2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
geçmiş olsun canım.

kızlar bizim minik kaptanımızın adı artık kesinleşti eşim bıktırdı resmen beni kararsızlığıyla ama şükür benimde içime sinen bir isim olduGökdeniz olacak inşallah oğlumun adı
Ay maşallah cok guzel bir isim adıyla guzel hayırlı yasar inşallah
Peki bazen de olsa idrar yaparken yanma oluyor mu?
şöyle bir düşündüm de olmuyor galiba ya da cok hafifi oluyormu inanki tam bilemedim bende kararsız kaldım şuan

Aynı durum bende de söz konusu hatta dün doktora gittim sordum bebeğim baş aşağı duruyormuş baskı yapıyor bu yüzden sık tuvalet kasik ağrıların tekmeler bacak arası hissettiklerin hepsi çok normal endise etme dedi .gece bile kaç kere tuvalete kalkiyorum daha kapıdan çıkmadan sanki bidaha geliyor kriz geciricem

şöyle bir düşündüm de olmuyor galiba ya da cok hafifi oluyormu inanki tam bilemedim bende kararsız kaldım şuan

amin canım saolasın

bir garip oblomov cnm çok güzel bi isim rabbim ismiyle seslendigin gunleri de gosterir ins bende esim de çok beğeniyorduk bu ismi bi ara bizde gokdeniz demistik ama son karar rüzgar oldu

benim içime en çok sinen isim bu oldu canım bir sürü isim arasında gittik geldik şükür sonunda karar verdik

Sanırım bizim de belli oldu ilk defa eşim bir ismi duyunca aa evet bu çok güzel bu olsun dedi; Mirza Kerim
Sizce nasıl Kerim Mirza mı olsa?

Ya kızlar yine tüm cahilliğimde bir soru sorucam. O sıralar çok fazla takip edemiyordum.
Bu şeker yüklemesini nerelerde yaptırabiliriz? Sadece kontrollerimizin yapıldığı hastanede mi? Belirli bir zamanlaması var mı? Şu haftalar arası yapılıyor dediğimiz?

YaKaMoZz-z canım bugün tokluk 165 çıktı ya bende şeker var mı yok mu anlamıyorum kahvaltıda 3 dilim etimek yedim domates peynir birde salatalık bu kadar ekstra başka hiçbir şey yok
Yüksek çıkmış canım sık takip yap istersen bugün tarçınlı yoğurt şekeri düşürüyor
Bende bişey anlamadım geçen gece açlık 135 çıkmıştı bende tokluk en fazla 128 olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…