2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende uyuyamıyorum kramplar magnezyumla geçti ama mide yanmasından hiç uyuyamadım 4 te yattım 6 da kalktım çok kötü yaa ne yediysem ne içtiysem de kaar etmedi hala daha kötüyüm geçiremiyorum yemek yemek istemiyorum midem yanıyo die ne zaman biteceeekkkkk bi an önce alsak kucağımıza da rahatlasak artık

Kızlar bebeklerimiz için yenidoğduğunda sizce huggies mi primamı
mrb canm ben bi kac ay omceden almstm bebek bezini prima almstm doguma kadar heray 1 paket alip koycm mesela 120 tane 1 almisim simdi 2 ye gececem daha once deneyimlemis arkadaslarim cok rahat ettiklerini soylyolar malum masraf artacak em azindan bez aradan cikms olck

bende magnetlere falan bakip siparis vereyim diyorum ama icime sinen bsy bulamdm dogum panolari da cok pahali 120 tl dio bilemyrm ya aman ... yalnz cevrem de kim varsa erken dogdu bebisleri biri 36 da biri 33 de son dk ya birakmym dyrm

Bana da herkes sakin stok yapma diyor her bebek her beze ayni tepkiyi vermiyor diyor. Prima mutlaka en iyilerden bi tanesi ama bazen iyi olmasina ragmen bebekle uyum saglayamiyor diyor tecrubeli olanlar. Degistirmek gerekirse o zaman stoklar ziyan olacak ve ikinci masraf olacak. Yoksa benim de yerim musait aslinda, alip depolayabilirim

Su azligi icin bir sey dediler mi sunu yap bunu yap yada su yasak bu yasak gibi

Mrb iyi yapmıssınız erken almakla bende ufak capta bi arstırmaya girdim kimisi primanın cok fazla koku yaptıgını falan soyluyor zararlı deniyor acıkcası kararsız kaldım bende ama ikisinden de alıyım deneyim az az diyorum deneyerek tecrübe edeceğiz galiba :)

Allah herkese insaf versin. Hamile kadina, ufacık bakima muhtac çocuğa acimayandan ne beklenir

Kızlar çalışabilir raporu konuşulmus adet tarihine göre alınıyor dimi o rapor ? Bayramdan bir hafta sonra bende devam için rapor alacagım ama kafam karısık ultrasonla adet tarihim bir gitmiyor çünkü

Bebek bezi stoklamak yerine, her ay 2 paket bebek bezi parasi biriktirmek tercih edilebilir. Yani almış gibi tamamen ayrilacak o para, hic dokunulmayacak.
Sonra deneyerek bebeğe en uygun bez hangisiyse onunla devam edilecek. Esimin kuzeni 6 ay once dogum yapti, imkanları da çok iyi. En iyi bezleri aldı ama bi türlü istediği gibi rahat edemedi bebek. Bir sürü şey denedi. O yuzden bez stoklamak kar edelim derken zarara ugratabilir bizi

Bez stoklamak kar yapayım derken zarara sokabilir gerçekten. Siz bilirsiniz tabii ama mesela benim oğlum sadece prima premium kullanabildi. Molfix, prima klasik olan, huggies, canbebe, komili, bimin bezi hepsini denedim. Hepsi kızarttı cildini, sadece prima premiumda sıkıntı yaşamadım. Ama kuzenim kızın da sadece komili kullanabildi. Belli olmuyor galiba denemeden.. Ben şimdi kızıma bez almadım. Alırken küçük paket alcam hangisini alırsam.

evet istisnai alerjiler olabiliyo benm yegenime de olmusfltu canbebe denedi begenmedi sonra komilinn zeytinyaglsi oda olmadi hugiess denedimi bilmyrm ama hc brnden memnun kalmdo geri primaya dondu ama psik kremi yerine zeytn yagi kullandi o sekilde coZDU sikintiyi ama bilmyrm canm ya ben stoklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…