2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tatlım neden işten ayrıldın? 4 ayın bitiminde ayrılsaydın gerçi sigortanı devam ettirecekmiş doğum parası alabilirsin sanırım bu durumda onun için mi devam edecek sigortan?
Bir ay önce uzağa taşınmıştı işyerim. Çokta ağırlaştım artık. Yollarda bişey olacak diye korkarak gidiyordum. Gerçi son zamanlarda haftada 3 gün gidiyordum sağolsunlar bütün kolaylığı sağlamışlardı. Zaten 2 hafta sonra 32 haftalık oluyorum. Doktor bayramdan sonra gel raporunu yazayım dedi. Doğum parası alabilmem için sigorta çıkışımı yapmayacaklar... 10 yıldır aynı yerdeydim içim biraz buruk o yüzden

Bebekten buyuk miyomlarla siz yine iyi çalıştınız. Bence artık gerçekten dinlenmeniz lazım. Çok şükür bu haftalari gördük, biraz daha dayanmamiz lazim. Agrilariniz nasıl? Miyomlar buyumeye devam ediyor mu
Bence de iyi çalıştım bu zamana kadar... miyom büyümedi çok şükür sonradan 12 cm de kaldı. Sağ tarafımdan çok belirgin biçimde görülebiliyor. Hareketlerim kısıtlı 10 dk dan fazla yürüyemiyorum. Baskı yapıyor fakat ağrı yapmadı uzun zamandır. Az kaldı çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

anladım canım peki tazminatını aldın mı baya bir sigorta günün vardır çünkü? 10 sene az değil çünkü ben alamayacağım için üzgünüm 8 senem oldu sağlık olsun diyeceğim sanırım

Merhaba kızlar canım çok.sikkin 31+0bugun Allah'ıma şükür oğlumda bnede iyim iki güne kadar ama bende iki gündür kasinti var vajinamda dr gitme durumum belli değil rahatsız etmesede beni okadar kaşıntı bu manyak oldum üzülüyorum da sizdedr kaşıntı olupta neler yaptınız okadar hassas ve temiz olmama rağmen beni buldu evde neler yapıyorsunuz ilaçsız olanlar sinirlerim çok bozuk mantar değildir insallaj

D DAMK06 canim.gozun aydin Allah daha guzel gunlerini mutluluklarini da gostersin insallah benimde erken dogum riakim var merak ettim.nerede hangi sehirde oturuyosun hastane neresi ben istanbuldayim hep iyi dusunuyorum ama Allah korusun olursa neler yapmali nereye gitmeliyim ip ucu almak istedim

2 yıl önce evlenmemden dolayı 8 yıllık tazminatımı almıştım canım. Son 2 yıllık tazminatımı da verecekler sağolsunlar... senin de uzun zaman olmuş. Tazminatını alsan çok iyi olacakmış. O kadar yıl emek vermişsin yazık olacak... Konuşsan belki verirler...

o halde kullandın iğne.. nasıl sonuçları iyi mi? ben vurdurmak istemiyordum. doktora da söyledim ama şimdi araştırıyorum gebelikte eksilikliği önemliymiş. o yüzden vurulacağım.
Vurulduktan sonra tekrar tahlil yaptıramadım ama benim doktorumda değerin çok düşük ilaçla takviye olacak gibi değil iğnenin zararı yok demişti

Canım bende hiç kendini şimdiden böyle şeylere bileme. Benim kayınvalidem de oğluşum napıyor diye sorar eder ama hiç aklıma gelmedi bu düşündüklerin. Yani şunu unutmamak lazım, bu çocuklar bizim evladımız olduğu kadar onların da evladı. Başka arkadaşın dediği gibi kendi annemiz dediğinde koymayan şeyler bazen kayınvalide söyleyince koyuyor, eğer ki öyleyse orada bir sorun var gibi geliyor. Biz de onlara kendi annemiz gibi davranırsak bir çok sorun çözülebilir. Aramızdan en az yarımız erkek annesi olacağız. Şimdiden ben böyle hayatta yapmayacağım dediğimiz şeyler olsa dahi belki biz de kendi gelinimize başka şeyler yapabiliriz. Allah herkesi birlikte, kalabalık ailelerimizle mutlu etsin.

senin iş yerin ne iyi bir yermiş canım valla maşallah onlara. bizde tazminat alıyorsan imkanı yok calıştırmazlar sen çok şanslısın valla vereceklerini sanmıyorum teklif dahi edilmez bizimkilere...

Araya girdim ama arkadas bildiğim kadarıyla ankarada. Ben istanbul için doktorumun söylediklerini soyleyeyim. Medipol sefakoye gidiyorum. Olasi bir erken doğumda, eğer o esnada mümkün olursa sizi direk medipol megaya gondeririz doğum için dedi. Yani beklenen bir erken dogum olursa, dogumu megada yapacağım. Hersey yolunda olmasina rağmen, bebeğin yogun bakim ihtiyacı olursa, ben dogum yaptığım hastanede kalacağım, bebegi kuvoz ambulansla megaya gonderecekler. Zaten mesafe olarak yakın. Sefakoyde de, megada da dogum yapsam, sezeryanda 2 gece, normal dogumda 1 gece sonra taburcu ediliyor anne. Sonrasında bebek ne zaman uygun gorulurse o zamana kadar hastanede kalıyor. Anne de uygun gorulurse emziriyor, yoksa sutu sagip götürüyor. Insallah gerek kalmaz ama doktorum bu sekilde anlatmıştı bana. Sanırım annenin daha uzun sure hastanede kalmasini sigorta karşılamıyor. Bizler her halukarda taburcu olmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…