2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
evet canm aynen oyle napalm koku derken ben tenle uyumsmadni duymustm koku olayini hic bilmyrm

Doğum temizliğini ne zamn yapıcaksınız arkadaşlar bayramdan sonra yavaş yavaş başlıyım diyorum ekim ayına birşey kalmasın hem git gide ağırlaşıyorum hem ne olur ne olmaz ekime birşey kalmasın diyorum inşaallah vakitlice olur herşey bebişlerimiz zamanını sağlıkla tamamlar

Ben hala bayram temizligiyle mesgulum dogum temizligine sıra gelmedi. Sata göre 26 kasım 2 aralık arası bekleniyor. Ama daha erken de olabilir tabii. O yüzden rahatim, daha alışverişlerini bile tamamlamadim. Bence ev temizliği en kolayı, acil bi durumda olursa ben hastanedeyken bile iki kadın bulunursa bir günde iğne deligine kadar temizlenir. Bence çok yorma kendini şimdiden

Çok teşekkür ederim telefonla görüştüm sağolsun doktorumun hemşiresi çok iyi oda rahatlattı beni krem söyledi aldım bugün daha rahatım kaşıntıya yok travacort isimle bir krem iyi geldi ayy cokk fena olmuştum sinirlerim.bozulmustu inanki

Doğum temizligi degilde doğum cantasini bayram sonu hazirlayacam bende. Bizim evde kucuk cocuk oldugu icinmalum temiz olmasi zorunlu. Heryerim de temiz sadece belki camlari sildirmek icin kadin tutabilirim.

Bebisin kiyafetleri tamamdir bizim. Yikayip utuleyip dolabina yerlestirecem uzerlerinide guzelce orttuk mu tamamdir. Gerekli malzemeleri de cantaya ekleyip onu da hazirda bekletmek gerek.

Bir tek kendime gecelik ve emzirme sutyeni almadim. Onlari da bayram sonuna biraktim. Kasilmalar basladi bende bayadir ve bazen cok rahatsiz ediyor. Dinlenemiyorum da ben hic. Hep aklimda erken dogum yapacagim var. Icime mi doguyor bilmiyorum ama hazirligimi tamamlayim kafam rahatolsun.

Bayramın son günü eşime asma tavanları temizleticem bide camları silecek en çok gözümde o büyüyor genel olarak ev temiz genede bayramdan sonra annemle dolap içlerini falan dökücez zaten sonrada zaten doğuma çok kalmıyor. Çantalarım hazır zaten bitek süslerim kaldı onları da yapınca tamamım.

Günaydın güzel annişler bebişleriniz hıçkırıyormu ? Hoçkırıyorsa nasıl bişi bilen varsa söyleyebilir mi. Dün gece 1 dk felan karnımda ritmik olarak pıt pıt hissettim. Hıçkırık olabilirmi bu ? Şiddetli değildi ama damar atar ya pıt pıt ama hissedersin. Arada da bir iki küçük tekmecik :) emin olamadım sizce hıçkırık mı

Günaydın canım evet aynen öyle bişey hıçkırık :)

Günaydın cnm evt dedigin gibi oluyo bendede neredeyse günde 3 defa filan oluyo ben alıştım artık kızım hıckıriyo yine diyorum hemen :)

Ben oğlumu kendim öpmeye kıyamamıştım zaten başkasınada öptürmedim ama kimseyi kırarak yapmadım bunu misafir geldikçe oğlum uyurken zaten hep yatakodamda beşiğinde yattı uyanıkkende zaten sarılık geçirdiği söyleyince kimsede öpmeye kalkmada kokladılar genelde ama düşününce sanki benden çok insanlarında anlayışlı olmasıyla ilgiliymiş

Aynen cnm kırmadan uyarmak lazım dedigin gibide insanlarda anlayışlı olursa bi sorun olmaz zaten.

Günaydın herkese
Canım hıçkırık öyle oluyor. Ben de acaba mı demiştim ama geçen ultrasonda denk geldik. Doktora sordum evet hıçkırıyor biri dedi gösterdi. Bu kadar mı tatlı bir görüntü olur 27. Haftadan beri her gün oluyor mutlaka. Dün ikisi birden hıçkırıyordu hatta çok mucizevi

Benim doğum ekim sonu gözüküyor ben birde kadınlara çok güvenmiyorum senin dediğin gibi derin temizliyenini görmedim hamileliğim riskli olduğu için hep yattım evimi kendim temizlemeyince bana temiz gelmiyor ekime kalmasın diyorum sizden de fikir alıyım dedim

Ben alışverişimi bebeğime de kendimede yaptım hastane çantalarını bu hafta topladım hazır ama diğerleri yıkanmadı odası yatağı alınmadı onlarıda bayram dan sonra halledicem ben çok ağırlaştım çok sonra ya kalmasın istiyorum işler birazda aceleciyim her işimde galiba erken olucak geç olmıycak benim işim bir yere gidilecek se bile erken gider beklerim niye böyleyim bilmiyorum huy meselesi şimdi herşey hazır olmadan bana rahat yok galiba :)

Bende eşime yaptırıcam çoğu işleri ufak tefek şeyleri ben yapıcam diğerlerinide ablamın abimin kızları büyük benim yiyenlerime yaptrıcam ama bayram dan sonra başlasam erkenmi diye kestiremiyorım :)

Kızlar öpme konusunda size katılıyorum ama biri öpmeye kalkarsa da dur öpme diyemem. Keşke herkes bunun bilincinde olsa da öpmese. Ben kimsenin bebeğini çocuğunu öpmem, koklayarak severim : ) ya da kafasından falan öperim en fazla. Hele yenidoğansa kucağıma bile almam, korkarım. Kendi bebeğimi nasıl alabilcem, o minicik ayaklara, ellere zarar vermeden nasıl giydirebilcem bilmiyom : )

Gecen gun yazmistim hatta 19 haftalik yazmistim duzeltemedim. Bazi insanlar bunu baska bir sekilde dusunuyorlar sadece bizim mi cocugumuz var vs vs gibi ama 9 ay boyunca icimde tasidigim binbir uzuntu merak telas yasadigim bebegimin degil biri yuzunden olmesi sacinin teline zarar gelmesini hazmedemem o nedenle kalpleride kirilsa beni simarik gorgusuzde ilan etseler izin vermeyecegim bebek opulmez kucaklarina almak yetmiyor bazi insanlara malesef...

Bebeğim öpülmesine ben de çok karşıyım hatta şimdiden eşime diyorum ailene çevrene söyle ben desem alınırlar şimdi, inşallah lohusa psikolojisiyle birilerine çatmam diyorum dilim serttir birazcık Bu arada bende bu hafta bi halsizlik, göz kararması başladı ilk haftalardaki gibi dikkat ediyorum bebeğim haftanın bazı günleri daha hızlı gelişiyor sanki o günler ben çok yorgun ve keyifsiz oluyorum, sizde durumlar Nasıl?

Öpme konusunda ben de çok hassasım yaa. Kesinlikle izin vermem ben. Öpmeye kalkanı da çok rahat uyarırım. Hele ki prematüre olma ihtimalleri çok yüksekken. Enfeksiyonlara tamamen açıklar normal zamanda doğsalar bile. O kadar sıkıntı çekip belki de uzun süre kuvöz bekleyip sırf biri öptü diye tekrar kuvöze veremem yavrularımı. Ama nerde öyle anlayışlı insan

Benimde kizimda ayni korkularim vardi. Nasil emzirecem yikayacam giydirecem altini temizleyecem falan cok ama cok takiyodum bunu. Fakat herkes soylerdi kucagina aldigin anda gokten zembille annelik gucu gelir diye :)))) dogruymus bana öyle olmustu sanki 40 yillik anneymis gibi oluveriyorsun kendine sasiriyorsun. Yani ben surekli anneme en az 1 ay benim yanimda kalacaksin. Babamin ise kardesimin okula gitmesi beni ilgilendirmez benimle yasayacaksin onlar basinin caresine bakar diyordum. Sonra kizimi kucagima aldim ve 3 gun sonra annemi evine yolladım:)))) Cunku ben herseye yetiyordum ve o korkularimdan eser kalmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…