2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün 28 haftalık olduk bizde oğluşla. Gidip beşik aldım ayrıca. 230 TL baydık. Çok yoruldum ayakta durdum karnım sepsert şuan. Alışveriş topiğine ekliyorum beşiği hemen :)
Canim hayirli olsun bebegini icinde misler icinde yatirmak nasip olsun. Bizde bu aksam esimle besik bakmaya cikacagiz bir de anadizi bakacagim insallah icime sinen guzel birseyler bulursam alacagim. Saka maka derken sona yaklasiyoruz sonbahar i seviyorum ilk bebegimide insallah ikincimi de ayni mevsimde kucagima alacagim.

Sağol kuşummm. Alışveriş bölümüne ekledim resmi bak bi istersen beneto markası

Kızlar sizin bebisde hıckırıyormu?? Benim ki bazen günde 3 defa hıckıriyo yani ben öule diyorum ama bilmiyorum. Karnımda surekli ayni yerde pıt pıt bisey atıyo tekme degil kalp atısı degil zıplıyo resmen belliki hıckırık annem ya cok tatli karnimda onu böyle hissetmek esimde bana su getiriyo icince bebegin hıckırigı gecer belki diye

Kızlar ben daha evlenmeden önce ferro nun kan ilacını kullanmıştım ama hayatımın en zor günleriydi her açıdan. Kafamı bile kaldıramıyordum o kadar ağır gelmişti ki. Şimdi hamilelikte o yüzden onu kullanmamak için büyük bir araştırma içine girdim kabız ve halsizlik yapmayan bir kan ilacı var mıdır diye. Doktorumunda tavsiyesiyle Solgar ın Gentle İron diye demir ilacı var. Çok şükür ne kabızlık yapıyor ne ağırlık veriyor ne başka bir şey. Eğer (genelde kabızlık etkisi duyduğum ve yaşadığım için) sizde kabızlıktan şikayet ediyorsanız bi doktorunuza sorun solgarın bu ilacını derim. Çünkü zaten bağarsak hareketleri yavaşlıyor bide demir ilacının ağırlığı eklenince insan hiç katlanamıyor

Camim ben kan ilacı olarak maltofer kullanıyorum şurup gibi kucuk siselerde hiç yan etkisi olmadı acaba doktoruna danışıp Şen'de mi bunu kullansan

Masallah canim kocaman oldunuz insallah 34leri gormeyide nasip eder Rabbim sonrasinda zaten bebisler kendini kurtariyor

Ben de onu kullanıyorum. Zaten gebelerin alması gereken Demir 27 mg mış. Gentle ironda da 25 mg Demir var. Solgar hep biraz verip gerisini sana bırakıyor. Kalsiyum magnezyum olarak da solgar kullanıyorum. Şimdiye kadar çok memnunum. Hiçbirisi herhangi yan etki yapmıyor zaten üzerinde de yazıyor.

Bende 28+1 oldum. 19 haftadan bu haftaya gelmek benim için mucize idi. Yürüdüğüm zaman sertleşmelerim oluyor ama şükür ağrım yok. Sertleşme de artık haftaya göre normal bence.
İnşallah hep birlikte 34 haftta 35 haftayı göreceğiz

Hickiriyor, zipliyor, tepiniyor, top oluyor, küçücük yerde kendini ordan alıp oraya çarpıyor hatta zaman zaman horon teptiginden bile şüpheleniyorum. Severken ölmek diye bisey olsa kesin ölürdüm diyorum. Bazen kendi sevgimden korkuyorum Allah evlatlarimizin hep iyi günlerini gostersin, imtihan etmesin

Canim ben yapmadim malesef kaldiramam kizlr istediler diye kazene rica ettim yapti soralim kaldirabilirse
Benimkide hickiriyor ama gobegimden cikacak gibi oluyor ordan oraya ve basim donuyor o her hickirdiginda yatmazsam mafoluyorum

Camim ben kan ilacı olarak maltofer kullanıyorum şurup gibi kucuk siselerde hiç yan etkisi olmadı acaba doktoruna danışıp Şen'de mi bunu kullansan

Canım benim solgar bana yaradı sanırım kan değerlerimi ölçtürdüm bi kaç gün önce her şey iyidi. Demek ki iyi geliyor dedik bizde aman böyle devam ederken hiç dengeyi bozmiyim diyorum kuzum inşallah şu 30 larıda atlatsak kazasız belasız. Yinede sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…