2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gebeliğimden beri işyerinde ve cevremde kimisi aa ne kadar şişmişsin, cok kilo almışsın ,cok ödem var sende, dikkat et cok kilo alma , spor yapıyor musun ,canım dar şeyler giyme sakın hamile pantolonları var onu giy( sanki ben bilmiyorum ) , oo dombili sen mi geldin falan şeklinde ki çoğu kadın bunu yapıyo sanki kendileri doğurmamış gibi şaka adı altında seviyelerini kaçırıyolar kalabalık da bir kurum sürekli birine tosluyorum =)..
Kimisi de olgunluk göstererek canım hamilelik sana ne kadar yakışmış ne kadar güzelleşmişsin çok tatlı olmuşsun ne kadar mutlu gözüküyosun maşallah falan diye yaklaşıyo, gebeye yaklaşım ne kadar önemli halbuki.. Bundan sonra görürsem cok dikkat edicem ve iyi hissetmesini sağlayacağım çevremdeki gebelerin =)
Siz de yaşıyorsunuzdur eminim, insanlara notunu veriyorum ben bu süreçte =)

Urfa kolay da, adana kesin değil ama çok eglenceli olabilir bence şahane fikir

çalıştığım yerde tek bayanım birde çaycı ablamız var. hamilelik boyunca hepsi çok saygılıydılar her gün hatrımı soraralar nasıl gittiğini sorarlar kadınlar kadınların düşmanıdır sözü gerçekten doğru sanırım nedir bu hem cinslerimizden çektiğimiz. bana da patronun eşi dedi yüzün burnun çok şişmiş diye sabah saati tabi şiş oluyorum uykudan kalkıp geldiğim için o gün baya moralimi bozmuştu. kendi hamileliklerinde inattan vücudu bozulacak diye doğru düzgün beslenmemişti bile. hala kafama takar arada kardeşime eşime soruyorum şişmiyim ben diyeinsan ister istemez etkileniyor

Çok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim inşallah bir daha böyle bişey yasamazsin.

Ah cnm herkesin bi can sıkıntısı var bana da aaaa 7 aya mi girdin hiç belli değil göbeğin hic yok bebek kaç kilo zayıf olacak heralde aman olsun diyolar
Bide tabi 2 kızdan sonra Ooo iyisin oğlanı bulmuşsun sonunda diyenler var sanki erkek olsun diye yaptık çocuğu tövbe ya

Bence bizde de var biraz alinganlik ben de kilo almadim, sen ne bicim hamilesin kaşık kadar suratin var diyorlar. Halbuki kilo almamak için gereksiz seyler yememeye ozen gosteriyorum, yani bilerek yapıyorum bunu, buna rağmen aaa insan öyle der mi diye içimden geçiyor. Karnım hep küçük olsun, koca karinla hareket etmek zordur derdim, şimdi çok şükür karnim küçük, çok da mutluyum bu durumdan. Ama çocuk küçük mü niye karnin bu kadar diyenlere sinir oluyorum valla millet de enteresan ama bizde de var bi hormonal dengesizlik

ah bu adamlar valla tam çocuklar çok orjinal fikirler çıkıyor biz vaktini beklesin sağlıkla doğuralım peşindeyiz onları işin gırgırındalar ama yine yapacaksanız fotoğraf çekin güzel hatıra olur

bence hayatımız boyunca hamilenin yüzüne dan diye bu tarz şeyler söylemediğimiz için yadırgıyoruz ters geliyor kendimize hormonlara çok suç atmamak lazım etrafta bazen gerçekten moral bozan dengesizler var malesef

Walla daha şimdi bu konunun üstüne dışarı çıkarken güvenlik durdurdu doğum yakın heralde X hanım diye yok kasımda dedim allalla falan yaptı maşallahı var o zaman dedi, bilmiyorum artık ben mi alınganım millet mi tuhaf

Bana kendi babam ikiz mi üçüz mü dedi bu hafta. Ahaha ne espri ama.
Ki kızımda 30 kilo alıp 35 kilo verip 38 bedendim 6-7 aya 1.80 boyla ve hamile kalana kadar da inceydim.
Hamilelikte alıyorum arladaş ben ne yapayım.
İğneler, haplar, güneşe çıkmam yasak, kanama riskim fazla... nasılsın diyen yok, ooo şişmişsin, oo bilmemne. Bana takılan babam da 140 kilo , öyle fit, sağlıklı değil yani. Ben doğurur gene zayıflarım da bikbik konuşanlar ne yapacak acaba merak ediyorum. Sevimsizler.

İnsanlara nedense çok dert oluyor bu hamileler. Ben de az kilo aldım diye bebek beslenmemiş olabilir yeterşnce diyor çevremdeki bazı yakınlarım. Halbuki bir hafta önde bile gelişimi ama bunu öğrenene kadar ben çok etkilenmiştim bu yorumlardan ve kesin geri bu bebek diyordum kendi kendime. İnsanı sinir ediyorlar

inşallah canım Allah kimseye göstermesin özellikle de gebelikte

Doktordan cıktım şimdi ben de , 27+6 dayız 35cm 1150 gr , suyum coktu benim daha az su iç demişti, 2 bucuk 3 litrelerden 1 litreye düştüm günlük ,normale dönmüş çok şükür 3 haftada, düz duruyodu bebek ters dönmüş daha döner o dedi:) idrar tahlili istedi bi de hiç yaptırmamıştım onu vericem şimdi , 3 haftada 3 kilo almam dışında skntı yok şimdilik

canım yeni gördüm mesajını hali hazırda dua grubundayım ama sende yardım istersen okunacak dua varsa yardımcı olurum inşallah

Yalnız değilmişim
Bende şimdiye kadar 4 kilo aldım bu cocuk kesin zayıf olacak cunku sen kilo almıyorsun diyen bir çevrem var :)) en son doktora sordum ben kilo alamıyorum diye :))

Kızlar merhaba, şu sıralar mide yanmasından oldukça şikayetçiyim. Ve bu durum bende mide bulantısı da yapmaya başladı. 'Şu çok iyi geliyor' dediğiniz bir şey var mı?

Kızlar merhaba, şu sıralar mide yanmasından oldukça şikayetçiyim. Ve bu durum bende mide bulantısı da yapmaya başladı. 'Şu çok iyi geliyor' dediğiniz bir şey var mı?
Hamileye ilac önerdiğim icin linc edilmeyeceksem eger, doktorum bana gaviscon veya rennie kullanabilirsin demişti. Rennie iyi geliyor gerçekten

bende de aynı durum var malesef sabahları işe gitmeden yıkanıyorum abdestte alıyorum 2 gündür ağzıma su alınca tiksiniyorum yarım saat öğürdüm bugün mide yanmam da çok var bir ara vardı geçmişti yine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…