- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.941
günaydın kızlar dün baya yoğundum giremedim.
bende de gece uykusuzluğu başladı bugün sıfır uykuyla geldim işe birde dün sancılandım resmen ama korkudan eşime söyleyemedim kasıklarıma ve belime sürekli ağrı girdi çıktı.
PembeLokum bende 3 tane istiyorum ama yaş oldu 30 hangi ara yaparım bilmem birde eşim ister mi hiç bilmiyorum hep genç anne olmak isterdim ama nasip kısmet 30 yaşınaymış ben hiçbir zaman prenses olmadı hep külkedisiydim hala öyleyim ilk hamileliğimden son hamileliğime kadar öyle olurum sanıyorum ağrılarım sızılarım pek umrum da olmaz dinleyecek naz yapacak kimsem olmadı şimdiye kadar eşime de pek yapmıyorum yapsam da alışkın değildir sana bişi olmaz der yazdıklarından bir tek emzirme konusuna katılmıyorum bebişinin kolostrum alması lazım acaba kızın emerken onuda aldı mı diye düşünürüm çünkü o karnındaki bebeğin rızkı onun hakkı kızında çok küçük ama 15 ay boyunca alacağını almıştır yine de yani dediğim gibi bu benim düşüncem sanırım arası az olan 2 bebeğim olsaydı ilkini memeden kesmeye çalışırdım
F filmgibi tesekkur ederim canim ben anadolu yakasinda pendikteyim özel bölge hastanesine gidiyorum bayramdan sonra kontrolum var tum bu detaylari konusucam doktorumla aklima hic getirmemeye calisiyom hep olumlu dusuneyim diye ama bi yandan da bi ihtimal desigin hastaneyi arastiricam canim cok sagol insallah rabbim.herkesin kucagina sag salim zamanlica nasip eder yavrularimizi
Geçen ay tahlilde d vitamini referans aralığının altında çıktı. Ama başka şeylerle uğraşmaktan onu doktora göstermeyi unuttum. Ki hamile kalmadan önceki ay çok yüklü d vitamini vermişti doktorum, yerlerdeydi resmen, hamilelikten önce bunu toparlamamiz lazım demişti. Yine düşmüşhamilelikte d vitamini kullanan var mi?
Canım meraba. Sormak istediğim bişey var. Bu d vitamini için tahlili sağlık ocağında mı yoksa hastanede mi yaptırıyorsun? Ben 30 haftaligim ve daha hiç bu şekilde bi tahlil yapılmadı bana
Artık bebegim beni uyandirabiliyorKızlar iyi geceleryine uykusuz bir gece.. magnezyum alıyor olmama rağmen şu huzursuz bacak sendromundan bir türlü kurtulamadım. Resmen bacaklarımı kesip atasım geliyor. Allahım analık ne zooooor.. bi oraya dön bi buraya sizin uyku durumlarınız nasıl, ben artık pes ettim uyuyamıyorum
Gunaydn kizlar bugun kontrolumuz var bakalm guzel haberler alirm insllah ben gec kalmis olmami dusunsem bile 28+5 de seker testim yapilacak bakalm sonuclar iyi olur insllah
Evet biraz rahatsız edici bi durum sizde soyle soyleyin kızım falan dediğin de torunun de mi torununun canı bunu istio demi kızım deyim karnınızı falan oksayın ancak bu şekilde anlar anlarsa :)ya tamam evladının yavrusu ama bazen aşırı sevgi gösteriş gibi geliyor bana ama bazı insanlarında tarzıdır bu dedim ya kayınvalideni tanımıyorum ama senin anlattığından farklı sonuçlar çıkardım yani samimi olmadığına inanıyorsun ki bunu dert etmişsin bu gibi durumlarda mesafe çok önemlidir tek tavsiyem belli bir mesafeyi koru ben evlendiğimde koydum o mesafeyi çok şükür rahatım ama lohusayken ne olur bilmem bana da bakmaya kayınvalidem gelecek inşallah hemen ayaklanırım da ortamı tek ona bırakmam yoksa her şeye karışır
Kizlaarrrr cok sukur hersey yolundabebegm 28+5 1300 gram ve 39 santim 550 gram almis 1 ayda tosuncuktabi annesi durur mu 4 kilo almisim doktor cok dedi dikkat etmem gerektigini syledi. Seker testi sonuclarimida ogleden snra ogrencem insllah
Cok sukur kayinvalidemle cok buyuk problemlerimiz olmadi. Ama sürekli beraber olmak isteyen bi aile yapıları var. 5 seneye yakın evliyim, anlayamazdim hiç. Daha karnimdayken bile bazi seyler anlam kazandı. Inşallah saplantili ve çocuğu kendine bağlayıp mecbur bırakarak mutlu olan annelerden olmayiz. Ama gerçekten sevgisi şimdiden bambaskaymis. Bi de 30 sene emek verdiğimi düşününce.. Allah evlatlarımızın karsisina iyi insanlar çıkarsın, bizler de iyi gecinelimHayirli sabahlar
30 Ağustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun.
Bugun 29+0 olduk artik ins su 20 li haftalardan 30a merdiven dayadim
Kv konusu bir cok kadinin en hassas konusu bence konu acip da daha da gerilmeye lüzum yok, giybetten baska birsey degil. Sonuc itibariyle eslerimizin anneleri, burda her gun bir suru endiselerimizi paylasiyoruz, bebislerimizin en ufak bir gelisimi bile bizim icin en buyuk olay, aldigi gramdan boyuna, vs kadar. Biz hic görmeden bu kadar baglandiysak ilerde nasil oluruz bilemiyorum dogum sonrasi istenmeyen bir öpucugu bile koruma icgüdüsuyle dusunuyorsak yarin ilerde cocuklarimiz buyudugunde hanimina sarildigindaki hallerimiz nasil olur Kadin fitrati kiskanclik ister istemez var biraz empati kursak hayat biraz daha kolay olur gibime geliyor. Tabi ileri giden kv ler de var bunu da degistiremeyecegimize göre bunu da bir imtihan olarak görmek gerekir.
Bi arkadasimiz ne guzel demis dün aksi takdirde stresen baska bir getirisi olmaz ki cocugun saglikli bir anneye herseyden cok ihtiyaci var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?