- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.741
12.gunumuz bugün canımTabii ki gececek, cok güçlü bir kız o ❤ kaç gün oldu, dikis ağrısı normaldir sanırım
Masallah canim kocaman oldunuz insallah 34leri gormeyide nasip eder Rabbim sonrasinda zaten bebisler kendini kurtariyor
Ah o kasılmalar zaten beni bitirdi artık canım. Bazı günler bütün gün sürüyor yatsam bile. Sadece tuvalet için kalkmama rağmen hep oluyor. Magnezyum biraz azalttı ama yok yani. Artık bu haftadan sonra daha az da olmaz. Ve kasılma ile ağrım da çok oluyor benim. Tuvalete bile topallayarak gidiyorum baskı ve ağrıdan. Ki bebeklerim daha çok ufaklar 1250 ve 1300 dü geçen hafta. Doğmalarını istediğimiz hafta için iki katına çıkmaları lazım. Şimdiden böyleyim nasıl taşırım nereye kadar gider bilmem. Ama inşallah hepimiz o haftaları göreceğiz beraber.Bende 28+1 oldum. 19 haftadan bu haftaya gelmek benim için mucize idi. Yürüdüğüm zaman sertleşmelerim oluyor ama şükür ağrım yok. Sertleşme de artık haftaya göre normal bence.
İnşallah hep birlikte 34 haftta 35 haftayı göreceğiz
Kiyamam ya, evet bebekler küçük ama 2 tane, yani tek çocuğun doğduğu kiloda iki tane taşıyorsun su an. Allah yardimcin olsun, güç kuvvet versin. Benim 2 3 gün nedense azalmıştı kasilmalar, yine fazlalaştıAy inşallah canım benimİnşallah hepimiz zamanında bebeklerimizi kucaklarız.
Ah o kasılmalar zaten beni bitirdi artık canım. Bazı günler bütün gün sürüyor yatsam bile. Sadece tuvalet için kalkmama rağmen hep oluyor. Magnezyum biraz azalttı ama yok yani. Artık bu haftadan sonra daha az da olmaz. Ve kasılma ile ağrım da çok oluyor benim. Tuvalete bile topallayarak gidiyorum baskı ve ağrıdan. Ki bebeklerim daha çok ufaklar 1250 ve 1300 dü geçen hafta. Doğmalarını istediğimiz hafta için iki katına çıkmaları lazım. Şimdiden böyleyim nasıl taşırım nereye kadar gider bilmem. Ama inşallah hepimiz o haftaları göreceğiz beraber.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benimKiyamam ya, evet bebekler küçük ama 2 tane, yani tek çocuğun doğduğu kiloda iki tane taşıyorsun su an. Allah yardimcin olsun, güç kuvvet versin. Benim 2 3 gün nedense azalmıştı kasilmalar, yine fazlalaştıçok rahatsızlık hissi veriyor, sürekli taş gibi. Bugün 27+0, daha cok yolumuz var
Ultrason da +-200 gr oynayabiliyor o yuzden kafaniza takmayinmrb arkadaslar bizde cuma gunu doktora gitmistim once devlete gittim kilosuna 996 gr dedi cok sevindm... ama co bakmadi basindan atti dieblrm kasik agrim var die gtmstm.. neyse sonra canm sikildi ozeldeki doktorma gttm kontrolm olmamasina ragmen oda 804 gr olctu kafam karisti ne dersinz sozce hangisi dogru olablr bide kmse bana geriden gelyoe yada ilerden gidiyo die acklama yaomdi szn doktorlnz mi soylyo.. doktora gttgmsde 25+7 dik bu arada
Benim en son 26+1 de 800 gramdi. 3 4 gun geri ama önemli değil, her cocuk tosun gibi dogmak zorunda değil dedi. Ultrason kağıdında ölçümler var mesela. Her olcumun yanında o rakamin uyumlu olduğu hafta yazılı. Benimkinin baş cevresi gunu gunune gidiyor. Karin cevresi ve boyu 3 4 gun geriden, toplam kilosu 1 hafta geriden. Ultrason kağıdında yazıyor tek tek. Ama onun da arti eksi 10 gün payı var. Bana doktorum, illa bebek kilo alsin diyorsan muz,et,yoğurt ye dedi. Isterseniz deneyin. Ama ciddi bi gerilik olsa soylerdi doktorunuzmrb arkadaslar bizde cuma gunu doktora gitmistim once devlete gittim kilosuna 996 gr dedi cok sevindm... ama co bakmadi basindan atti dieblrm kasik agrim var die gtmstm.. neyse sonra canm sikildi ozeldeki doktorma gttm kontrolm olmamasina ragmen oda 804 gr olctu kafam karisti ne dersinz sozce hangisi dogru olablr bide kmse bana geriden gelyoe yada ilerden gidiyo die acklama yaomdi szn doktorlnz mi soylyo.. doktora gttgmsde 25+7 dik bu arada
Biz de tatildeyiz. İki gündür yüzüyorum. Çok iyi geldi, sanki enerjim yerine geldi : )İki gündür denize giriyoruz bebişe bi hareketlenme geldi ki sormayınSizde durumlar nedir azalıyo günlerimiz şükür
Kızlar bizim isimde netleşti. Zeynep olacak kızım :)
bsy demedi ama kafam karisti iste basta sevinp sonra bi garip olduBenim en son 26+1 de 800 gramdi. 3 4 gun geri ama önemli değil, her cocuk tosun gibi dogmak zorunda değil dedi. Ultrason kağıdında ölçümler var mesela. Her olcumun yanında o rakamin uyumlu olduğu hafta yazılı. Benimkinin baş cevresi gunu gunune gidiyor. Karin cevresi ve boyu 3 4 gun geriden, toplam kilosu 1 hafta geriden. Ultrason kağıdında yazıyor tek tek. Ama onun da arti eksi 10 gün payı var. Bana doktorum, illa bebek kilo alsin diyorsan muz,et,yoğurt ye dedi. Isterseniz deneyin. Ama ciddi bi gerilik olsa soylerdi doktorunuz
Kafana takacak bisey yok ki. Benim 26+1 de 800 gramdi işte. Doktor normal dedi. Her bebek tombik olmaz ki :) her gun bir tane muz ye istersenbsy demedi ama kafam karisti iste basta sevinp sonra bi garip oldu.. cok et süt tuketirim yani fazlasi nasil olur bilmem simdi gidip incir ve tahin alcm tahin pekmez incir yiycm umrm ise yarar daha fazla gerilemez
muZ biraz kabizlik yapiyoKafana takacak bisey yok ki. Benim 26+1 de 800 gramdi işte. Doktor normal dedi. Her bebek tombik olmaz ki :) her gun bir tane muz ye istersen
bsy demedi ama kafam karisti iste basta sevinp sonra bi garip oldu.. cok et süt tuketirim yani fazlasi nasil olur bilmem simdi gidip incir ve tahin alcm tahin pekmez incir yiycm umrm ise yarar daha fazla gerilemez
Bizde 28. Haftada 950gr cıktı senin gibi korktum başka bi problem varmi diye doktorumla tekrar konuştum sadece karin çevresi geride dedi her bebek tosun olamaz ama beslenmeme ekstra dikkat et fark açılmasın dedi her gün yumurta et süt mutlaka ye dedi bir haftadır her gün yumurta köfte muz bide kasar peyniri yiyorum bakalim inşallah toplar bebislerimizmuZ biraz kabizlik yapiyohaklsn aslnda cok sukur sagligi sihati yerinde ama 900 duyunxca bian afalladm iste
Gelir kuşum. Ben buradaki tüm arkadaşlarımın tanımadıkları kişilere yürekten dua ettiklerine eminim. Bu kadar dua ediyoruz birbirimize. Rabbim elbet yüreğimizi yakmaz. İkiz gebeliklerde 35.hafta doğum normal diyolar. Az kaldı sık dişini kuşumAy inşallah canım benimİnşallah hepimiz zamanında bebeklerimizi kucaklarız.
Ah o kasılmalar zaten beni bitirdi artık canım. Bazı günler bütün gün sürüyor yatsam bile. Sadece tuvalet için kalkmama rağmen hep oluyor. Magnezyum biraz azalttı ama yok yani. Artık bu haftadan sonra daha az da olmaz. Ve kasılma ile ağrım da çok oluyor benim. Tuvalete bile topallayarak gidiyorum baskı ve ağrıdan. Ki bebeklerim daha çok ufaklar 1250 ve 1300 dü geçen hafta. Doğmalarını istediğimiz hafta için iki katına çıkmaları lazım. Şimdiden böyleyim nasıl taşırım nereye kadar gider bilmem. Ama inşallah hepimiz o haftaları göreceğiz beraber.
Havuzlu han güzeldir. Her türlü ihtiyacı bulabilirsin. Keşke beni de götüren olsa
Sağ olun kızlar. Gerçekten çok güzel bir yermiş. Girmediğimi es geçtiğimiz hiç bir mağazası kalmadı çok yorucu oldu ama bence değiyor.Guzeldir aradigin herseyi bulabilirsin buyuk ihtimalle. Bende ordan yaptim alisverisimi. En alt kattaki magazalar tek bi yere ait orasi daha uygun sanki usteki dukkanlara gore ama heryerini dolanicam dersen baya bi yorucu oluyor. Ust katlarda suslemeler icin malzemelerde var. Iyi gezmeler yorucu ama guzel bi alisveris oluyor sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?