2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eee ne güzel işte

Eee ne güzel işte
Kv tanısan böyle demeyeceğine eminim. Ayrıca bazı şeylere zorlanmanın neresi güzel olabilir ki? Yönetici ruhlu, herkesi yöneten, herkesin söylediği şeyi yapmasını isteyen vs vs biri. Beni şuan ki durum olmasa bile doğumdan sonrası çok düşündürüyor.

Oylemi ne gibi ben pek bişey duymadım ama merak ettim şimdi

Kv tanımadığım için yazdığın kadarına cevap verdim canım

Gerçi bazen diyorum ne olacak sanki. Sonra diyorum zaten bana herşey batıyor. O dönemde söyleyebileceği herşeyi tahmin edebiliyorum. Sanırım biraz dengesizleştim bu konuda Varsa doğum sonrasında kv ve diğer can sıkacak kişilerle baş etmek zorunda olan birileri ne yapmayı düşünüyorsunuz kızçeler.

Gerçi bazen diyorum ne olacak sanki. Sonra diyorum zaten bana herşey batıyor. O dönemde söyleyebileceği herşeyi tahmin edebiliyorum. Sanırım biraz dengesizleştim bu konuda Varsa doğum sonrasında kv ve diğer can sıkacak kişilerle baş etmek zorunda olan birileri ne yapmayı düşünüyorsunuz kızçeler.

bebeğin doğduktan sonra en huysuz en yaramaz olduğu ve seninde en uykusuz olduğun bir anda kv nin kucağına ver al kızını biraz oyala ben uyuyacağım de gör bak o zaman kızımı olacak torunumukayınvalideni tanımıyorum ne amaçla ne niyetle söylüyor ama bana sanki sen taşıyıcı anneymişsin de doğurup ona verecekmişsin gibi geldi

Bende benzer durumla karsilastim hastaneden eve geldik 1 saat gecti gecmedi kv geldi demez mi cocugun altini degistirmeye geldim :)) ben degistirdim dusundugun icin sagol dedim. Cocugun basindan ayrilmadi 2 ay boyunca kendi cocugum olduğundan suphe ettim. Neyse sonralari hevesi gecti de cocugum tamamen bana kaldi :) bunda kizim diyor ki kardesimi ben korurum kimselere vermem :)) 2. Cocukta bu konularda daha rahat oluyor ama birincide biraz sinir bozucu durumlar olabiliyor maalesef.

Hislerime tercüme oldun şuan. Ben de hep böyle hissediyorum. Aradığında bile torunum napıyor değil kızım napıyor diye soruyor. Kendi kızına bu kadar kızım dedimi merak ediyorum. İlk torunda değil. Beni ilerisi çok korkutuyor valla. Açık açık ben bazen şakayla karışıkta olsa kızımı kimselere vermem ondan 5dk ayrılmam gerekirse kucağımdan bile indirmem falan diyorum. Yüz bulsa sanki dibimizden hiç ayrılmayacakmış gibi geliyor bana. Ve sanki ileride karışırken babanne mesafesinde değilde anne yakınlığında karışacakmış gibi

Ya hiç gelmesin görmesin sevmesin bakmasın demiyoruz tabi ki. Babanne sonuçta. Ama bunu bilerek o kadar yakın olmalı bence. Yani her şeye laf ettikten sonra her şeyi o yaptıktan sonra ne anlamı kalır. İlk bebeğim sonuçta ve yardımda alsam her şeyini ben yapmak istiyorum.

ya tamam evladının yavrusu ama bazen aşırı sevgi gösteriş gibi geliyor bana ama bazı insanlarında tarzıdır bu dedim ya kayınvalideni tanımıyorum ama senin anlattığından farklı sonuçlar çıkardım yani samimi olmadığına inanıyorsun ki bunu dert etmişsin bu gibi durumlarda mesafe çok önemlidir tek tavsiyem belli bir mesafeyi koru ben evlendiğimde koydum o mesafeyi çok şükür rahatım ama lohusayken ne olur bilmem bana da bakmaya kayınvalidem gelecek inşallah hemen ayaklanırım da ortamı tek ona bırakmam yoksa her şeye karışır

Ya birazcık anlatsam ne kadar samimiyetsiz olduğunu anlarsın. Çok sahte biri. Ve herkesin üstünde hakimiyet kurmak istiyor. Ben yöneteyim herkesi. YaKaMoZz-z aynı şeyi kendi annem yapıyor olsaydı onun içinde aynı şeyleri derdim. İllaki arar sorar ama gerektiği kadar. He annemde eğer böyle olsaydı ona cevap verebilirdim. İstemediğimi açıkça dile getirebilirdim. Ama kv olunca nasıl söylesem ne söylesemde alınmadan halledebilsem derdine giriliyor. Kv beni evim biraz dağınık diye, yada söylediği şeye tamam diyip sonra kendi bildiğimi yaptığım için ablama şikayet ediyordu Bende dedim ne güzel işte en azından sana tamam diyorum

Günaydın kızlar bugün heyecanlıyım.2 de bebişi gorecem inşallah.insalalh herşey yolundadır.bu aralar gece uyku uyuyamıyorum fena halde yorgunum gün içinde uykusuzluktan.
Canım sen söyleyince baktım da dogru gösteriyor.bana doktorum da 27 Eylül dedi,bani çiftçiden de 27 Eylül gösteriyor çalışabilir raporu için.acaba senin bebisin önde ya da ileride olma durumu mu var haftasına göre,doktor da ona göre mı hesapladı acaba.calisqbilir raporu 32+0 da veriliyor

Yardim etmeliler zaten ama sinir bozarak olmamali. Ben aile apartmaninda oturunca kizimi cumbur cemaat yikadilar ilk iki gun cocuk aglamaktan morariyordu resmen. Sonraki gun kendim yikadim kimse yokken gıkı cikmadi yavrumun. Meger yikanmaktan degil etraftan korkuyormus yavrucak. Bana cok iyi tecrube oldu simdi ne yapacagimi cok iyi biliyorum. Mudahale etmen gereken yerde et. Anneligini ortaya koy. Sen yeni annesin bir seyden anlamazsin havalarina giriyorlar sonra. Oysa ki o bebegi kucağına aldigin andan itibaren o icguduyle her kadin bebegine en iyi sekilde annedir.

Kızlar yanlış anlamayın ama kendi annenizde olsa böyle düşünürüydünüz yinede ne güzel sahipleniyor benim kv tam tersi hiiiiç sormaz umurunda bile değil emin olun bu daha zor
yok canım ya ne yanlış anlaması ama karşıdaki insan sahteyse göze batıyor ablamın kayınvalidesi oğlu varken canım cicim aman Allahım ne sevgi hatta ablama demiştim çok şanslısın diye ama ileri ki zamanlarda bir baktım alakası yok şok oldum meğer oğlu var diye yapıyormuş kıyamam ablamı arka odaya atmışlar ne ilgi ne başka bişi yemeğe bile zor çağırıyorlar ben varken yapmasalar inanmazdım insanın kendi annesi gibi olmuyor kesinlikle ki ablamın kayınvalidesini çok severim kendi kayınvalidemle konuşmadığım kadar onunla konuşur dertleşirim ama işte bazen madalyonun diğer yüzü farklı oluyor benim kayınvalide soğuktur sevgisini belli etmez ama inan iki yüzlü olmasındansa soğuk olmasına seviniyorum

canım buna nerden bakıyorsunuz link falan var mı?

Çok haklısın canım. Kimseyi kırmadan bir şekilde halledebilirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…