2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bnde saf sureyim daha çabuk etki yapıyorsa korktugumdan subioe karıştırdım daha çok kasintya sebep vermeyin.diyramin canım.insallah

Bnde saf sureyim daha çabuk etki yapıyorsa korktugumdan subioe karıştırdım daha çok kasintya sebep vermeyin.diyramin canım.insallah
canım benim acı eşiğim çok yüksek hatta acıdan zevk alırım bile diyebilirim canın falan yanmasın çünkü tahriş olduysa yakabilir normali suyla seyreltilmesi sen suyla kullan bana bakma

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar.aynen sağlıklı olsun yeter.bu ay bağırsak enfeksiyonu geçirdim o yüzden mı diye aklımda kaldı. Bu arada doğum pozisyonuna geçmiş bebişim.bas aşağı konumda.doktor poposunu midene dayamis dedi.midemin suyu bir haftadır ağzıma geliyor zaten. YaKaMoZz-z bu arada başı hala iki hafta önde gidiyor ,doktor normal sorun yok dedi.senin bebisin baş ölçümü nasıl hala önde mı?

Canim bilemedim.benim sat 08 02 ve benim 32 hafta da uygulamaya gore 27 eylul..ama hesapladigimda 20 eylül olmasi gerekiyor 32+0
Evet 20 Eylül olmasi lazım senin 32 haftanın.aramizda bir hafta var çünkü seninle.uygulamayi indirdiğinde son adet tarihinin yanlış mı girdin acaba?

canim kasma kendini rahat ol .. merk etme bebekle alakali bi sikintn yokki ya enfeksyn ya mantar aksam dogum evi varsa oranin aciline gidersin bakarlar ona gore tedavi verirler. suan hemen bsy olck die bsy yokki nie canini sikysn hemen ben fitil kullandm gecti ayni senn gbydm hemen hemen her gebede hormonlardam dolayi olur demisti doktor serin ol bebege Allahin izniyle bsy olmaz

Balkonum musait, guya bacaklarimi falan hep sıcak saatte güneşe uzattım ama yetmiyor demek ki. Bi sorayim ben de doktoruma. Kalsiyum degerlerim iyi gidiyor ama d düşük

bende 18 eylülde gideceğim rapor için 27 eylül çıkması çok garipmiş nasıl hesaplıyor acaba o program? peki programa göre şu anki haftanı ne gösteriyor?
Bi çizelge var aslinda ordan bakıyorum
Su an 28 +6 gösteriyor.
Evet 20 Eylül olmasi lazım senin 32 haftanın.aramizda bir hafta var çünkü seninle.uygulamayi indirdiğinde son adet tarihinin yanlış mı girdin acaba?
dogru girmisim.8 Şubat ile başlıyor. .27 eylul u de doğum izni olarak gösteriyor..

Ayy çok korkuyorum canım çok sıkkın bakayımda olmadı aksma acile gitsem nasıl olur acaba ya çok moralim bozuk
İdrar tahlili yaparlar onda çıkıyor zaten enfeksiyon olup olmadığı ben oğlumda fark etmemiştim erken doğum sorunu yaşadım şimdi kızımda erken fark ettim sorun olmadı

Anladım canim..peki arka arkaya mi vuruldun? Ben gittim aldım igneyi 5 serum şeklinde. hergün vurulmam gerekiyormuş sağlık ocağı da kapalıydi. . Bayramdan sonraya kaldı.
Evet canım aynı şekilde vuruldum bende. 1 haftadan birşey olmaz hergün acile gidip vurulmak zor olur

Canım meraba. Sormak istediğim bişey var. Bu d vitamini için tahlili sağlık ocağında mı yoksa hastanede mi yaptırıyorsun? Ben 30 haftaligim ve daha hiç bu şekilde bi tahlil yapılmadı bana

Canım meraba. Sormak istediğim bişey var. Bu d vitamini için tahlili sağlık ocağında mı yoksa hastanede mi yaptırıyorsun? Ben 30 haftaligim ve daha hiç bu şekilde bi tahlil yapılmadı bana
Canim saglik ocaginda d vitaminine bakmiyorlar hastanede yaptirman lazim.

Aralik 2016da sağlık ocağında yaptırmıştım d vitamini. Sonra subatta hamile kaldim, artik yapılmıyor d vitamini dediler. Her yerde fark ediyor tahliller. Bir de, bi kac kere saglik ocaginda tiroid tahlilim yanlis cikti o yuzden artık saglik ocagina kan vermiyorum. Üniversite hastanesine herhangi bir dahiliyeye gidip tiroid, folik asit, kalsiyum, magnezyum, seker, d vitamini, b12 vitamini, demir vs herşeyi istiyorum. O şekilde sonucu alıp gebelik takibimi yaptıran doktora götürüyorum. Ama kendi doktorunuza da soylerseniz o da istediginiz tahlili yapar size zaten

Kizlar gece bebisleriniz nasil ne alemde. Benimki hic uyumuyor sabaha kadar tepiniyor. Kizimda ayni boyleydi dogduktan sonra 3 sene boyunca da gece uyumaya hasret kaldim. Karnimdaki halini devam ettirdi. Bu gidisle bir 3 sene daha uykuya hasret kalcam :)

Teşekkür ederim

Kizlar kan degerlerim iyice düşmüş ilaclar fayda etmemiş hiç. Bayram sonuna kada bekleyecez. Olmazsa kan verecekler. Ne tuhaf
Bu bir hafta dikkat et kan yapıcı şeyler ye. Et pekmez corek otu kan yapıcı üzüm. .inş. fark ederse gerek kalmaz. Benim de aynı durumdu önceki hamileligimde son bir ay çok dikkat ettim. Düzelmesi çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…