2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Annem erkek çocuk sevdası yüzünden 7 çocuk yapmış. 5 kız 2 erkek. Şuan erkekler yüzüne tükürüp bakmıyor ne varsa ayrımcılık yaptığı kızlarda var

Kızlar dün doktora gittik bizim paşa epey büyümüş bir hafta önden gider olmus kilosu 1.142 gram dedi doktorumuz tombişim benim :)

canım mesajın için teşekkür ederim. ben de oraya gidiyorum funda hanım. funda hanımdan memnunum ama hastaneyi pek tavsiye etmiyorlar kime dediysem.. kafamkarışık..

günaydın herkese.. bizim kız son kontrolde baş aşağıydı.. bu kontrolde ters dönmüş.. daha döner yine dedi. b12 düşük çıkmıştı igne verdi doktor.. daha hızlı etki eder dedi ama hiç kullanmak istemiyorum. karşılaşan var mı böyle bişeyle?
onun dışında ben çok ağırlaştım.. doğru düzgün yürüyemiyorum. dün biz de biraz dolaşalım dedik. hemen yoruldum sık sık oturdum. bakacaklarımdan bile vazgeçtim. bir de dün doğum iznimi sordum. ben banu çitfçinin çizelgesine bakıyordum. bir hafta ileriyi gösteriyormuş. hiç kontrol ettiniz mi? doğum iznine ayrılacaklar tabi..

canım mesajın için teşekkür ederim. ben de oraya gidiyorum funda hanım. funda hanımdan memnunum ama hastaneyi pek tavsiye etmiyorlar kime dediysem.. kafamkarışık..
Aynen oyle ya bende doktorundan memnunum ama hastahane konusunda pek emin değilim medipol acıbadem medical park medicana bunları düşündüm ilk doğum için daha sonra doktorun daha önemli olduğuna karar verdik eşimle sizde doktorunuzdan memnunsanız değişmeyin sonucta sizi en iyi bilen baştan berri kontorol eden o doktor ama sizinde benım gibi kafanız karısık anladıgım kadarıyla :)

günaydın kızlar dün baya yoğundum giremedim.
bende de gece uykusuzluğu başladı bugün sıfır uykuyla geldim işe birde dün sancılandım resmen ama korkudan eşime söyleyemedim kasıklarıma ve belime sürekli ağrı girdi çıktı.
PembeLokum bende 3 tane istiyorum ama yaş oldu 30 hangi ara yaparım bilmem birde eşim ister mi hiç bilmiyorum hep genç anne olmak isterdim ama nasip kısmet 30 yaşınaymış ben hiçbir zaman prenses olmadı hep külkedisiydim hala öyleyim ilk hamileliğimden son hamileliğime kadar öyle olurum sanıyorum ağrılarım sızılarım pek umrum da olmaz dinleyecek naz yapacak kimsem olmadı şimdiye kadar eşime de pek yapmıyorum yapsam da alışkın değildir sana bişi olmaz der yazdıklarından bir tek emzirme konusuna katılmıyorum bebişinin kolostrum alması lazım acaba kızın emerken onuda aldı mı diye düşünürüm çünkü o karnındaki bebeğin rızkı onun hakkı kızında çok küçük ama 15 ay boyunca alacağını almıştır yine deyani dediğim gibi bu benim düşüncem sanırım arası az olan 2 bebeğim olsaydı ilkini memeden kesmeye çalışırdım

ellerine sağlık canım minik minik nasılda uğraşmışsın ya

Benimde b12 degerlerim çok düşük olduğu için doktorumuz iğne vermişti ilaçla toplayamazsın demişti

Cok cocuklu ailelere ben de ozeniyorum. Cok derken en fazla üç yani biz de üç kardesiz, dunya bir yana, abilerim bir yana. Servet içinde yuzseydin de abilerinden vazgecseydin deseler, diyeni parcalardim herhalde. Üç belki maddi manevi zorlayabilir, bilemiyorum. Ama iki zorlamaz, zorlamamali. Saglik sorunu vs tabii ki bundan mustesna. Ama bilerek ve isteyerek bir çocuğu kardessiz birakmak haksızlık gibi geliyor bana inşallah bir de kızım olur ilerde ❤ benim gibi abisine bayilarak buyur

dün medicanaya uğradım. normal fiyatını hatırlamıyorum. epidural sezeryana 5000 dediler. otoparkla ilgili şikayteler okumuştum. fiyat sormak için girdik çıktık. 15 dk ücretsiz yazıyordu. 10 dk bile olmadı. para istediler. lavabosu kirliydi. kullanamadım. oradan da vazgeçtim. Başka yerlere de bakıcam inş. tabi bakabilirsem bu yorgunlukla.. doktor da önemli ama hastane hijyeni de önemli. olumsuz duyumlar aldım. bilemiyorum. hayırlısı olur inş.

Benimde b12 degerlerim çok düşük olduğu için doktorumuz iğne vermişti ilaçla toplayamazsın demişti
o halde kullandın iğne.. nasıl sonuçları iyi mi? ben vurdurmak istemiyordum. doktora da söyledim ama şimdi araştırıyorum gebelikte eksilikliği önemliymiş. o yüzden vurulacağım.

Benim rapor almama 2 hafta var fakat dün işten ayrıldım sigortam devam edecek. 14 yıllık kesintisiz çalışma hayatım son buldu... hala inanamıyorum. Çok karışık duygular içindeyim Umarım yeni düzene çabuk adapte olurum...

tatlım neden işten ayrıldın? 4 ayın bitiminde ayrılsaydın gerçi sigortanı devam ettirecekmiş doğum parası alabilirsin sanırım bu durumda onun için mi devam edecek sigortan?

Bebekten buyuk miyomlarla siz yine iyi çalıştınız. Bence artık gerçekten dinlenmeniz lazım. Çok şükür bu haftalari gördük, biraz daha dayanmamiz lazim. Agrilariniz nasıl? Miyomlar buyumeye devam ediyor mu

Kızlar,
Kv bebeğime sürekli kızım kızım diyor. Benim hoşuma gitmiyor. Sizce normal mi? 'Kızım ne yapıyor? kızıma iyi bak, kızıma ciciler aldım? Ya da masada yemek istemediğim bir şeyi bana zorla yedirmeye çalışıyor. İstemiyorum ben sevmem diyorum kızımın canı ister bir kaşıkta olsa ye kızım yesin falan

Benim hamilelik öncesi de b12 sorunum vardı ilaç iğne kulanmıştım hamileliğimin daha 5 haftasında doktor yine iğne verdi vuruldum sonra hapla devam ettim 28 haftada yine hap yetersiz geldi tekrar iğne vuruldum bakalım bayramdan sonra kan vericem ona göre ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…