2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ay şaka gibi, aynı şeyi bende yaşadım. Güvenlik bana tutup bu ara çok kilo aldın dedi ya sen kimsin yani dimi ama. Yani yüzsüz yüzsüz bide bunu konuşabiliyorlar kardeşim sanane dimi ama ay çok doluyum bu konuda

Benim de 3 gündür kasilmalarim azaldı. Acaba psikolojik mi dedim eşime. Sacmalama, karnının bi tarafı yamuluyor gözümle görüyorum ne psikolojisi dedi her gun bir magnezyum iciyorum.
Bebegin hareketleri iyiyse kafana takma canim, kasilma olmamasi daha iyi. Zaten 4 5 hafta daha ilerlersek iyice oh deriz

Şekerine bakıldı mı? Bakıldıysa bile şeker yükseltiyor amniyon sıvı oranını diye biliyorum. Bir baktırmakta tekrardan fayda var bunlar çok önemliymiş.
Seker yuklemesi yapildi canim yuksek cikmisti hatta bir hafta evde kontrol ettim hastanede yatarken de kontrol edildi aclik tokluk normal cikti.endokrinolojiye danisildi.ciger gelistirici igne vurulmustum seker yuklemesinin ona bagli olarak yuksek sonuc verdigi anlasildi sekerim yok su an normal tum olcumlerim

Kızlar benim ayaklarım felaket şişiyo ya 3lt geçiyo içtigim suda tuzda tüketmiyorum kafayı yemek üzereyim ya
Acaba gün içinde fazla ayakta mı kalıyosun tada oturuyor musun? Kan dolaşımı azalıyor gebelikte. Fırrsat buldukça ayaklarını uzat yada uza. Çok fayda göreceksin eminim

Acaba gün içinde fazla ayakta mı kalıyosun tada oturuyor musun? Kan dolaşımı azalıyor gebelikte. Fırrsat buldukça ayaklarını uzat yada uza. Çok fayda göreceksin eminim
Calışıyrm ama oturdugum masanın altına bile tabırenkoydum ayaklrımı yükseltmek için. Doktora soracagım artık bi sonraki komtrolde

Kızlar günaydın.. ben şu midemin rhaatsızlığından ölücem valla 29.haftalara geldik ama artık nefes bile alamıyorum midem yanıyo bulanıyo hep bi gaz durumu sizlerde yaşıyormusunuz bu durumu ne yapmak lazım rennie de içiyorum aslında ama (

günaydın canım o bende de var gavıscon advance şurupla rahatlıyorujm sadece dayancaz maalesef

kızlar günaydın, sizlere bir sorum olacak. Benim doğumum bir aksilik olmaz Allah izin verirse 25 Kasım. Girmek istediğim ALES sınavı ise 19 kasım, sizce sınava girebilir miyim?

kızlar günaydın, sizlere bir sorum olacak. Benim doğumum bir aksilik olmaz Allah izin verirse 25 Kasım. Girmek istediğim ALES sınavı ise 19 kasım, sizce sınava girebilir miyim?
bence cok muallak erken gelme olasılıgıda yüksek gec gelme olasılıgıda , o dönemde lohusa olabilirsin, sınav ücreti cok fazla değilse basvur bence duruma göre gidersin, fazlaysa da ilkbahara ertele =)

Günaydın kızlar, alışverişleriniz ne durumda?
günaydın canım, ben bebek arabası+puset+sepet beşik ve kıyafetlerinin bir kısmını aldım.
bu haftasonu havuzlu hana gidip kıyafet için bir miktar daha alışveriş yapacağım. Bebeğimizin odasındaki beşiği eşim yapacak, o da bu haftasonu başlıyor büyük beşiği yapmaya.

sınav 90 tl:) ya erken gelmese de 9 aylık olucam, beni sınava alırlar mı acaba
sınav formunda bir de sağlık durumu kısmı var orada hamileliği ve kaç aylık olduğunuzu yazabiliyorsunuz, ona göre size yardımcı olunuyor. Giriş katına verilip merdiven çıkartılmama, refakat desteği, acil durumlarda size müdehale gibi gibi.

teşekkür ederimm, öyleyse 9 aylıkken sınava girebilirim sevindimm:)

Bugün doktor bana ayrıntılı ultrason yaptirmami söyledi ben yaptırmamıstim daha önce bayram haftasına falan gelmişti imkanımız olmamıştı. Sorduk zamanı gecmedimi hayır dedi yaptırabilirsiniz hatta bayramdan önce yaptırın dedi. Çok moralim bozuldu bir sorun mu var acaba çünkü normalde 29 haftalık olmam lazım bugün 28+1 çıktı ve 1125 Gr. oysa ki ozeldeki doktorum iki hafta önce tam 1000 gr olduğunu söylemişti yaptirabiliyormuyuz acaba ayrıntılı ultrasonu bu hafta bilgisi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…