2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
evet cnm aynen yatnca gecyo kalknca comelip kalkmca ayakta durunca basliyo napcm blmyrm.. bide saat basi idrar

Iyi günler kızlar. Benim su son günlerde başım çok dönüyor. Aranızda var mi oyle olan ? Kafami bile yerden kaldiramyrm . Otururken bile dönüyor

Selam kızlar. Dün gece ilk defa karnımdan bir ses geldi, sanki parmak şıklatır gibi veya telefonların tık tık tuş sesleri gibi. Anlayamadım tam olarak, benzer durum yaşayan oldumu??

Magnezyum kullaniyorum canim buraya yazdiktan sonra adalat ictim sanci icin erken dogumu onluyor diye vermislerdi kesti hemen.nstde rahimdeki sancilari olcmek icin cihazi tam midenin oldugu yere bagliyorlar demek ki sanci mideye yakin yerlerde de hissedilebiliyor o yuzden tedirgin oldum su an iyiyim Allah'a sukur:)

evet cnm aynen yatnca gecyo kalknca comelip kalkmca ayakta durunca basliyo napcm blmyrm.. bide saat basi idrar

Evet ayni seyler gibi gozukuyor. Gecen kizimla avm de biraz dolasalim dedik eve zor geldim sanki altimda patliycakmis gibi bi basinc oluyor biraz fazla yuruyunce. İlk hamileligimde hic boyle bir sey yasamadim. Cok zor bi durum hic ayakta durmaya gelmiyor. Hele ki kucuk bir cocugun varsa oturmak ne mumkun.

Bu basınç, baskı hissi bende de cok şiddetli var. Doktoruma söylemememe rağmen kendi anlıyor. Bebek çok aşağıda, azıcık ayakta kalınca ağrı yapar sana diyor. Her uzandiginda ayaklarının altına yastık koy diyor. Artık bebeklerin kilolari da arttı, sanırım dönemsel degil, doguma kadar gidecek böyle

Merhaba herkese

Hatırlasanız benim bir kızım var ve kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım, hem de isteyerek :)

Allah'a şükür kızım da karnımdaki yavrum, oğlum da iyiler

Oğluma Mustafa Kemal ismini koymayı düşünüyoruz

Ben emzirmeyi bırakmadım ve Hale'n daha devam ediyorum hani Doğumdan sonra sürpriz hamile kalanlar olacaktır endişelenmeyin ve emzirmeye devam edebilirsiniz diye söylüyorum ayrıca sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı şu ana kadar Allah'a şükür

Kızım 10 güne 15 aylık oluyor, küçük bebek ve hamilelik elbet zor ama Çok da güzel bence, Allahım nasip etmiş bana bol bol şükretmek ve mutlu olmak düşer

Kızıma hamileyken kendimi pamuklara sarardım, yere düşen bir şeyi eğilip almazdım filan :) ev işi yapmazdım bir şey olur diye

Ohoo şimdi bir görseniz kızıma tek başıma banyo yaptırıyorum Hale'n daha, kucağımda kızım varken ev işi yapıyorum (kızım Hale'n daha desteksiz yürümüyor), kızım kucağımdayken yere eğilip kalkıyorum vs vs..

Prenses modu yok anlayacağınız :)

Anne olmak insanı güçlendiriyor

Kaburga ağrılarım çok fazla, kızımda da böyleydi, dayanamıyorum, ağlıyorum bazen

Bir de kan pıhtılaşmasından dolayı vurulduğum kan sulandırıcı iğneden bıktım ama ne yapayım her gün yapmak zorundayım

Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip Etsin oğlum 1 yaşına varınca inşaAllah 3.yü düşünüyoruz eşimle, keşke iğne olmak zorunda olmasam bir o vazgeçiriyor gibi oluyor beni

Benden böyle Canlar :)

Iyi günler kızlar. Benim su son günlerde başım çok dönüyor. Aranızda var mi oyle olan ? Kafami bile yerden kaldiramyrm . Otururken bile dönüyor

KAn değerlerine baktırdın mı? Demir takviyesi gerekebilir benim de kızıma hamileyken öyle başım dönerdi Demir için serum vuruluyordum bu nedenle

haklisin canm Allah kolaylik versin

kizlar bebek cikolatasi icin erken ama magnetler ve bebek kapi suslerine bakmaya basladiniz mi erken mi sizce ben bugun biraz biraz bakmaya basladim ama erken mi die dusunmwkten de kendimi alamdm ama anca mi ki sanki tarih yazmcm hosgeldn bide bebegimn ismi bilemedim acikcasi ... pek model de bulamdm zaten onermek isteyen bilgili arkadaslar varsa

Yaa bende 25+3 De özel bi doktora gittim 3d ultrasonu vardı bebeğin kilosu 1021 gram dedi 2 Gün sonra başka bi özel doktora gittim ama detaylı ultrason 4d ydı cihazı oda bana 931 gram dedi hangisi doğru acaba?

Yaa bende 25+3 De özel bi doktora gittim 3d ultrasonu vardı bebeğin kilosu 1021 gram dedi 2 Gün sonra başka bi özel doktora gittim ama detaylı ultrason 4d ydı cihazı oda bana 931 gram dedi hangisi doğru acaba?
canm ult cohazlarnda oynama olabiliyormus ikisinden biri de olabilir ikiside olmaya da bilir bilemyrz malesef sen saglikli beslenmeye devam et gerisi bebislerimize kalms

Kızıma faceden minik atölyem sayfasından almıştım çikolata şeker ve kapı süsünü bir de mevlidde dağıtılacak Yasin tesbih vs almıştık

Bir de hacışerif ten çikolata lokum filan almıştık

Kizlar bebek sekerlerim nasil olmus minik cantalar ordum. Tabi daha isim bitmedi miknatislarimi yapistiricam, bir de tul icine seker koyup cantalarin icine yerlestiricem o zaman daha guzel gözükecek. Fikir olmasi acisindan kizi olacaklara hatunlara oneririm yapimi da cok basit.

cok guzel canm bayildim gule gule dagit insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…