2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aylık rutin kontroller de mi olmadı her gittiğimde doktorum pipisine varana kadar tek tek bakıp gösteriyor
Merymavi baktim simdi tablodan, ilk bebek ❤ hani bazen üçüncü cocukta falan daha seyrek gidenler duyuyorum doktora. Ama ilk cocukta genelde acemilikten sık gidiyoruz. Ben az gidenlere imreniyorum açıkçası. Ama işte bi komplikasyon olsa ruhumuz duymaz riskli bi karar. Hele ayrıntılı ultrason olmazsa olmazdi benim için. 24.haftaya kadar sadece aylık kontrollerime ve tek doktora gittim ama sonrasında erken dogum riski çıkınca mecburen sıklaştı. Benim doktorum da istisnasız her seferinde gösterip erkek bebek diyor ❤

Kızlar çok kötü kabız olmuşum ya : ( bunun için sürekli hani olmayı önlemek için kullandığınız ilaç var mı? Birkaç gündür meyve-sebze yemiyordum, kuru kuru beslendim ondan oldu sanırım.

Defne güzel. Gökçe, Melike, Hilal bizim diğer seçeneklerimiz arasındaydı. İsim seçmek gerçekten çok zor. Biz isme taa gebelikten önce karar verdiğimiz halde gebelikte yine de başka seçenekleri de değerlendirdik ama sanırım ilk düşündüğün içine sinen oluyor genelde.

Kizlar aklima bisey takildi sizle paylasmak istedim benm doktorum basindan beri her muayenede cinsiyet erkek dedi ama bu son muayene de bebek ustuste 5 6 tekme atti doktora. Doktorda espirisine bu cok cadı ya durmadan teklmeliyor dedi. O an sormak hic aklima gelmedi odadan ciktiktan sonra benle esim ayni anda neden cadı dedi diye gulustuk yoksa benmki kizmi icim icim yiyor. Hayirlisi diyoruz da sizce kizmi

Aylık rutin kontroller de mi olmadı her gittiğimde doktorum pipisine varana kadar tek tek bakıp gösteriyor
Benim dusuncem biraz değişik 27 haftada 4 kere dr a gittim devlet hastanesine de gidince pek o kadar ayrintili gostermiyorlar zaten ilk defa ayrintili sekilde incelediler suyu az gibi gorununce

Sizin kontrolden önceki kızsa karıştırmış olabilir ya da ağız alışkanlığı olabilir. Ama senin yerinde olsam bende tedirgin olurdum kız mı ki yoksa diye. Bidaha kontrole gittiğinde sor mutlaka içinde kalmasın.

Evet ilk bebek cok da merak ediyoruz ama dr a gitmemek icin frenliyorum kendimi ilk baslarda sorun yoktu iki kere gittim en son 17 haftalikken gittim her sey yolunda suyu falan da iyi uzun bir kiz demislerdi simdi suyu biraz az gorunuyor dediler o biraz endiselendirdi erkek bebek dediler hayirlisi olsun bakalim kiz erkek farketmez zaten aldigim ger seyi de beyaz almistim icime dogmus gibi hic pembe seylere gitmiyordu elim

Allah bize de kolaylıkla böyle normal doğumlar nasip etsin her şeyin en güzeli en doğal olanı elbette şimdilerde ünlüler sırf normal Doğum yapabilmek için para bayıp özel doktorlar psikologlar tutuyor uzmanlar böylesi ilan ediyorsa bence de normal olmalı

Kızlar bende bu lohusa depresyonundan korkuyorum kuzenim çok ağır geçirdi ne yapmak lazım açaba tecrübeli anneler mesela annemle konusuyorum diyor ki biz hiç girmedik yeni nesilin şımarıklığı belki de biraz sizce de öyle mi

Ben şimdiden lohusa depresyon undayim galiba

Aynen benimde durumum kaynana çok konuşur hep laf sokar nasıl dayancan bilmiyorum zaten sıkıntılar olcak onlarda cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…