2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ben sabah aç karnına kan ilacını içmeye başladığım dan beri ishalim su gibi gelmiyor ama baya sıvı
Yaa bende hemen yarın öyle içeyim inşallah bende de aynı etki olur :)
Canım ben şimdi tokluk şekerime baktım 1 saatlik tokluk 91 çıktı azıcık dikkat etmekle bile değişiyor onu farkettim senin ölçümlerin nasıl gidiyor

Arkadaşlar gecen gün Rennie diye şurup kullananlar vardı sayfada doktor bana da verdi ac tok karna bir şey demedi eczaneden alırken siz nasıl kullanıyorsunuz fark eder mi

Anladım canım ilk sayfayı sürekli yenilemekten bahsetmişsin de bende herkes bildiğini ekletip son olan liste mi diye sormuştum.

anladım canım ekletmek istediğin bir şey varsa yazabilirsin aslında ben herkes bişiler söylesin öyle yapayım listeyi istedim ama kimse bir şey yazmayınca kendi aklıma gelenleri yazdım

bugün güzel canım açlık 85 tokluk 75 dün yediklerimin aynısını yedim dün neden o kadar çok çıktı anlamadım

Kızlar günaydın,
Bugün kv eminönü havuzlu hana götürcekmiş beni. Nasıl bir yer bileniniz var mı?
bir garip oblomov canım alışveriş topiğindeki liste güncel mi?
Guzeldir aradigin herseyi bulabilirsin buyuk ihtimalle. Bende ordan yaptim alisverisimi. En alt kattaki magazalar tek bi yere ait orasi daha uygun sanki usteki dukkanlara gore ama heryerini dolanicam dersen baya bi yorucu oluyor. Ust katlarda suslemeler icin malzemelerde var. Iyi gezmeler yorucu ama guzel bi alisveris oluyor sonucta.

kızlar ben sabah aç karnına kan ilacını içmeye başladığım dan beri ishalim su gibi gelmiyor ama baya sıvı
Bende de kabızlığa sebep oluyor tok karnına bağırsakları daha az etkiliyor ben önceleri yemekten birkaç saat sonra alıyordum kan değerlerim alt sınırda çıkınca aç karnına almaya başladım ama senin değerlerin çok sınırda değilse tok karnına ya da bir gün arayla kullanabilirsin bana öyle tavsiye etmişti doktorum

Hayirli gunler herkese guzel bir hafta sonu olsun ins hepimiz icin..
bir garip oblomov sayfa basindaki anketi kaldirma imkanin var mi canim her seferinde konuya gecebilmek icin surekli asagiya kaydirmak zorunda kaliyoruz. Ilk sayfada nasilsa listede cinsiyetler yazili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…