2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yalnız değilmişim
Bende şimdiye kadar 4 kilo aldım bu cocuk kesin zayıf olacak cunku sen kilo almıyorsun diyen bir çevrem var :)) en son doktora sordum ben kilo alamıyorum diye :))
Ben 6 kilo aldım buna rağmen yaranamıyorum millete, ama kemiklerim ince benim. Sadece karnım büyüdü gibi oldu. Diğer yerlerim aynı

Ben 6 kilo aldım buna rağmen yaranamıyorum millete, ama kemiklerim ince benim. Sadece karnım büyüdü gibi oldu. Diğer yerlerim aynı
Kizlar bosverin su milleti ne dedi diye. Onlarin demeleri bitmez cocuk dogar kimi der ince giydirmissin, kimi der kalin giydirmissin, cocuk biraz hasta olsa iyi bakamamissin, minyon bir bebek olsa sutun yaramiyor... bu liste uzar da uzar. Kimseyi takmayin kimse moralinizi bozmasin onlar da kimmis yahu :)

Çok kilo almak marifet değil ki hem bu birazda bünye meselesi ben oğlumda 10 kilo almıştım şimdi de sadece 2 kilo aldım başta verdiğim kilolar hariç.

Ben bu konu ile ilgili şöyle bir

Ben buna önlem olarak bebeğim doğduğunda eve gelenlerin görebileceği şekilde salonuma kocaman bir poster yaptıracağım bebeğimin kuralları diye bana laf sokup duracaklarına okusunlar :)

Cok iyi fikir. Kimse agzini acamaz.

Bence genç nesil zaten daha anlayışlı. Hele anne olmuş olanlar daha halden anlıyor
Ac bu cocuk, südün var mı vs gibi sinir bozucu seyleri söyleyenler genelde orta yaş. Onlar da bu yaşa kadar nerde ne denilecegini ogrenememislerse, bi posterle birşey öğrenemezler bence

Merak etme ben altta kalmıyorum hemen cevabı yapıştırıyorum çünkü kimsenin lafları benim moralimden en önemlisi bebeğimden önemli değil...
saygısız bu diyorlar varsın desinler ben moralimi bozacağıma onlar bozsun arkadaşım boşver.... :)

Kizlar bugun biraz abarttim aslinda biraz degil baya bir abarttim cok acikiyorum ve canim hic olmadigi kadar tatli istiyor simdi aksam aclik bakayim dedim 122 ciktibakalim tokluk kac cikacak daha yemedim off ben nasil boyle iradesiz oldum kendime sasiyorum

Kendimi tanıyorum asla yerinde duramayan, çok hareketli, kıpır kıpır bi insandim. Karnım çok buyumedi, cok kilo almadım, yaşım da çok ileri değil. Ama üstümde bi ağırlık, ruhumda bi yaşlılık var sanki. Kolumu kaldırmak istemiyorum. En sevdiğim şeyleri yapmaya bile üşeniyorum. Kendimi çok zorlayıp baslarsam da hemen yoruluyorum. Elim kolum kalkmıyor. Yarım saatten fazla ayakta kalmam yasak. Arkadaşlarımla dışarı çıkınca otururken kendi kendime kemiklerim batıyor resmen. Çok üzülüyorum, psikolojik olarak yordu bu hamilelik beni acaba dogumdan sonra eski enerjime dönebilir miyim, yoksa böyle mi kalacağım

Canım ya bende aynıyım bi iki gündür yemediğim kalmadı geçen gün 135 çıktı şekerim abartınca çıkıyormuş
Bi anda iki kilo aldım resmen

Hanımlar merhaba. 27+4 oldum bugün. Yalnız bende kasılma sertleşme ağrı sancı yok. Son 3 gündür magnezyum içmiyorum hatta. İçmeme nedenim ise benim doğuştan gelen böbrrk taşı sorunum. Dr ara vere vere kullanabilirsin dediydi. E tabi progestana devam ediyorum her gece fitil olarak. Sizce bu sancı ve kasılma olmama olayı normal mi. Bebeğimin hareketlerinde sorun yok maşallah.

Kızlar merhaba, şu sıralar mide yanmasından oldukça şikayetçiyim. Ve bu durum bende mide bulantısı da yapmaya başladı. 'Şu çok iyi geliyor' dediğiniz bir şey var mı?
Canım aynı durumdayım bi arkadasım bana bir cay bardagı suya bir çay kaşığı ya da yarım cay kasıgı karbonat atıp iç demişti ben denemedim daha ama bi dene istersen hemen gectiğini soyledi inşallah işe yarar

Okurken dehşete düştüm bir an çok çok geçmiş olsun

Aaaaah aahhh bi ahhh çeksem karşı ki dağlar yıkılır heralde. Ben sırf bu sebeplerden hamileliğimin tadını çıkaramadım ya. Nefret ettim insanlardan.

Kızlar acil yardım benim zaten hep akıntım varcsulu akıntı bu akşam da aşırı kaşıntım başladı sanırım mantar bu durum doktorum fitil verdi ama geçmedi yarın tekrar konuşucam doktorla ama mantar sorunu yaşayan vardı nasıl cözüm buldunuz var mı önerebileceğiniz bişeyler sizler neler kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…