Merhaba herkese
Hatırlasanız benim bir kızım var ve kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım, hem de isteyerek :)
Allah'a şükür kızım da karnımdaki yavrum, oğlum da iyiler
Oğluma Mustafa Kemal ismini koymayı düşünüyoruz
Ben emzirmeyi bırakmadım ve Hale'n daha devam ediyorum hani Doğumdan sonra sürpriz hamile kalanlar olacaktır endişelenmeyin ve emzirmeye devam edebilirsiniz diye söylüyorum ayrıca sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı şu ana kadar Allah'a şükür
Kızım 10 güne 15 aylık oluyor, küçük bebek ve hamilelik elbet zor ama Çok da güzel bence, Allahım nasip etmiş bana bol bol şükretmek ve mutlu olmak düşer
Kızıma hamileyken kendimi pamuklara sarardım, yere düşen bir şeyi eğilip almazdım filan :) ev işi yapmazdım bir şey olur diye
Ohoo şimdi bir görseniz kızıma tek başıma banyo yaptırıyorum Hale'n daha, kucağımda kızım varken ev işi yapıyorum (kızım Hale'n daha desteksiz yürümüyor), kızım kucağımdayken yere eğilip kalkıyorum vs vs..
Prenses modu yok anlayacağınız :)
Anne olmak insanı güçlendiriyor
Kaburga ağrılarım çok fazla, kızımda da böyleydi, dayanamıyorum, ağlıyorum bazen
Bir de kan pıhtılaşmasından dolayı vurulduğum kan sulandırıcı iğneden bıktım ama ne yapayım her gün yapmak zorundayım
Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip Etsin oğlum 1 yaşına varınca inşaAllah 3.yü düşünüyoruz eşimle, keşke iğne olmak zorunda olmasam bir o vazgeçiriyor gibi oluyor beni
Benden böyle Canlar :)