küçük olsun, koca karinla hareket etmek zordur derdim, şimdi çok şükür karnim küçük, çok da mutluyum bu durumdan. Ama çocuk küçük mü niye karnin bu kadar diyenlere sinir oluyorum valla millet de enteresan ama bizde de var bi hormonal dengesizlik
Bana kendi babam ikiz mi üçüz mü dedi bu hafta. Ahaha ne espri ama.Walla daha şimdi bu konunun üstüne dışarı çıkarken güvenlik durdurdu doğum yakın heralde X hanım diyeyok kasımda dedim allalla falan yaptı maşallahı var o zaman dedi, bilmiyorum artık ben mi alınganım millet mi tuhaf
İnsanlara nedense çok dert oluyor bu hamileler. Ben de az kilo aldım diye bebek beslenmemiş olabilir yeterşnce diyor çevremdeki bazı yakınlarım. Halbuki bir hafta önde bile gelişimi ama bunu öğrenene kadar ben çok etkilenmiştim bu yorumlardan ve kesin geri bu bebek diyordum kendi kendime. İnsanı sinir ediyorlarGebeliğimden beri işyerinde ve cevremde kimisi aa ne kadar şişmişsin, cok kilo almışsın ,cok ödem var sende, dikkat et cok kilo alma , spor yapıyor musun ,canım dar şeyler giyme sakın hamile pantolonları var onu giy( sanki ben bilmiyorum ) , oo dombili sen mi geldin falan şeklinde ki çoğu kadın bunu yapıyo sanki kendileri doğurmamış gibi şaka adı altında seviyelerini kaçırıyolar kalabalık da bir kurum sürekli birine tosluyorum =)..
teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun
aynen çok teşekkür ederimdrburcu92 cok cok gecmis olsun, gerçekten görünmez kaza
inşallah canım Allah kimseye göstermesin özellikle de gebelikteÇok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim inşallah bir daha böyle bişey yasamazsin.
Ah cnm herkesin bi can sıkıntısı var bana da aaaa 7 aya mi girdin hiç belli değil göbeğin hic yok bebek kaç kilo zayıf olacak heralde aman olsun diyolar
Bide tabi 2 kızdan sonra Ooo iyisin oğlanı bulmuşsun sonunda diyenler var sanki erkek olsun diye yaptık çocuğu tövbe ya
canım yeni gördüm mesajını hali hazırda dua grubundayım ama sende yardım istersen okunacak dua varsa yardımcı olurum inşallahİyi akşamlar kızlar, yarın malum zilhicce ayının ilk günü. Bayrama kadarki 10 günlük süre çok kıymetli, bu günlerde özel ismen dua isteyebilir, salavat, tefriciye ya da hatim dağıtabilirsiniz.
171 adet tahmidiye de dağıtılabilir. Hacca gidenler varsa özellikle dua isteyin,hem Doğumda kolaylık hem de bebeğin sıhhati ve ümmete hayırlı Salih çocuk olması için. Ben şimdiden dualarınıza talibim. En azından bu grupta binler salavat okunup, hacca giden birisinden Arafat'taki duasına bizim bu grubumuzu katması istenebilir. Katılmak isteyen olursa ben şimdiden 1000 salavat, 1000 tevhid ile (günde 1 tesbih çeksek 10 günde 1000 yapar) katılıyorum. Varsa katılan artırsın bağışlayalım.
Yalnız değilmişimİnsanlara nedense çok dert oluyor bu hamileler. Ben de az kilo aldım diye bebek beslenmemiş olabilir yeterşnce diyor çevremdeki bazı yakınlarım. Halbuki bir hafta önde bile gelişimi ama bunu öğrenene kadar ben çok etkilenmiştim bu yorumlardan ve kesin geri bu bebek diyordum kendi kendime. İnsanı sinir ediyorlar
Hamileye ilac önerdiğim icin linc edilmeyeceksem eger, doktorum bana gaviscon veya rennie kullanabilirsin demişti. Rennie iyi geliyor gerçektenKızlar merhaba, şu sıralar mide yanmasından oldukça şikayetçiyim. Ve bu durum bende mide bulantısı da yapmaya başladı. 'Şu çok iyi geliyor' dediğiniz bir şey var mı?
bende de aynı durum var malesefKızlar merhaba, şu sıralar mide yanmasından oldukça şikayetçiyim. Ve bu durum bende mide bulantısı da yapmaya başladı. 'Şu çok iyi geliyor' dediğiniz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?