2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar kusura bakmayın ama burası iyice kuran kursuna döndü. hurafeler, hikayeler, yok isim kulağa mı okunsun göbeğe mi okunsun. kaçıncı yüzyıldayız? bilirkişi saydığınız adamlar bile sallamasyon cevaplar veriyor, birbirini tutmuyor işte. siz neyi dert ediyosunuz ya. lütfen sağlık ve diğer sorunlarımızla ilgili paylaşımlara ağırlık verelim. yoksa faydasız oluyor bu platform.

Ben de böyle hassas konularin ehil kisilere danisilmasindan yanayim. Ulkemizin büyük titizlikle calisan bir diyanet kurumu var en guzeli oraya danismak. Ehil olmayan kisilere soruldugunda sizin tabirinizle tabi sallamasyonlar ortaya cikar.
Yalniz nasil ki hamilelikteki her bir saglik sorunu, ruhsal sorunlar vs burada paylasiyorsa bu gibi sorunlar da paylasilabilir. Yalniz fetva vermek bize dusmez.

Aklımıza takılan şeyleri sorabiliriz diye düşünüyorum, ne zararı var? Belki bilen biri vardır diye soruluyor, belki bilen biri de çıkıp doğrusunu söyler diye düşünülüyor. Ayrıca kaçıncı yüzyılda olduğumuzla ne ilgisi var allah aşkına? Diğer sorunlarımız dediklerinizden biri de isim işte, buna da ağırlık verilmiş son mesajlarda. Kusura bakmayın ama neden rahatsız oldunuz? Kimse fetva vermiyor sonuçta, ben şöyle duydum ama falanca yerden doğru bilgi alabilirsin diye bildiğini paylaşıyor. Problem bilirkişi saydığımız kişileri doğru seçememekte ya da bilirkişi sandıklarımızın aslında yüzeysel biliyor olmasında. Bu yüzden sallamasyon cevap verip insanları da arada bırakıyorlar, doğrusunu öğrenmek istemek çok doğal değil mi? İsim konusu bence aldığımız giysi ve eşyalardan çok daha önemli, annelerin bu konuda birbirine danışması da çok doğal.

Oh sevindim yüksek olmamasına ama bebişin suyunun neden artış gösterdiğinin bence bi araştırılması lazım ne olur ne olmaz

Canım benim Allah daha beterinden sakınsın hepimizi ve bebeklerimizi. Çok şanssız bir kaza olmuş ama gözüne kalıcı bir şey olmamış bunada şükür. Rengi biraz normale yakınlaşınca sende rahatlarsın biraz daha.

İnşallah canım

Sürekli sorun stres paylaimak erken doğum hikayeleri okumak yada sürekli panik olmakta iyi değil. Şahsen benim riskim çok çok yüksek. Ara sıra faerklı konu konuşunca azda olsa dağılıyor kafalarımız. Elbetteki işin ehli bilir böyle hassas konuları. Ama serbest bir platform burası. Kimse kimseyi kırmıyor kardeş sayıyor. Haklısın takip açısından zor olabilir yada bir sorun oluştu ise acaba soruldu mu diye aramak zor ama napalım. Her telden çalmazsak bitmez geçmez bu haftalar minnoşum

Bu arada günaydın kızlar

Gunaydin kizlar kazasiz belasiz bir gun olsun inşallah. Niye mi boyle diyorum? Dun acele acele evi toplarken yatagimin bazasinin kenarina bir anda serce parmagim çarptı ve tirnagim oldugu gibi havaya uçtu. Su an bunu anlatirken guluyorum ama dun canimin acisindan nereseyse ağlayacaktım. Ben ayagima pansuman yaparken benim minik kizim eline bir sey almis yatagi dovuyordu sen annemin ayagini nasil kanatirsin diye soyleyerek :)) Arkamda dag gibi beni koruyan melegimi gorunce canimin acisi kalir mi hic

Canım ben isim konusunda fikir almak istedim arkadaşlardan. Diğer meseleye gelince aramızda farklı mesleklerden insanlar var belki bilen biri vardır diye danışmak istedim. Herkes istediğini paylaşabilir ve sorabilir bence, sonuçta konularımız bebişlerimizle alakalı. Ben de kan sonucum şu kadar çıktı bu kadar çıktı seninki nasıl vs gibi karşılaştırmalı yorumları okumaktan hoşlanmıyorum yanlış fikirler oluşabiliyor. Ama herkes istediğini sormakta özgür bir şey demiyorum, okumamayı tercih ediyorum

Size katiliyorum özellikle En son cümleniz çok doğru bir tespit cunku isim çoçuğun kişiliğine bile yansır bizde kızımıza İREM ismini düşünüyorduk ama anlamından dolayı ELİF ismine karar verdik.

Merhaba kızlar ben sohbete yeni katılıyorum. Normal doğumum 4 aralık sezeryan olursa kasıma denk geliyor ama benim erken doğum riskim var 24. Haftada rahim ağzı uzunluğu 25 mm çıktı doktor istirahat dedi bu aralar kasılmalarım oluyor ve bebis sanki rahime vuruyor gibi hissediyorum bazen panikliyorum. Bu konuda tecrübeli olan var mı aranızda?

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Özellikle gece yaşadığım ya da hep yaşayıp sadece gece hissettiğim bir şey sorucam.
Wcden yeni çıkmama rağmen sürekli bir baskı var ve sanki olduğum yere yapacak gibi oluyorum. Aynı zamanda o kısmımda sürekli vurma/tekme şeklinde bir şeyler hissediyorum. Ayıptır söylemesi öyle oluyor ki sanki eli, kolu, bacağı alttan falan çıkacakmış gibi.

Evet aynı durum banada oluyor ama buyuduler artık sığmıyorlar galiba

kızlar günaydın.
burda 7 aydır her türlü konuyu konuşuyoruz kişisel özel kimsede bu konu sıktı vs demedi daha geçen aylarda aramıza katılan birinin bu tarz yakınması garip geldi bana tartışmalarımız belki gönül kırgınlıklarımız oldu ama yine konuşmaktan dertleşmekten mutluluğumuzla sevinmekten vazgeçmedik buranın açılış amacı paylaşmak zaten hiçbir zaman dini vs konulara ciddi anlamda girilipte polemik olmadı aramızda kaldı ki kimse burda bu konularda ehil kişi gibi davranıp büyüklük taslamadı bu konularda bilgili kişilere sorulması gerektiği söylendi hep. bence çokta takılacak bir şey değil muhabbetimize devam edebiliriz

Kızlar son günlerde resmen patlamak üzere hissediyorum kendimi. Üstelik asıl bundan sonrası bebeğin daha hızlı kilo alacağı dönem. Rapor alacağım zaten ama benim bi de okul var aynı zamanda. 18 eylülde derslerim başlıyor ondan rapor alamam. Mecburen gitmek zorundayım doğuma kadar. Sonrasında da 20 gün rapor kabul ediyorlar napıcam bilmiyorum bu halde

bende de var o durum sadece gece değil gün boyunca oluyor sürekli tuvaletteyim şirkette arayanlar artık tuvalette olduğumu tahmin ediyorlar yapıştırdı mı güzel vuruyor vessellam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…