2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayy çok korkuyorum canım çok sıkkın bakayımda olmadı aksma acile gitsem nasıl olur acaba ya çok moralim bozuk
canım korkulcak bir şey yok ayrıca bu senin pisliğin ya da temizliğinle alakalı bir durum değil tamamen hormonel kaşıntın için sirkeyi öneririm ama tek başına mantarı tedavi etmiyor ne yazık ki fitil mutlaka kullanmalısın. erken teşhisle her şey tedavi edilir benim idrarıma kadar geçmişti düşün idrar kültürümde candida mantarı çıktı fitille çok şükür atlattım

Ayy çok korkuyorum canım çok sıkkın bakayımda olmadı aksma acile gitsem nasıl olur acaba ya çok moralim bozuk

Bence hemen gidin ihmal etmeyin ben ne kullandıysam geçmedi enfeksiyon ve dünden beri birde üstüne kum döküyormuşum ağladım bütün sabah acıdan... Doktor hiç olmazsa bir şeyler öneriyor ve tahlil yapıyor tahlilde çıkar ne olduğu...

kızlar ya bebeğim neden karnımda taş gibi oluyor kafayı yicem doğuma kadar bu böyle mi sürecek bugün artık o kadar çok oldu ki göbeğim uyuştu resmen hissizleştim onun yanında da sütyenime takmış durumda balenli kullanıyorum hala ve geliyor tam balen kısmına vuruyor sıkmıyor aslında ama hissediyor mu anlamadım çok komik sütyen hareket ediyor

Çok sağol.canim.sirke ile.su karıştırıp yaptım ama korku sardı sonrada başım.agridi düşünmekten oğluma.birseyolurmu diye. Eşime söyledim bakalım dr gidebilirsek aksma acile gideceğiz çok geçmiş olsun sanda. Sağlıkla.bir kucaklarimiza alsaydık allahimin izniyle

Kasilma oluyor sanırım magnezyum kullanıyorsun. Yine de.çok sık mi oluyor? Ben artık Balenlileri bırakacağım. Düz penye aldım. Hem normal hem de erzirme sütyen. .daha rahat olucak.
Çok sıkıyor acıtıyor cunku

tatlım hiç korkma ben saf halde sürüyorum sirkeyi tabi benim vurdum duymazlığımdan kaynaklı yakıyor ya sanki daha çabuk geçiriyormuş gibi geliyor bana git canım doktora ihmal etme benim çok şükür geçti darısı başına bakarsın belki mantar değildir idrar tahlili ve kültürü mutlaka yapsınlar.Amin canım hayırlısıyla şu 2 ayı atlatsak Allahın izniyle

günde 2 tane içiyorum magnezyum ona rağmen oluyor birde büyüdükçe daha çok alan kasılıyor daha çok canım yanıyor.artık hep göğüsümün altında bebeğim önceden kasıklarım sertleşiyordu şimdi göğüs altım sertleşiyorçalıştığım için düzgün görünmesi adına büyük beden takıyorum benim göğüsler zaten küçük balensiz takarsam çok komik olur artık izne ayrıldığımda saldım çayıra mevlam kayıra olur

Geçen ay tahlilde d vitamini referans aralığının altında çıktı. Ama başka şeylerle uğraşmaktan onu doktora göstermeyi unuttum. Ki hamile kalmadan önceki ay çok yüklü d vitamini vermişti doktorum, yerlerdeydi resmen, hamilelikten önce bunu toparlamamiz lazım demişti. Yine düşmüş hamilelikte d vitamini kullanan var mi?

Canım B12 alt sinir 12 lerde iken benim 65 çıktı. 1 hafta daha duracağım.inş. bi olumsuzluk olmaz..kalçadan yapılıyor bir de..eczanelerin yaptığını bilmiyordum
sağlık ocağında yapılan testlerimde alt sınır 187 üst sınır 883 benim en son değerim 537 buna rağmen doktor uyardı o nedenle sordum canım karşılaştırınca değerler baya farklıymış. çoğu eczanelerde yapılıyor canım

calsimax d-3 kullanıyorum ikisini bir arada kullanmak gerekiyormuş belki yeterli kalsiyum almadığın için d vitaminin düşüyor olabilir. birde kapalı mısın? belirli saat aralıklarında güneşe çıkıp kol içlerini güneşlendirmekte işe yarıyormuş yanılmıyorsam sabah 11 ile öğlen 15 olması lazım 10-15 dk işe yarıyor diyorlar ama hamilelerin takviye alması şart

:) haklısın ben de iş için idare ettim..evde kullanmıyorum bişey. .üç haftaya da izne ayrılınca daha rahat olucak.. benimki daha o kadar yüksekte çıkmadı.göbek hizasında. Hatta Karnım düşük gibi..sormadım doktora..o da bişey demedi.

Yanlis cikmis yazdigim Referans aralığı 126 ile 505..benim ki 65.. Bu da sağlık ocağında sonucu..niye farklı aralıklarla kullanıyorlar anlamıyorum. Standart olsa daha iyi olurdu.

Canim benimde öyle oluyordu kasilma onlar erken doggumu tetikliyor magnezyum kullanmalisin

1 haftaya kadar benimde aynıydı ama yükseldi canım aramızda 2 gün var bence seninkide yükselir ama yapısal bir şey de olabilir.

Canim bilemedim.benim sat 08 02 ve benim 32 hafta da uygulamaya gore 27 eylul..ama hesapladigimda 20 eylül olmasi gerekiyor 32+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…