- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.501
35ten sonra haftada yarım kilo bile alabiliyorlar ama şimdilerde çok kilo artışı beklemek fazla değil mi?
Kızımın defterine baktım da 27 hftalık 1050grammış mesela, 9 gün sonra gitmişim (o zamanlar takıntılıydım habire giderdim)1150 çıkmış. Ki bu ölçümler bile net sonuç değil yani biliyorsunuz.
Bence boşa streslenmeyin.
morelini bozma lütfen
Yushus bizim bebis de biraz geriden geliyor. Doktor sorun olmadigini söyledi.
Haftaya göre kilosu iyi ama 2 haftada 125 gram almış olması biraz az olabilir. Benimki 22 24 haftalar arasi 13 günde 250 gram almıştı, ki geriden gelen bi bebek. Canını sikma, eğer kilo aliminda bi yavaslama varsa o yuzden istemistir, onlem olarak cektir icin rahat etsin
Hepinize cok tesekkur ederim cevaplarınız icin.. Once gidip randevu aldık bir hastaneden radyoloji bolumune eylulun 16 sına kadar doluymus. Sonra ben o zamana kadar bekleyemem dedım kendi doktoruma gıtmeye karar verdım keske devlete gıtmeseydım bosuna bosuna moralimi bozdum. Benm doktor bebeğin bİr hafta ılerde gorındugunu yanı 30 haftalık gorunuyormus ayrıntılıyada gerek olmadığını herseyın yolunda gıttıgını soyledı o kadar rahatladım Kı cok sukur cok... NST ıstedı agrılarım var dıye ondada bir sorun cıkmadı sukur. Magnorm dıye bİr ılaç verdı agrılar ıcın sanırım magnezyum ılacı oluyor:) bebısım 1532 gr 35 cm olmus. Sabah devlet hastanesinde 1125 gr 28+1 cıkmıstı :/ kendi doktorumun cıhazı İyİ bİr sıkıntı gormedıgı ıcın cok sevindim dunyalar benım oldu sonsuz sukurler olsun allahımacanim bende sizle kasim annesi olacakdim ama bebegim dusmustu ama suan Allahin izniyle yine hamileyim. senin sorununa gelince benim kizimda 29 haftalikken 1 kilo felan gozukuyordu bebegim damarlarimdan beslenmiyomu duye acil cihaza alindim hic bekletilmeden inan zor bi surecti ve hala dogum yapacam yeri bulamamistim nere gitsem bi sorun diyordu ama gitti bi ozel var doktor hanim Allah razi olsun 3480 gram dogurdum hic birseyi yoktu beni bosuna korkutmuslardi hele son hafatalarda 300 gram 400 gram bir haftada almaya baslicaklar muz tavsiye ederim kizim zayif diye okumustu ve tukettim her gun ise yaradi 3480 dogdu insallah seninde oyle olur hepinize kolay dogumlar nasip olsun insallah
Hadi gecmis olsun diyelim :) iki doktora gitmek hic bi zaman mantıklı gelmiyor bana. Kafa karışıklığından başka birşey değil. Doktorunuzdan memnunsaniz bence hiç karıştırmayın. Zaten o ultrason ölçümleri bire bir tutmaz. Arti eksi payı varHepinize cok tesekkur ederim cevaplarınız icin.. Once gidip randevu aldık bir hastaneden radyoloji bolumune eylulun 16 sına kadar doluymus. Sonra ben o zamana kadar bekleyemem dedım kendi doktoruma gıtmeye karar verdım keske devlete gıtmeseydım bosuna bosuna moralimi bozdum. Benm doktor bebeğin bİr hafta ılerde gorındugunu yanı 30 haftalık gorunuyormus ayrıntılıyada gerek olmadığını herseyın yolunda gıttıgını soyledı o kadar rahatladım Kı cok sukur cok... NST ıstedı agrılarım var dıye ondada bir sorun cıkmadı sukur. Magnorm dıye bİr ılaç verdı agrılar ıcın sanırım magnezyum ılacı oluyor:) bebısım 1532 gr 35 cm olmus. Sabah devlet hastanesinde 1125 gr 28+1 cıkmıstı :/ kendi doktorumun cıhazı İyİ bİr sıkıntı gormedıgı ıcın cok sevindim dunyalar benım oldu sonsuz sukurler olsun allahıma
Çok geçmiş olsun canım bebisin iyi olmasına sevindim.rwbbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallahHepinize cok tesekkur ederim cevaplarınız icin.. Once gidip randevu aldık bir hastaneden radyoloji bolumune eylulun 16 sına kadar doluymus. Sonra ben o zamana kadar bekleyemem dedım kendi doktoruma gıtmeye karar verdım keske devlete gıtmeseydım bosuna bosuna moralimi bozdum. Benm doktor bebeğin bİr hafta ılerde gorındugunu yanı 30 haftalık gorunuyormus ayrıntılıyada gerek olmadığını herseyın yolunda gıttıgını soyledı o kadar rahatladım Kı cok sukur cok... NST ıstedı agrılarım var dıye ondada bir sorun cıkmadı sukur. Magnorm dıye bİr ılaç verdı agrılar ıcın sanırım magnezyum ılacı oluyor:) bebısım 1532 gr 35 cm olmus. Sabah devlet hastanesinde 1125 gr 28+1 cıkmıstı :/ kendi doktorumun cıhazı İyİ bİr sıkıntı gormedıgı ıcın cok sevindim dunyalar benım oldu sonsuz sukurler olsun allahıma
Sağol canım valla artık karar verdim acil bir durum olsa bile kendi ozeldeki doktoruma gitcem insallah birkaç gündür çatı kemiğim cok agriyordu ve yeni hastane açıldı yeni doktor geldi iyi doktor diye duyum aldım bir de ona gideyim dedim (benim ozeldeki kendi doktoruma 2 hafta vardı kontrolumuze daha)ama kendi doktorum gibisi yokmuş dedim sonra:) çok rahatlattı doktorum beni sağolsunHadi gecmis olsun diyelim :) iki doktora gitmek hic bi zaman mantıklı gelmiyor bana. Kafa karışıklığından başka birşey değil. Doktorunuzdan memnunsaniz bence hiç karıştırmayın. Zaten o ultrason ölçümleri bire bir tutmaz. Arti eksi payı var
Çok teşekkürler canım amin hepimizin inşallah hayırlısıyla zaman gecsede alsak mis kokulularimizi sağlıcakla kucağımiza..Çok geçmiş olsun canım bebisin iyi olmasına sevindim.rwbbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah
Yaa ne güzel anlattınız hayallerimiz rüyalara karıstı eşimle bizimde allahım saglıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin git gide gunler daralıyor ve doğum Zamanı yaklasıyor ciddi ciddi :)kızlar bugün baya erken uyandım ve deyim yerindeyse hülyalara daldımbu aralar çok duygusalım ve baya hayal kuruyorum bugünde doğum yapmışım evime gelmişim ve bebeğim kucağımda kapının eşiğinden geçerken hayal ettim kendimi hayatımdaki her şey o anla birlikte değişecek evim bebek konusu süt kokusuyla dolacak,ağlama sesleri yükselecek,uykusuz geceler,endişeli günler olacak, televizyon ya da telefondan başka bir şeye zaman ayıracağım bebeğime gözlerimi kırpmadan bakacağım,dizi bölümü değil de bebeğimin hareketlerini gülücüklerini agularını kaçırmamak için uğraşacağım sizlerde düşünüyor musunuz bunları hayatımız kökten değişecek bşrkaç ay sonra
Kerim ismini ben de seviyorum, Kerim asaf nasıl olur? Kerim Agah olabilir, Yusuf kerim güzel, Yahya Kerim olabilirKızlar yardım edin isim bulamıyorum oğluma. 31. Haftaya girdik isim yok. Bazı şeylere isim yazdırılacak ama geç kalıyoruz artık. İlk ismi Kerim olsun ikinci de ona yakışan modern bir isim olsun istiyorum. Kerim Arda olabilir dedik. Bi de hamile kalmadan önce oğlum olsun istiyordum ve dua ederken oğlum olursa Muhammed koymak istiyorum diyordum acaba koymam gerekirmi?? Eğer gerekirse kulağına okuturum göbek adı gibi olur, bilemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
Evet canim koyman gerekirKızlar yardım edin isim bulamıyorum oğluma. 31. Haftaya girdik isim yok. Bazı şeylere isim yazdırılacak ama geç kalıyoruz artık. İlk ismi Kerim olsun ikinci de ona yakışan modern bir isim olsun istiyorum. Kerim Arda olabilir dedik. Bi de hamile kalmadan önce oğlum olsun istiyordum ve dua ederken oğlum olursa Muhammed koymak istiyorum diyordum acaba koymam gerekirmi?? Eğer gerekirse kulağına okuturum göbek adı gibi olur, bilemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
Ben olsam koyardım cunku o şekilde dua etmişsin ve oğlun olacak bence koy canimKızlar yardım edin isim bulamıyorum oğluma. 31. Haftaya girdik isim yok. Bazı şeylere isim yazdırılacak ama geç kalıyoruz artık. İlk ismi Kerim olsun ikinci de ona yakışan modern bir isim olsun istiyorum. Kerim Arda olabilir dedik. Bi de hamile kalmadan önce oğlum olsun istiyordum ve dua ederken oğlum olursa Muhammed koymak istiyorum diyordum acaba koymam gerekirmi?? Eğer gerekirse kulağına okuturum göbek adı gibi olur, bilemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
Ben olsam koyardım cunku o şekilde dua etmişsin ve oğlun olacak bence koy canim
Eşim de elini karnima koyup bi dua okumustu, erkek olursa Muhammed koyacağım demişti. Kimlige değil de kulağına okutmak istiyoruz. Kerim Mirza da hoş bence. Kerim Talha.Evet kızlar Muhammed' i koysam iyi olucak gibi. Onun yanına bir isim bulmak lazım. Muhammed Asil nasıl olurki? Muhammed' i eşim kesinlikle istemiyor bu arada ama zorlarsam kulağına okutmayı kabul eder
Kerim Mirza' yı ben de beğeniyorum. Ama işte Muhammedi de kulağına okutunca pek bir uzun olucak sanki, ne yapsam bilemedimEşim de elini karnima koyup bi dua okumustu, erkek olursa Muhammed koyacağım demişti. Kimlige değil de kulağına okutmak istiyoruz. Kerim Mirza da hoş bence. Kerim Talha.
Abimin 3 ismi vardi kimlikte. Cok zorlandı. 25 yaşından sonra mahkemeye verip bir ismini sildirdi. O yüzden kimliğe 3 isim yazılması cok cok anlamsız. Muhammedi sadece kulağına okumayi düşündük biz. Yani kimlige de yazilmayacak, insanlara da soylenmeyecek. Aslında ben Muhammed ismini kullanmayi da çok isterim ama çok saygı gerektiren bir isim. Insanlık hali çocuğa kızıp bağırırken kötü söz çıkabilir ağızdan, veya çocuklar kendi aralarında hakaret kelimesi kullanabilir. O yüzden isim olarak kullanmak istemiyorum açıkçasıKerim Mirza' yı ben de beğeniyorum. Ama işte Muhammedi de kulağına okutunca pek bir uzun olucak sanki, ne yapsam bilemedim
Kerim Utku çok sevdiğim bi arkadaşımın oğlunun ismiKızlar yardım edin isim bulamıyorum oğluma. 31. Haftaya girdik isim yok. Bazı şeylere isim yazdırılacak ama geç kalıyoruz artık. İlk ismi Kerim olsun ikinci de ona yakışan modern bir isim olsun istiyorum. Kerim Arda olabilir dedik. Bi de hamile kalmadan önce oğlum olsun istiyordum ve dua ederken oğlum olursa Muhammed koymak istiyorum diyordum acaba koymam gerekirmi?? Eğer gerekirse kulağına okuturum göbek adı gibi olur, bilemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
Kulağa üç isim okunurmu acaba?Abimin 3 ismi vardi kimlikte. Cok zorlandı. 25 yaşından sonra mahkemeye verip bir ismini sildirdi. O yüzden kimliğe 3 isim yazılması cok cok anlamsız. Muhammedi sadece kulağına okumayi düşündük biz. Yani kimlige de yazilmayacak, insanlara da soylenmeyecek. Aslında ben Muhammed ismini kullanmayi da çok isterim ama çok saygı gerektiren bir isim. Insanlık hali çocuğa kızıp bağırırken kötü söz çıkabilir ağızdan, veya çocuklar kendi aralarında hakaret kelimesi kullanabilir. O yüzden isim olarak kullanmak istemiyorum açıkçası
Kızlar acil yardım benim zaten hep akıntım varcsulu akıntı bu akşam da aşırı kaşıntım başladı sanırım mantar bu durum doktorum fitil verdi ama geçmedi yarın tekrar konuşucam doktorla ama mantar sorunu yaşayan vardı nasıl cözüm buldunuz var mı önerebileceğiniz bişeyler sizler neler kullandiniz
Çok sağol cnm cevabın için doktorum bi krem ve fitül daha onerdı bakalım bi elma sirkesi de deneyeyim elma sirkesi tamamen iyileştirir muBen elma sirkesi kullandım rahatlatti canım bi dwne istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?