2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
herhangi bir özel hastanede yaptırabilirsin, 50 tl yi gecmez fiyatı diye tahmin ediyorum

24 28 haftalar arası her hastane yapıyor. Ben yaptırmadım ama benim hastane 25 lira fiyat verdi, pahalı bisey degil

YaKaMoZz-z canım bugün tokluk 165 çıktı ya bende şeker var mı yok mu anlamıyorum kahvaltıda 3 dilim etimek yedim domates peynir birde salatalık bu kadar ekstra başka hiçbir şey yok
Normalde asla paketli hic bisey yemem, çikolata vs ağzıma surmem. Dun sabah 6da uyandim, yarı uykulu yari uyanik en büyüğünden çikolatalı gofret yedim. Sonra 11de kahvaltı ettim, abarttim biraz en sekerli meyveleri falan yedim. 1 saat sonra sekerimi olcturdum 102 çıktı. Açlık da 73 çıkmıştı. Yani şeker yoksa sadece yediginle yukselmez. Yüksek çıktıysa da yediginr dikkat etmekle gecmez. Bi sadece hamilelik donemine ait birsey olduğu için diyet veriliyor. Bir de size hba1c yapıldı mı? Son 3 aydaki çıkıp düşen şeker ortalamasini veren bi tahlil. Onu da yaptırmanızı tavsiye ederim

her ay bakılıyor sağlık ocağında hba1c değerine ama hep normal anlamadım gitti sıcaklar stres falan etkiler mi acaba bu aralar iş yerinde baya gergin günler geçiriyorum

L Lokumun annesi mirza ismine ben de bayılıyorum. Bir ismini esim koydu, diğerini ben koyacağım ama yine de kendisi karışıyor. Mirza istiyorum, kendi koyduğu ismin yanına yakismiyormus bir de, sondaki a uzun mu kısa mı kullanıyorsunuz?

Bizimde zorunlu sezeryan canım ben acıkcası biraz endişeliyim nasıl olacak küçük kalmazlar demi 38. Haftada birde bizim iyileşmemiz hızlı olurmu acaba bunlar gibi deli sorular hep aklımda
Hiç korkma canım oğlumda 38 haftalık doğdu zorunlu sezeryan olmuştum 3.750 gr 51 cm di
Bende 2 günde toparlamıştım kendimi hiç düşünüpte dert etme

Hanimlar Dün doktor da sezeryan olacağım için gün olayını konuştuk 14 kasıma gün verdi eğer bi aksilik olmazsa oğlumuz 14.de gelecek eşim de tutturdu 10 kasım yapalım anlamli olsun diye bende 4 gün 4 gündür içerde kalsın kalabildigi kadar diyorum sonuçta en güvenli olduğu yer orası değil mi keyfi bi durum için neden erken doğsun ki Haksız mıyım

Aynen canım gözüm korktu benim Allah korusun vicdan azabı yaşamak istemiyorum şurda bişey kalmadı zaten doğumumuza hayırlısıyla sağlıkla bitirelim geri kalan zamanı inşallah

bence 10 kasımda olmasın canım bir çok kişi 10 kasım yas günü diye doğum günü kutlamak istemiyor çünkü14 kasım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…