- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.821
Annem erkek çocuk sevdası yüzünden 7 çocuk yapmış. 5 kız 2 erkek. Şuan erkekler yüzüne tükürüp bakmıyor ne varsa ayrımcılık yaptığı kızlarda varBende cok cocuklu ailelere her zaman özenirim ama bende onun altindan kalkacak ne guc kuvvet var ne cesaret var. Bebekken yine kolay bir de okula başladıkları zaman onlarin egitimiyle ilgilenmek ayri bir caba. Esime kalsa 3 e tamamlamak istiyor gibi bir hali var 2 kiz olunca belki bu da erkek olur diye gonlunden geciyor olabilir ama o dusunceyle cocuk düşünürsen kesin o da kiz olur :))) Allah olanlara omur versin 2 tane bana yeter yipranmis, bunalmis bir anne olmak istemiyorum. Su hamilelik sureci bile beni yeterince geriyor zaten.
canım mesajın için teşekkür ederim. ben de oraya gidiyorum funda hanım. funda hanımdan memnunum ama hastaneyi pek tavsiye etmiyorlar kime dediysem.. kafamkarışık..Canım ben ilk emseye gidiyordum ama orası bizd epey uzak düştü ben de senin gibi arayıs içerisindeyim sonunda bi arkadasım bana bir doktor önerdi gittim ve suan vazgecemedim o kadar tatlıki cok seviyorum numarasını falan verdi ufak bi problemlemimde bile nasıl oldun iyimisin falan diye hep dönüş yapar sagolsun cok ilgi diyeceğim su ki doktor cok önemli canım benım bir kac arkadasım gitti sonradan o doktora dogum oldu o kadar memnunlarmıski hastahane erdem çakmak doktorum ise gülçin hanım
Aynen oyle ya bende doktorundan memnunum ama hastahane konusunda pek emin değilim medipol acıbadem medical park medicana bunları düşündüm ilk doğum için daha sonra doktorun daha önemli olduğuna karar verdik eşimle sizde doktorunuzdan memnunsanız değişmeyin sonucta sizi en iyi bilen baştan berri kontorol eden o doktor ama sizinde benım gibi kafanız karısık anladıgım kadarıyla :)canım mesajın için teşekkür ederim. ben de oraya gidiyorum funda hanım. funda hanımdan memnunum ama hastaneyi pek tavsiye etmiyorlar kime dediysem.. kafamkarışık..
ellerine sağlık canım minik minik nasılda uğraşmışsın yaKizlar bebek sekerlerim nasil olmus minik cantalar ordum. Tabi daha isim bitmedi miknatislarimi yapistiricam, bir de tul icine seker koyup cantalarin icine yerlestiricem o zaman daha guzel gözükecek. Fikir olmasi acisindan kizi olacaklara hatunlara oneririm yapimi da cok basit.Eki Görüntüle 2038661
Benimde b12 degerlerim çok düşük olduğu için doktorumuz iğne vermişti ilaçla toplayamazsın demiştigünaydın herkese.. bizim kız son kontrolde baş aşağıydı.. bu kontrolde ters dönmüş.. daha döner yine dedi. b12 düşük çıkmıştı igne verdi doktor.. daha hızlı etki eder dedi ama hiç kullanmak istemiyorum. karşılaşan var mı böyle bişeyle?
onun dışında ben çok ağırlaştım.. doğru düzgün yürüyemiyorum. dün biz de biraz dolaşalım dedik. hemen yoruldum sık sık oturdum. bakacaklarımdan bile vazgeçtim. bir de dün doğum iznimi sordum. ben banu çitfçinin çizelgesine bakıyordum. bir hafta ileriyi gösteriyormuş. hiç kontrol ettiniz mi? doğum iznine ayrılacaklar tabi..
dün medicanaya uğradım. normal fiyatını hatırlamıyorum. epidural sezeryana 5000 dediler. otoparkla ilgili şikayteler okumuştum. fiyat sormak için girdik çıktık. 15 dk ücretsiz yazıyordu. 10 dk bile olmadı. para istediler. lavabosu kirliydi. kullanamadım. oradan da vazgeçtim. Başka yerlere de bakıcam inş. tabi bakabilirsem bu yorgunlukla.. doktor da önemli ama hastane hijyeni de önemli. olumsuz duyumlar aldım. bilemiyorum. hayırlısı olur inş.Aynen oyle ya bende doktorundan memnunum ama hastahane konusunda pek emin değilim medipol acıbadem medical park medicana bunları düşündüm ilk doğum için daha sonra doktorun daha önemli olduğuna karar verdik eşimle sizde doktorunuzdan memnunsanız değişmeyin sonucta sizi en iyi bilen baştan berri kontorol eden o doktor ama sizinde benım gibi kafanız karısık anladıgım kadarıyla :)
o halde kullandın iğne.. nasıl sonuçları iyi mi? ben vurdurmak istemiyordum. doktora da söyledim ama şimdi araştırıyorum gebelikte eksilikliği önemliymiş. o yüzden vurulacağım.Benimde b12 degerlerim çok düşük olduğu için doktorumuz iğne vermişti ilaçla toplayamazsın demişti
Benim rapor almama 2 hafta var fakat dün işten ayrıldım sigortam devam edecek. 14 yıllık kesintisiz çalışma hayatım son buldu... hala inanamıyorum. Çok karışık duygular içindeyim Umarım yeni düzene çabuk adapte olurum...günaydın herkese.. bizim kız son kontrolde baş aşağıydı.. bu kontrolde ters dönmüş.. daha döner yine dedi. b12 düşük çıkmıştı igne verdi doktor.. daha hızlı etki eder dedi ama hiç kullanmak istemiyorum. karşılaşan var mı böyle bişeyle?
onun dışında ben çok ağırlaştım.. doğru düzgün yürüyemiyorum. dün biz de biraz dolaşalım dedik. hemen yoruldum sık sık oturdum. bakacaklarımdan bile vazgeçtim. bir de dün doğum iznimi sordum. ben banu çitfçinin çizelgesine bakıyordum. bir hafta ileriyi gösteriyormuş. hiç kontrol ettiniz mi? doğum iznine ayrılacaklar tabi..
amiiiin insallah canim insallah ..Hiç stres yapma canım, sen eminim ki beslenmene esktra dikkat ediyorsundur zaten seninde yapman gereken o onun ötesi bebişe kalıyor. İnşallah toplar o kendini üzmez annesini
tatlım neden işten ayrıldın? 4 ayın bitiminde ayrılsaydın gerçi sigortanı devam ettirecekmiş doğum parası alabilirsin sanırım bu durumda onun için mi devam edecek sigortan?Benim rapor almama 2 hafta var fakat dün işten ayrıldım sigortam devam edecek. 14 yıllık kesintisiz çalışma hayatım son buldu... hala inanamıyorum. Çok karışık duygular içindeyim Umarım yeni düzene çabuk adapte olurum...
her doktor hep ayni cevabi veriyo rahim buyumesi demekki cok takmcz napalmBende de oluyor o kramplar ve acılar sanki bissürü iğne batırılıyormuş gibi erken doğum riskim var benim bide doktora sordum rahim büyüdüğü için dedi bazen içerde oluyo bazen dışarda geçsin die dua ediyom öyle rahatsız ediyo
Bebekten buyuk miyomlarla siz yine iyi çalıştınız. Bence artık gerçekten dinlenmeniz lazım. Çok şükür bu haftalari gördük, biraz daha dayanmamiz lazim. Agrilariniz nasıl? Miyomlar buyumeye devam ediyor muBenim rapor almama 2 hafta var fakat dün işten ayrıldım sigortam devam edecek. 14 yıllık kesintisiz çalışma hayatım son buldu... hala inanamıyorum. Çok karışık duygular içindeyim Umarım yeni düzene çabuk adapte olurum...
Benim hamilelik öncesi de b12 sorunum vardı ilaç iğne kulanmıştım hamileliğimin daha 5 haftasında doktor yine iğne verdi vuruldum sonra hapla devam ettim 28 haftada yine hap yetersiz geldi tekrar iğne vuruldum bakalım bayramdan sonra kan vericem ona göre ne olucakgünaydın herkese.. bizim kız son kontrolde baş aşağıydı.. bu kontrolde ters dönmüş.. daha döner yine dedi. b12 düşük çıkmıştı igne verdi doktor.. daha hızlı etki eder dedi ama hiç kullanmak istemiyorum. karşılaşan var mı böyle bişeyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?