- 11 Nisan 2017
- 45
- 60
- 8
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.541
Ben de böyle hassas konularin ehil kisilere danisilmasindan yanayim. Ulkemizin büyük titizlikle calisan bir diyanet kurumu var en guzeli oraya danismak. Ehil olmayan kisilere soruldugunda sizin tabirinizle tabi sallamasyonlar ortaya cikar.kızlar kusura bakmayın ama burası iyice kuran kursuna döndü. hurafeler, hikayeler, yok isim kulağa mı okunsun göbeğe mi okunsun. kaçıncı yüzyıldayız? bilirkişi saydığınız adamlar bile sallamasyon cevaplar veriyor, birbirini tutmuyor işte. siz neyi dert ediyosunuz ya. lütfen sağlık ve diğer sorunlarımızla ilgili paylaşımlara ağırlık verelim. yoksa faydasız oluyor bu platform.
kızlar kusura bakmayın ama burası iyice kuran kursuna döndü. hurafeler, hikayeler, yok isim kulağa mı okunsun göbeğe mi okunsun. kaçıncı yüzyıldayız? bilirkişi saydığınız adamlar bile sallamasyon cevaplar veriyor, birbirini tutmuyor işte. siz neyi dert ediyosunuz ya. lütfen sağlık ve diğer sorunlarımızla ilgili paylaşımlara ağırlık verelim. yoksa faydasız oluyor bu platform.
Seker yuklemesi yapildi canim yuksek cikmisti hatta bir hafta evde kontrol ettim hastanede yatarken de kontrol edildi aclik tokluk normal cikti.endokrinolojiye danisildi.ciger gelistirici igne vurulmustum seker yuklemesinin ona bagli olarak yuksek sonuc verdigi anlasildi sekerim yok su an normal tum olcumlerim
sağol canım benim, çok zordu gerçekten şimdi de baya morardı yumruk yemiş gibi. eve kapandım dışarı çıksam gören soruyor noldu diye depresyona girdim yataktan çıkmak istemiyorumbayrama geçer inşallah
İnşallah canımMalesef canim dogum sonrasi icin kendini cok umitlendirme. Psikolojik olarak kendini buna hazirla derim. Bu kez de uykusuzluktan dolayi enerjisiz gunlerimiz olacak. :)))
Benim onceki hamileligimde hic kasilma sanci agri gibi sorunlarim olmadi canim. Normal yani takma bunu. Hatta dogum bile bir anda baslayip bitti. Ama bu bebiste simdiden kasilmalarim var. Olmamasi daha iyiymis inan ki:)))
Masallah prensese cok sevindim canim benim. Guzel haberleri aldikca bizde cok mutlu oluyoruz. Anne sutuyle sariligini da atlatır yakında. Sen moralini yuksek tut:*
amin canım inşallahCanım benim Allah daha beterinden sakınsın hepimizi ve bebeklerimizi. Çok şanssız bir kaza olmuş ama gözüne kalıcı bir şey olmamış bunada şükür. Rengi biraz normale yakınlaşınca sende rahatlarsın biraz daha.
kızlar kusura bakmayın ama burası iyice kuran kursuna döndü. hurafeler, hikayeler, yok isim kulağa mı okunsun göbeğe mi okunsun. kaçıncı yüzyıldayız? bilirkişi saydığınız adamlar bile sallamasyon cevaplar veriyor, birbirini tutmuyor işte. siz neyi dert ediyosunuz ya. lütfen sağlık ve diğer sorunlarımızla ilgili paylaşımlara ağırlık verelim. yoksa faydasız oluyor bu platform.
Canım ben isim konusunda fikir almak istedim arkadaşlardan. Diğer meseleye gelince aramızda farklı mesleklerden insanlar var belki bilen biri vardır diye danışmak istedim. Herkes istediğini paylaşabilir ve sorabilir bence, sonuçta konularımız bebişlerimizle alakalı. Ben de kan sonucum şu kadar çıktı bu kadar çıktı seninki nasıl vs gibi karşılaştırmalı yorumları okumaktan hoşlanmıyorum yanlış fikirler oluşabiliyor. Ama herkes istediğini sormakta özgür bir şey demiyorum, okumamayı tercih ediyorumkızlar kusura bakmayın ama burası iyice kuran kursuna döndü. hurafeler, hikayeler, yok isim kulağa mı okunsun göbeğe mi okunsun. kaçıncı yüzyıldayız? bilirkişi saydığınız adamlar bile sallamasyon cevaplar veriyor, birbirini tutmuyor işte. siz neyi dert ediyosunuz ya. lütfen sağlık ve diğer sorunlarımızla ilgili paylaşımlara ağırlık verelim. yoksa faydasız oluyor bu platform.
he benimtotoroo Allah iyiligini versin emi ne ara degistirdin kiz sen adini Bende diyorum ki bu niye girmiyor
Size katiliyorum özellikle En son cümleniz çok doğru bir tespit cunku isim çoçuğun kişiliğine bile yansır bizde kızımıza İREM ismini düşünüyorduk ama anlamından dolayı ELİF ismine karar verdik.Aklımıza takılan şeyleri sorabiliriz diye düşünüyorum, ne zararı var? Belki bilen biri vardır diye soruluyor, belki bilen biri de çıkıp doğrusunu söyler diye düşünülüyor. Ayrıca kaçıncı yüzyılda olduğumuzla ne ilgisi var allah aşkına? Diğer sorunlarımız dediklerinizden biri de isim işte, buna da ağırlık verilmiş son mesajlarda. Kusura bakmayın ama neden rahatsız oldunuz? Kimse fetva vermiyor sonuçta, ben şöyle duydum ama falanca yerden doğru bilgi alabilirsin diye bildiğini paylaşıyor. Problem bilirkişi saydığımız kişileri doğru seçememekte ya da bilirkişi sandıklarımızın aslında yüzeysel biliyor olmasında. Bu yüzden sallamasyon cevap verip insanları da arada bırakıyorlar, doğrusunu öğrenmek istemek çok doğal değil mi? İsim konusu bence aldığımız giysi ve eşyalardan çok daha önemli, annelerin bu konuda birbirine danışması da çok doğal.
Evet aynı durum banada oluyor ama buyuduler artık sığmıyorlar galibaGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Özellikle gece yaşadığım ya da hep yaşayıp sadece gece hissettiğim bir şey sorucam.
Wcden yeni çıkmama rağmen sürekli bir baskı var ve sanki olduğum yere yapacak gibi oluyorum. Aynı zamanda o kısmımda sürekli vurma/tekme şeklinde bir şeyler hissediyorum. Ayıptır söylemesi öyle oluyor ki sanki eli, kolu, bacağı alttan falan çıkacakmış gibi.
bende de var o durum sadece gece değil gün boyunca oluyor sürekli tuvaletteyim şirkette arayanlar artık tuvalette olduğumu tahmin ediyorlarGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Özellikle gece yaşadığım ya da hep yaşayıp sadece gece hissettiğim bir şey sorucam.
Wcden yeni çıkmama rağmen sürekli bir baskı var ve sanki olduğum yere yapacak gibi oluyorum. Aynı zamanda o kısmımda sürekli vurma/tekme şeklinde bir şeyler hissediyorum. Ayıptır söylemesi öyle oluyor ki sanki eli, kolu, bacağı alttan falan çıkacakmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?