2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
cok guzel canm bayildim gule gule dagit insallah
Tesk ederim canim. Valla cevremde bahane veren cok var ama daha guzeli icin fikir verin dedigimde kimseden ses yok :) yavrucum icim emek sarfetmisim benim icin onemli olan o zaten.

Ilk 3 ay önemli sanırım doğum tarihi hesaplamada en fazla 3_4 Gün yaniliyormus ı zaman 20 haftadan sonra genetik özellikler girip haftası fazla görünebilir çünkü bende eşimde uzun boyluyuz ailemizde oyle

Yalancı sanci diyolar canım korkma bu aylar ve sonrası olacak iyi düşün iyi olur

Okurken ben yoruldum be canim:)) Haklisin Allah guc kuvvet veriyor ve hersey kismet. Benim kizda 25 aylik ama bazen geliyor inan coooooo...k yoruluyorum. En onemlisi de istedigin zaman dinlememek kizima hamileyken bende senin gibi prenses modunda takilirdim oglanda ise hiccc nerde. Istesem bile mumkun degil :))) Rabbim hepsine saglik versin bize de guc kuvvet. Son olarak birde ustune 3uncuyu dusunmen ... Valla helal olsun ne diyeyim. Allah gonlune gore versin insallah

Amin canım Allah yardımcımız olsun millet bana bir kız bir oğlan olmuş daha 3.yi yapma şakın diyorlar sanki ben başkasına soruyorum da Ne yapayım diye :) her şey nasip kısmet

Evet istediğin zaman dinlenemiyorsun ya dinlenmek diye bir şey pek Yok :)

Bende de oluyor o kramplar ve acılar sanki bissürü iğne batırılıyormuş gibi erken doğum riskim var benim bide doktora sordum rahim büyüdüğü için dedi bazen içerde oluyo bazen dışarda geçsin die dua ediyom öyle rahatsız ediyo

Canım maşallah sana vallahi iyi cesaret. Asla yapamazdım heralde kaburga ağrısı mide gastritinden dolayı olabilir canım benim bilgin olsun ben günlerce ağlamaktan ağrıdan helak oldum meğersem midemmiş. Şükür gaz yapan şeyleri belirledim şuanda çok daha iyiyim.

Ben yazmış gibi okudum.
Kızım var, oğlum geliyor inşallah.
Hala emziriyorum.
Kızım hep kucağımda ve külkedisi gibiyim.
İğne ve hap kullanıyorum.
Sezaryenliyim.

Tek fark; Allah isteyene versin ben 3.yü düşünmüyorum, ikisini büyüteyim daha bir şey istemem.

Yani haklisin oyle karisanlara bende sinir oluyorum. Herkesin kendi tercihidir. Bana da diyorlar yeter 1 kiz 1 oglan diye. Ama benim icin bir kizbir oglan olmasi degil 2 cocuk olmasi yeterlidir. Esim dahaonce 2. Erkek olmazsa bir daha yapariz demisti. Bende sen dogurursan neden yapmayalim demistim:))) Kolay bir surec degil gercektenbenim gozum o yuzden kesmiyor. Rabbim isteyene versin.

Hayirli geceler herkese.
Benim de nasipse 2. cocugum olacak ama ömrümden ömur gitti biz mi cok inceliyoruz yoksa hakikaten riskli gebeliklerde mi artis var bilemedim. Dusunuyorum da annem helal olsun 4 cocugu desteksiz iyi dogurup büyutmus, esimle hep derdik 3-4 cocugumuz olsa kocaman bir aile olsak diye ama simdiden pilim bittiRabbim herkese gönlüne göre versin bakalim 3. ü nasip olur mu

Bende cok cocuklu ailelere her zaman özenirim ama bende onun altindan kalkacak ne guc kuvvet var ne cesaret var. Bebekken yine kolay bir de okula başladıkları zaman onlarin egitimiyle ilgilenmek ayri bir caba. Esime kalsa 3 e tamamlamak istiyor gibi bir hali var 2 kiz olunca belki bu da erkek olur diye gonlunden geciyor olabilir ama o dusunceyle cocuk düşünürsen kesin o da kiz olur :))) Allah olanlara omur versin 2 tane bana yeter yipranmis, bunalmis bir anne olmak istemiyorum. Su hamilelik sureci bile beni yeterince geriyor zaten.

Belki hatırlıyosunuzdyr bnm 5 sene bebeğim olmadı tüp bebek aşamasına geldik ve yaptıramadan hamile kaldım. Benim de geneliğim sorunlu geçiyor
19. Haftadan beri yerde değilim gökte değilim.
Valla bana bunu az büyüt arayı açma 2.yi yap diyenlere kocaman bir zoooooortttttt diyorum. Ben boyumun ölçüsünü fena aldım. Ha Rabbim nasip ederse korunmaha rağmen olursa baş göz üstüne ama korkuyorum.
19. Haftadan bu haftaha gelesiye Kur'an hatmettik duaları okuya okuya.
Ayrıca çalışan bir anne olacağım. Çocuk mahvoluyor valla. 1tanecik olsun özelde okusun
Teog stresi üni stresi en az yaşasın. Beygir muamelesi yapılıyo ülkemizde bne yazıkki. Ben ne cefa ile taşıyorum.
1 tanecik olsun düğünü 4 4 lük olsun evi arabadı olsun. Bizim gibi borç ödemesin.
Kardeş önemli evet. Ama ben çok korkuyorum ve ne yazıkki 2 çocuğu da aynı şartlar altında büyütemem. İstediğim eğitimi verdiremem. Rabbim bizlere evlatlarımızı bağıiladın. Acılarını yaşatmadın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…