2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bizimki artık cok fenalaştı dirseklerini ayaklarını dayıyor resmen karnıma bariz hissesder olduk sizdede varmı dayanmalar

Kızlar bizimki artık cok fenalaştı dirseklerini ayaklarını dayıyor resmen karnıma bariz hissesder olduk sizdede varmı dayanmalar
Büyüyorlar maşallah.
Benimki de kafa tepede ayaklar aşağıda dikine oturuyormuş. Geceleri göbek deliği üzerinden kavun gibi kendini itekliyordu, poposu sanıyordum meğer kafasıymış.

ah canm ya beni de korkutan bu iste ya duraklarsa ya fark acilirsa... bi topikte okudum gittim tahin pekmez aldm bi arkadas sadece pekmezle 2 haftada gerideylen ileri haftaya ulasms dr lar da sasirms bakalm basladm bide sabah lahvaltosinda kasar karpuz yumurta

ah canm ya beni de korkutan bu iste ya duraklarsa ya fark acilirsa... bi topikte okudum gittim tahin pekmez aldm bi arkadas sadece pekmezle 2 haftada gerideylen ileri haftaya ulasms dr lar da sasirms bakalm basladm bide sabah lahvaltosinda kasar karpuz yumurta

haklsin canm ... tek korkum suan haftasinn daha altina dusmemesi

Büyüyorlar maşallah.
Benimki de kafa tepede ayaklar aşağıda dikine oturuyormuş. Geceleri göbek deliği üzerinden kavun gibi kendini itekliyordu, poposu sanıyordum meğer kafasıymış.
benmki hamile kaldigimdan beri ayaklar tepede bas asagida hic yukari cikmadi kafasi hep asagi daydi bazen odum kopoyo kanala girecek die ama sikinti yok doktor bsy demedi cok sukur :)

7 gun aradan sonra yine görüş gunuydu ❤ 26+1 de 800 gramdi. Bu hafta cok dikkat ettim, yumurta, et, süt, yoğurt, muz, bulgur pilavı yedim. Ben 300 gram almışım. Bebisim 970 olmuş ❤ 7 günde 170 gram almış. Bebişi kilo alsin isteyenler varsa tavsiyem olsun.
27.haftada serviks 33, son oldugunu umdugumuz ignemi oldum, artık korkulacak birsey yok dedi doktorum. Inşallah sonuna kadar güzelce goturebiliriz

Seni anlıyorum tatlim bende muz sut hiç ihmal etmiyorum bulguruda yiyorum inşallah guzel haberlerini aliriz

maasallah canm ne guzel cok sevindm inan.. insallaj sag salim vakti saatinde alirsn bebegini kucagina

Kizlar bir kac saattir mideme ara ara kramp giriyor ben midem oldugunu dusunuyorumama korkmaya basladim sanci falan olmasin :/

Hem heyecan, hem sabırsızlık, hem de korku

sorma valla stres yapıyorum bazen işte bakalım nasıl olcak neler bizi bekliyor

Kizlar bir kac saattir mideme ara ara kramp giriyor ben midem oldugunu dusunuyorumama korkmaya basladim sanci falan olmasin :/

mide yanması yaşıyor olabilirsin bende bulantıya kadar gidiyor maalesef

Mideyle sancıyı ayırt edersin diye düşünüyorum ama sen biraz ayaklarını uzatıp dinlen biraz. Bebegin hareketlerini de takip et. Magnezyum iç mutlaka. Sertlesme var mi karninda? Benim bazen bağırsak hareketiyle kasilma çok benziyor ama mide sanki benzemez gibi

arkadaslar mrb size bsy sorcm ck afedersiniz ama sizinde vajina agriniz oluyor mu benm bazn karnmdan asagi vajinamn icine ani saniyelk bi sanci gelp gdyo bazen de dis kismi sanki genisliyorms gbi agryo basina gelen var mi sanrm haftann ggetrdigi bsy sikinti da yok erken dogum gbi falan bilemyrm ya

Kaç gündür o agriyla yaşıyorum yatarken özellikle veya birazcık ağır bişey kaldirdigimda ağrıyor hemen o kisim.. doktorum magnezyum verdi bana ağrılar için içiyorum ama o ağrı halen devam ediyor

Olmaz mi hem de nasil. Ben bu durumu doktoruma soyledim vajinal odem ve varise yatkinlik oldugunu soyledi bana. Benimkiyle ayni mi senin durumun bilmem. Yatinca o sertlik ve basinc hissi geciyor. Ayaktayken yine geliyor. Doktorum dogumdan sonra gececegini yapilacak bir sey olmadigini soyledi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…