2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bi kaç gün fark önemli değil diye biliyorum doktorum bana ortalama bi tarih verdi bi iki gün ileri geri oynayabilir dedi bende 20 Nisan olmasını istemiştim

Hiç korkma canım oğlumda 38 haftalık doğdu zorunlu sezeryan olmuştum 3.750 gr 51 cm di
Bende 2 günde toparlamıştım kendimi hiç düşünüpte dert etme
bana da doktor sezeryan olacaksın diyecek diye ödüm kopuyor o nedenle soramıyorum randevumuz 31. haftada sorsam mı acaba sormadan onun söyleyeceği yok sanırım gerçi ben çatı muayenesine göre karar verilsin istiyorum

Akışına bırak bence İnan sezeryan asla zor değil bir sürü şey söyleniyor hepsine kulak kapatıp en hayırlısı neyse senin için o olsun inşallah

bence 10 kasımda olmasın canım bir çok kişi 10 kasım yas günü diye doğum günü kutlamak istemiyor çünkü14 kasım iyidir

O açıdan düşünmemiştim hiç haklısin bak aklıma gelmedi .

Bi kaç gün fark önemli değil diye biliyorum doktorum bana ortalama bi tarih verdi bi iki gün ileri geri oynayabilir dedi bende 20 Nisan olmasını istemiştim
Bn diğer 2 kizimda hep 38+6 39 +0
Da doğum yaptım onlarda bile solunum sıkıntısı yaşandı ne biliyim 38+2 bile kendi gelmedikçe erken geliyo cnm

Çok şükür hiç öyle sorunumuz olmadı canım zaten bebek hazırmı o kontrol ediliyor ciğer gelişimi tamam dediği an gününde karar vermiştik

Çok şükür hiç öyle sorunumuz olmadı canım zaten bebek hazırmı o kontrol ediliyor ciğer gelişimi tamam dediği an gününde karar vermiştik
İnşallah cnm öyle olur bizde de

@bir garip oblomov
Cnm en doğrusu çatı muayenesi ondan önce sezeryan olmanı gerektirecek bi durum yoksa doktor zaten son ana kadar herseye normal der herseyin doğalı en güzeli tabi ama kendini şartlama olmazsa da dünyanın sonu değil hayirlisi olsun

Ben sezeryan istiyorum. Illa 38de mi olması lazim? Zaten 1 hafta falan geriden geliyor. 37 gibi mi doğmuş olacak? Erken olmaz mi illa planlı mı olması gerekiyor sezeryanin? Normal gibi sonuna kadar beklesek, suyun veya sancim gelince gitsem hastaneye ve o zaman sezeryana alinsam olmuyor mu?
Bazı doktorlar çatı muayenesinin sadece doğum esnasında doğru sonuc verecegini söylüyor. Öncesinde yapilan muayeneler anlamsiz diyor. Yine bazi doktorlar dönmeyen bebek son 3 saatte bile sanciyla döner diyor. Hic bir doktorun ağzı bir değil

her ay bakılıyor sağlık ocağında hba1c değerine ama hep normal anlamadım gitti sıcaklar stres falan etkiler mi acaba bu aralar iş yerinde baya gergin günler geçiriyorum
Bu kadar oynamasi normal mi acaba? Sende tiroid de vardi di mi? Acaba gittiğinde endokrinle mi gorussen seker konusunu? Kadin dogumun uzmanlik alani degil cunku

Bu kadar oynamasi normal mi acaba? Sende tiroid de vardi di mi? Acaba gittiğinde endokrinle mi gorussen seker konusunu? Kadin dogumun uzmanlik alani degil cunku
endokrin takibindeyim zaten canım 1 ay kontrol et gel dedi geçen hafta gittiğimde normaldi anlamadım bu durumu troit var ama şükür gebelikte normal değerlerde

anne bebek dostu sezeryan var şimdi yeni moda oldu. normal doğum esnasında bebek doğum kanalına giremediğinde ya da anne ve bebekte normal doğum sırasında sıkıntı olduğunda başvurulduğunu okudum sadece planlı sezeryanlarda olur mu hiç bilmiyorumçünkü açılman olmuş suyun gelmiş bebek kanala girmiş hastaneye gidersen ee normal doğur gitsin diyebilirler. bu sezeryan yönteminde ameliyathane ısıtılıyor ışıklar azaltılıyor bebek ve anne için ortam konforlu hale getirildikten sonra sezeryan yapılıyor.

Sezaryen için narkoz gerekiyor onun için minimum 12 saat açlık falan. Aniden su patlasa, sancı gelse sezaryene uygun olunur mu ki?

Ciğer gelişimi 35ten sonra çok net gözlemleniyor, doktorum bana demişti misal kendi kendine nefes alabiliyor ciğerleri tamam diye doğumdan kaç hafta önce. Benim kızım 38+2de 53cm ve 3900 doğdu. Gerçi bende son 3 hafta plesenta yaşlanması vardı, beklemek riskti.

Oh sevindim yüksek olmamasına ama bebişin suyunun neden artış gösterdiğinin bence bi araştırılması lazım ne olur ne olmaz
Aslinda su an fazla deilmis sadece ust sinirdaymis artarsa diye korkuyorum ben de.bayramdan sonra randevum var doktorumla detayli konusacagim tesekkur ederim canim :)

Bende bu kez sezeryan sonrası normali denemek istedim ve kendimi hazırlamıştım. Ama doktorum gerek yok risk almaya dedi ve sonuçta sezeryan olucam ekimin büyük ihtimal 8-10u gibi

bir garip oblomov doktoruma sorayım bakalım bi 30 haftalari gorebilseydim hayirlisiyla

Azkullanilmiskaynanamvar oyy maşallah demek azıcık geç dogsa 41i falan doldursa iyice tosuncuk olacakmis ama bazen de hersey normal gidiyor gidiyor, kadın 5 6 saat sancı çekmesine rağmen açılma olmuyor, veya bebegin kalp atislari yavasliyor vs gibi komplikasyonla son anda sezeryana alıyorlar. Onda nasıl oluyor anestezi açlığı? Epidural anestezide de açlık gerekiyor mu? Etrafımdaki herkes normal dogum yapti, zır cahilim sezeryan konusunda

Kizlar dr kontrolu vardi gittim geldim suyu biraz az gibi dedi kilosu 980 grammis aksam ustu tekrar ultrasona giricem suyun az olmasi cok kafama takildi inşallah aksam ustu normal çıkar ama az olursa ne yapmam lazım ayni durumu yasayip ta duzelen varmi ne yapmam gerekiyor

Bana doktorum su azalmasi için bol su, havuç ve armut demişti. Sabah aksam birer bardak taze sıkılmış havuc suyu için ve günde bir tane armut yiyin. Inşallah faydası olur. Bir de en az 3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…