2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim isim adamissin koyman lazim gelir. Ama gobek adi olur mu bilmem istersen dini konularda bilgili birine danis.biz simdi burda ne dersek bos bi konularda uzman degiliz. Neden sadece Kerim koymuyorsunuz?

Çok sağol cnm cevabın için doktorum bi krem ve fitül daha onerdı bakalım bi elma sirkesi de deneyeyim elma sirkesi tamamen iyileştirir mu
Sirkeyi kasinti icin kullan sirke sadece kasintiyi kesiyor krem bende hic ise yaramiyor ama fitili mutlaka kullan fitilsiz mantar gecmiyor sirke sadece kasinti ve hijyen icin

Bizde 28 haftaligiz 950grmiz bugün doktorumla tekrar görüştüm bi sorun olup olmadığını sordum şimdilik bi hafta geride toparlar dedi hatta ben cok istemeyince güldü her bebek tombik olmaz 2500 doğan bebeklerde gayet sağlıklı dedi ben her gün yumurta 3 köfte muz sut bide aralara badem falan yiyorum inşallah toparlar bebisler

Yushuscum bi sorununuzun olmamasına sevindim bugün sayfaya bakamadım geriye dönük okuyunca yazdıydım ama neyseki bi sorununuz yokmuş işin gerçeği bugün doktorumda beni rahatlattı dedim gibi
Mide yakmaları bendede felaket bide benimkiler erken başladıydı ayrıca benim midemde sertlik var hep sanki taş otur.us gibi derler ya aynen öyle sizdede oluyomu

Canim isim adamissin koyman lazim gelir. Ama gobek adi olur mu bilmem istersen dini konularda bilgili birine danis.biz simdi burda ne dersek bos bi konularda uzman degiliz. Neden sadece Kerim koymuyorsunuz?
Aile dostlarımız var ilahiyatçılar, onlara sorduk bugün. Birisi koymanız şart değil günahı yok dedi, diğeri koyulsun ama sadece kulağına okutsanız da olur dedi. Şaşırdık biz de, net bi karar yok. Kerimi tek düşünmüyorum iki isim istiyorum

Anladim canim cogu seyde oldugu gibi bunda da cift gorus var demek. Dogumda ebe gobek kordonunu keserken isim soyler gobek adi olur kulaga soylenmez ve mahserde gobek adiyla cagirilacagimiza inanilir yani herkes bilir mi bunu bilmiyorum aslinda gerceklik payindanda pek emin degilim buyuklerimiz soylerdi benim gobek adim Ayse ebem kendi adini koymus ve mutlaka dini isim olmaliymis gerceklik payini hep soracagim unutuyorum bizim patronun cok fazla hoca arkadasi var birini denk getirip sorayim olmadi

bende uzun zaman ara vermistim kadinlar kulubu hamile olunca tekrar basladim. sizede bakim dedim. basima geldi diye yazim dedim Hepiniz kucaniza alin insallah saglikli sihatli uzun omurlu bende insallah daha cok yeniyiz

Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah canım ben kilosu az olsa kafaya takmazdim bu kadar benim takildigim şey 15 gunde gayet güzel beslenmeme rağmen 125 Gr. almış olmasıydı. Aklıma direk kan akışında sorun olması falan geldi ama Allah'tan ki cihaz farkı oluyormuş daha önce bakan doktorum hiçbir sorun olmadığını bebeğin kilosunun falan da iyi olduğunu söyleyince çok mutlu oldum korkularim birden gitti çok sukur

Kerim Mirza' yı ben de beğeniyorum. Ama işte Muhammedi de kulağına okutunca pek bir uzun olucak sanki, ne yapsam bilemedim
Canım biz de hala ismine kadar veremedik.3.oglum olcak inşallah Utku,Kayra , 3. Ye isim bulamadık.esim Affan olsun diyor ben de Muhammed Görkem. İçimden Muhammed ismi koymak geliyor nedense.iki isme eşim çok karşı çıkıyor.

Kiloya bence çok takılma canım.bana doktor senin bebegin en fazla 2500 doğar,sen de zayıf bir annesin zaten demişti.34 haftalıkken 2 kilo idi.ama doğunca 3250 dogdu hepimiz şok olduk.saglikli olsunlar yeter.bol muz, süt yumurta son ay çok yemistim belki de o etkilemiştir.

Canim 3 oglu olan bi ailede 1 oglana Muhammed ismi verilmeli diye bise okumustum. Belkide bu yuzden Muhammed ismini koymayı istiyosundur:)

Malesef canim dogum sonrasi icin kendini cok umitlendirme. Psikolojik olarak kendini buna hazirla derim. Bu kez de uykusuzluktan dolayi enerjisiz gunlerimiz olacak. :)))

Benim onceki hamileligimde hic kasilma sanci agri gibi sorunlarim olmadi canim. Normal yani takma bunu. Hatta dogum bile bir anda baslayip bitti. Ama bu bebiste simdiden kasilmalarim var. Olmamasi daha iyiymis inan ki:)))
Masallah prensese cok sevindim canim benim. Guzel haberleri aldikca bizde cok mutlu oluyoruz. Anne sutuyle sariligini da atlatır yakında. Sen moralini yuksek tut:*

Yushus Canim okudum tum mesajlarını sonucun guzel olmasina sevindim. Gereksiz yere endise yapmissin. Bence artik 2 dr a gitmekten de vazgec. Ilk kez hamile olanlarin heyecanini anliyorum da senin ikinci gebeligin bu biraz relax ol hatun. Hem bosver kiloyu kiz bebis bu citi piti olsun :)))

Kerim Allah (c.c) 'ın isimlerinddn biri olduğu için tek koyma. Abdulkerim yap. Yada hiç koyma derim ben. Allah (c.c.)'ın esmalarının başına Abdul yada Abdur geliyor. Muhammed yerine de Ahmet, Mehmet, Mahmut koyabilirsin . Şahsen ben henüz bekarken Hz.Muhammed kucağıma erkek evlat veriyordu. Oğlumun adı Ahmet olacak. Hem Peygamber Efendimizin hem de rahmetli babamın ismi. Ahmet çok naif bi isim. Zaten Hz. İsa da İncil'de kendisindn sonra gelecek olan peygamberin adının Ahmed olacağını söylemiştir. Ben Ahmed istiyorum ancak Ahmet koyacağım. Çocuk zorlanmadın diye. İsmini yanlış söyleyen yazan çoook olu

MinikKelebegimm valla kuşum ben ne bileyim. Kasılsam dert kasılmasam dert. Erken doğum riski olunca her bi hareket her bir durum dert. Ben de 2 dr.a gidiyorum. Allah sonunu güzel etsin. İnanki çok sıkıldım. İnşallah 37. Haftaya gelirsem kendi rızamla sezeryan olacağım. Kafaya koydum. Karnımda durdukça psikilojim alt üst oluyor. Her an doğacakmış hissi tada ağrım sancım var hooop acile gitme psikolojisi . Bıktım yıldım.

Haklisin canim kolay degil hic bisey. Soz konusu canimizdan can olunca endiseler birbirini katliyor. Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin. Ne kadar takma kafana dusunme rahat ol desemde sana elinde degil anlayabiliyorum. Insallah saglicakla kucagina alacagin gunler tez gelir.

valla haklısın canım ikinci bebiş ama inanirmisin oglumda hiç bulantim ağrım sızım şekerim falan hicbisey yoktu. Çok çok rahat bir hamilelik gecirmistim. Bu bebiş de hep bir sorun çıkıyor karşıma o yüzden belkide korkuyorum bu haftaya kadar geldim ama hep bir korku oluyor içimde
Yeni doktor gelmiş ve tanınmış iyi bir doktor falan olduğunu öğrenince belki bu doktorla devam ederim diye düşündüm canım ondan gideyim bir dedim bir de birkaç gündür yürürken yatakta sağa sola dönerken çatı kemiğim çok ağrıyordu tabi bir de şeker var hep aklımda bebişin suyu falan ondan gideyim dedim:) Ama vazgeçtim bu kararimdan en iyisi baştan beri gittiğim kendi doktoruma gitmekmis :) artık biraz rahatlamam gerek benimde çok kafaya takar oldum herşeyi hayırlısıyla zaman bir gecseydi 30 lu haftalara gelseydik kilosu hiç önemli değil 2 kilo veya 2 buçuk doğsa bile razıyım yeter ki sağlıklı olsun doğduktan sonra elbet alınır kilo

Yushus her hamilelik bir degil iste tatlim. Ee malum yaşta yerinde saymiyor onunda payi var. Sekeri de cok buyutme kafanda diyetini yapiyorsun zaten boyle istikrarli gittikce sorun cikacagini sanmiyorum. Zaten kucuk cocuklarimizla zorlu bir gebelik geciriyoruz daha da zorlastirma kendine rahatlamaya bak kuzum.

Benim ilahiyatçı ve hoca olanlardan duyduğum eğer dua ederken isim adanmışsa en azından kulağına okunması daha güzel olur şeklinde.. Ama kesin bilgi için istersen diyanetin bi fetva hattı var ya, oraya sorabilirsin. Onlar daha doğru yönlendirir sanırım.

Bu arada emir kerim önerebilirim, yakın zamanda bir arkadaşım koydu hatta bu şekilde :) emir sultan hz yaşamı çok hoşuma gitmişti bursaya gittiğimde, benim oğlumun da adı emir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…