2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebeğin kilosunu kafaya çok takmamim nedeni de her gün sabah akşam düzenli süt içiyorum bulgur pilavını bol tüketiyorum ve gebelik şekerim olmasına rağmen muz falan da yiyorum ona rağmen iki haftada bu kadar az kilo alması çok canımı sıktı

35ten sonra haftada yarım kilo bile alabiliyorlar ama şimdilerde çok kilo artışı beklemek fazla değil mi?
Kızımın defterine baktım da 27 hftalık 1050grammış mesela, 9 gün sonra gitmişim (o zamanlar takıntılıydım habire giderdim)1150 çıkmış. Ki bu ölçümler bile net sonuç değil yani biliyorsunuz.
Bence boşa streslenmeyin.

Yushus bizim bebis de biraz geriden geliyor. Doktor sorun olmadigini söyledi.
Haftaya göre kilosu iyi ama 2 haftada 125 gram almış olması biraz az olabilir. Benimki 22 24 haftalar arasi 13 günde 250 gram almıştı, ki geriden gelen bi bebek. Canını sikma, eğer kilo aliminda bi yavaslama varsa o yuzden istemistir, onlem olarak cektir icin rahat etsin

canim bende sizle kasim annesi olacakdim ama bebegim dusmustu ama suan Allahin izniyle yine hamileyim. senin sorununa gelince benim kizimda 29 haftalikken 1 kilo felan gozukuyordu bebegim damarlarimdan beslenmiyomu duye acil cihaza alindim hic bekletilmeden inan zor bi surecti ve hala dogum yapacam yeri bulamamistim nere gitsem bi sorun diyordu ama gitti bi ozel var doktor hanim Allah razi olsun 3480 gram dogurdum hic birseyi yoktu beni bosuna korkutmuslardi hele son hafatalarda 300 gram 400 gram bir haftada almaya baslicaklar muz tavsiye ederim kizim zayif diye okumustu ve tukettim her gun ise yaradi 3480 dogdu insallah seninde oyle olur hepinize kolay dogumlar nasip olsun insallah

canım hatırladım senihayırlısı olsun çok sevindim senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini

kızlar bugün baya erken uyandım ve deyim yerindeyse hülyalara daldım bu aralar çok duygusalım ve baya hayal kuruyorum bugünde doğum yapmışım evime gelmişim ve bebeğim kucağımda kapının eşiğinden geçerken hayal ettim kendimi hayatımdaki her şey o anla birlikte değişecek evim bebek konusu süt kokusuyla dolacak,ağlama sesleri yükselecek,uykusuz geceler,endişeli günler olacak, televizyon ya da telefondan başka bir şeye zaman ayıracağım bebeğime gözlerimi kırpmadan bakacağım,dizi bölümü değil de bebeğimin hareketlerini gülücüklerini agularını kaçırmamak için uğraşacağımsizlerde düşünüyor musunuz bunları hayatımız kökten değişecek bşrkaç ay sonra

oy kuzuma şifa olsun annesinin sütü toparlanacak annesi 41 kere maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…