2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bende geçenlerde zümre ismini duydum çok beğendim

Aynen ben de öyle düşünüyorum o yüzden karar veremiyorum bi türlü

Tatlım kabak yemeği çok iyi geliyor bildiğimiz şekilde pişiriyosun ama kabakları çok öldürmeden alıyorsun ocaktan. Bi arkadaşımda fena sıkıntıda ona baya iyi geldi kabak bir dene istersen.

Birşey daha sorucam ama eltim zaten sancılıyken taktıkları için hissetmedim dedi ama siz baştan yaptırdıysanız acıyor mu o işlem yapılırken
Epüdralin uygulanması sadece iğne yapılıyor gibi hissediyorsun sadece uygulayan hekim çok önemli bir de senin hiç hareket etmemen gerekiyor sen otururken birkaç dakikada biten bir işlem ben sonrasındada bel boyun ağrısı da hissetmedim doğum esnasında da işime yarasaydı tekrar düşünürdüm yaptırmayı ama benim bünyem biraz olumsuz tepki verdi

Teşekkür ederim cevabın için ben aslında oğlumda normal doğum yaptım epiduralsiz ama bunda eltim korkuttu biraz suni sancı verirlerse epidural olmalısın falan diye de onun için merak ediyordum epiduralin tam olarak nasıl olduğunu.

Ikinci doğumlarda açılma çok daha hızlı oluyormuş bence ilkinde istemediysen ikincide çok daha rahat bir doğum yaparsın epüdrali zaten 4cm açılma olduktan sonra yapıyorlar ben 3cm ile hastaneye gitmiştim 10 saatlik sancının sonunda açılmam4cm olunca epüdral istemiştim ama 2. Doğumda dişimizi biraz sıksak olur inşallah Allah hepimize bebeğimiz ve bizim için hayırlı olanı nasip etsin

Amin. Bende hastaneye 4 cm açılma artı suyumum gelmesiyle gitmiştim zaten 7 saatin sonunda doğumum olmuştu çok çekmedim oğlumda suni sancı vermezlerse zaten düşünmüyorum epiduralı gerçi benim çocuklar suni sancıyı görücek kadar durmuyorlar erkenden geliyorlar.

Kızlar günaydın,
Bugün kv eminönü havuzlu hana götürcekmiş beni. Nasıl bir yer bileniniz var mı?
bir garip oblomov canım alışveriş topiğindeki liste güncel mi?
liste güncel mi derken? fikir amaçlı yapılmış bir liste ekleme ya da azaltma yapılabilinir herkesin ihtiyaçları kullanımı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…