- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.801
Tesk ederim canim. Valla cevremde bahane veren cok var ama daha guzeli icin fikir verin dedigimde kimseden ses yok :) yavrucum icim emek sarfetmisim benim icin onemli olan o zaten.cok guzel canm bayildim gule gule dagit insallah
olabilir canmIlk 3 ay önemli sanırım doğum tarihi hesaplamada en fazla 3_4 Gün yaniliyormus ı zaman 20 haftadan sonra genetik özellikler girip haftası fazla görünebilir çünkü bende eşimde uzun boyluyuz ailemizde oyle
aynen canm.cok haklisin kesnlikleTesk ederim canim. Valla cevremde bahane veren cok var ama daha guzeli icin fikir verin dedigimde kimseden ses yok :) yavrucum icim emek sarfetmisim benim icin onemli olan o zaten.
arkadaslar mrb size bsy sorcm ck afedersiniz ama sizinde vajina agriniz oluyor mubenm bazn karnmdan asagi vajinamn icine ani saniyelk bi sanci gelp gdyo bazen de dis kismi sanki genisliyorms gbi agryo basina gelen var mi sanrm haftann ggetrdigi bsy sikinti da yok erken dogum gbi falan bilemyrm ya
amin canm insallahYalancı sanci diyolar canım korkma bu aylar ve sonrası olacak iyi düşün iyi olur
Merhaba herkese
Hatırlasanız benim bir kızım var ve kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım, hem de isteyerek :)
Allah'a şükür kızım da karnımdaki yavrum, oğlum da iyiler
Oğluma Mustafa Kemal ismini koymayı düşünüyoruz
Ben emzirmeyi bırakmadım ve Hale'n daha devam ediyorum hani Doğumdan sonra sürpriz hamile kalanlar olacaktır endişelenmeyin ve emzirmeye devam edebilirsiniz diye söylüyorum ayrıca sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı şu ana kadar Allah'a şükür
Kızım 10 güne 15 aylık oluyor, küçük bebek ve hamilelik elbet zor ama Çok da güzel bence, Allahım nasip etmiş bana bol bol şükretmek ve mutlu olmak düşer
Kızıma hamileyken kendimi pamuklara sarardım, yere düşen bir şeyi eğilip almazdım filan :) ev işi yapmazdım bir şey olur diye
Ohoo şimdi bir görseniz kızıma tek başıma banyo yaptırıyorum Hale'n daha, kucağımda kızım varken ev işi yapıyorum (kızım Hale'n daha desteksiz yürümüyor), kızım kucağımdayken yere eğilip kalkıyorum vs vs..
Prenses modu yok anlayacağınız :)
Anne olmak insanı güçlendiriyor
Kaburga ağrılarım çok fazla, kızımda da böyleydi, dayanamıyorum, ağlıyorum bazen
Bir de kan pıhtılaşmasından dolayı vurulduğum kan sulandırıcı iğneden bıktım ama ne yapayım her gün yapmak zorundayım
Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip Etsin oğlum 1 yaşına varınca inşaAllah 3.yü düşünüyoruz eşimle, keşke iğne olmak zorunda olmasam bir o vazgeçiriyor gibi oluyor beni
Benden böyle Canlar :)
Okurken ben yoruldum be canim:)) Haklisin Allah guc kuvvet veriyor ve hersey kismet. Benim kizda 25 aylik ama bazen geliyor inan coooooo...k yoruluyorum. En onemlisi de istedigin zaman dinlememekkizima hamileyken bende senin gibi prenses modunda takilirdim oglanda ise hiccc nerde. Istesem bile mumkun degil :))) Rabbim hepsine saglik versin bize de guc kuvvet. Son olarak birde ustune 3uncuyu dusunmen ... Valla helal olsun ne diyeyim. Allah gonlune gore versin insallah
Bende de oluyor o kramplar ve acılar sanki bissürü iğne batırılıyormuş gibi erken doğum riskim var benim bide doktora sordum rahim büyüdüğü için dedi bazen içerde oluyo bazen dışarda geçsin die dua ediyom öyle rahatsız ediyoarkadaslar mrb size bsy sorcm ck afedersiniz ama sizinde vajina agriniz oluyor mubenm bazn karnmdan asagi vajinamn icine ani saniyelk bi sanci gelp gdyo bazen de dis kismi sanki genisliyorms gbi agryo basina gelen var mi sanrm haftann ggetrdigi bsy sikinti da yok erken dogum gbi falan bilemyrm ya
haklsin canm ... tek korkum suan haftasinn daha altina dusmemesi
Merhaba herkese
Hatırlasanız benim bir kızım var ve kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım, hem de isteyerek :)
Ben emzirmeyi bırakmadım ve Hale'n daha devam ediyorum hani Doğumdan sonra sürpriz hamile kalanlar olacaktır endişelenmeyin ve emzirmeye devam edebilirsiniz diye söylüyorum ayrıca sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı şu ana kadar Allah'a şükür
Kızım 10 güne 15 aylık oluyor, küçük bebek ve hamilelik elbet zor ama Çok da güzel bence, Allahım nasip etmiş bana bol bol şükretmek ve mutlu olmak düşer
Kızıma hamileyken kendimi pamuklara sarardım, yere düşen bir şeyi eğilip almazdım filan :) ev işi yapmazdım bir şey olur diye
Ohoo şimdi bir görseniz kızıma tek başıma banyo yaptırıyorum Hale'n daha, kucağımda kızım varken ev işi yapıyorum (kızım Hale'n daha desteksiz yürümüyor), kızım kucağımdayken yere eğilip kalkıyorum vs vs..
Kaburga ağrılarım çok fazla, kızımda da böyleydi, dayanamıyorum, ağlıyorum bazen
Bir de kan pıhtılaşmasından dolayı vurulduğum kan sulandırıcı iğneden bıktım ama ne yapayım her gün yapmak zorundayım
Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip Etsin oğlum 1 yaşına varınca inşaAllah 3.yü düşünüyoruz eşimle, keşke iğne olmak zorunda olmasam bir o vazgeçiriyor gibi oluyor beni
Merhaba herkese
Şimdi bel agrısında uyuyamayan var mı diye yazmaya girmiştim sayfaya. Olmaz mı ya aglıcam agrıdan artık o derecedeyimBel ve sırt ağrısı çeken var mı kızlar? Bazen çok fena acı veriyor. Karnımda aşırı sertleşti
Amin canım Allah yardımcımız olsun millet bana bir kız bir oğlan olmuş daha 3.yi yapma şakın diyorlar sanki ben başkasına soruyorum da Ne yapayım diye :) her şey nasip kısmet
Evet istediğin zaman dinlenemiyorsun ya dinlenmek diye bir şey pek Yok :)
kan degerlerim zaten cok dusuk. Suan gunde iki kre kan ilacı alıyorum. Ama sanrm fayda etmiyorKAn değerlerine baktırdın mı? Demir takviyesi gerekebilir benim de kızıma hamileyken öyle başım dönerdi Demir için serum vuruluyordum bu nedenle
Hayirli geceler herkese.
Benim de nasipse 2. cocugum olacak ama ömrümden ömur gitti biz mi cok inceliyoruz yoksa hakikaten riskli gebeliklerde mi artis var bilemedim. Dusunuyorum da annem helal olsun 4 cocugu desteksiz iyi dogurup büyutmus, esimle hep derdik 3-4 cocugumuz olsa kocaman bir aile olsak diye ama simdiden pilim bittiRabbim herkese gönlüne göre versin bakalim 3. ü nasip olur mu
Belki hatırlıyosunuzdyr bnm 5 sene bebeğim olmadı tüp bebek aşamasına geldik ve yaptıramadan hamile kaldım. Benim de geneliğim sorunlu geçiyorYani haklisin oyle karisanlara bende sinir oluyorum. Herkesin kendi tercihidir. Bana da diyorlar yeter 1 kiz 1 oglan diye. Ama benim icin bir kizbir oglan olmasi degil 2 cocuk olmasi yeterlidir. Esim dahaonce 2. Erkek olmazsa bir daha yapariz demisti. Bende sen dogurursan neden yapmayalim demistim:))) Kolay bir surec degil gercektenbenim gozum o yuzden kesmiyor. Rabbim isteyene versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?