2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
o kremden bende kullanmstm bide fitil hatta gecmisti... cok takilma canm boyle bsylere insallah rabbim korur meleklerimizi merak etme strese sokma bebegi unutma sen ne yasarsan oda onu yasiyor

Ben demiyorum bebegi dışardan her gelen şapır şupur opsun. Ama sürekli, o ellerini yıkadı mı, aman dikkat edeyim bu kucağına almasin, şuna öpme diye tembih edeyim, buna parfüm sikmadan gel diyeyim, bebeğin yanından ayrilmayayim ki kimse gozetimim dışında dokunmasin. Eee böyle de hayat gecmez ki. Insanın psikolojisi bozulur. Lohusanin stressiz olmasi lazim ki uyusun ve süt uretsin. Hayatta herseyi kontrol altında tutamayiz. Sürekli tetikte olursak her hastalık gelir bebeği bulur sakinan göze çöp batıyor

Kızlar, özellikle ikinci veya üçüncü bebişine hamile olanlar, bu haftalardaki ultrason fotoğraflarındaki yüzüyle doğuncaki hali benziyormu dersiniz? Ben kızımda hiç hatırlamıyorum benzeyip benzemediğini.. Dün ultrasonda zor zahmet yüzünden görüntü alabildik ama burnu kocaman görünüyordu öylemi olucak acaba diye bi tuhaf oldum

canim benm oglumun ki de kocaman sok olduk ailede buyuk burun yok neyseki sonradan ogrendik 4d ultrasonda oyle cikiyms rahat ol

Bizimki cok fındık burunlu. Doktor da her seferinde burnu minicik çok güzel diyor. Eşimin ailesi karadenizli, soylememe gerek yok burunlarini bizim ailede de öyle hokka gibi şahane burun yoktur. O yüzden ben pek güvenmiyorum ultrasona

Canım benimde normal ultrasonda top gibi ufak çıkıyor hatta aa annesi sana benziyor burnu demişti doktor sonra 3 boyutlu olanda kocaman yayvan çıktı bende şaşırdım su dalgalanması olabiliyormuş canım öyle çıkıcabiliyormuş. Yani gerçi büyükte olsa küçükte olsa aşık olmayacak mıyız suratlarını ağızlarına burunlarına. Hayırlısıyla bi kucağımıza aldık mı o an dünya durucak zaten

Bizim ayrıntılıda minikti burun. Bu kez kocaman göründü gözüme. Kucağımıza alınca aşk başlıyor haklısın

Canlar o belli olmuyor. Benim kizimin ilk dogdugunda burnu kocamandi. İlk 2 ay o sekilde kaldi. Sonra yuzu kendine gelmeye baslayinca simdi 4 yasinda minicik burnu var o burun bu burun mu diyorum baktikca.

esperanzaa canim suyun icinde buyuk cikmasi cok normal ay gordugune sukret ben en son 15. Haftada gordum tabi bir seye benzemiyordu sonra yok gostermiyor benim sipa babasina cekmis poz vermiyor hic eller yuzundebakalim 31. Haftada randevu var insallah gosterir diyorum. Hic takma kafana dunyanin en guzel bebisleri onlar ask meyvelerimiz

Kızlar çok şaşırdım ya siz yüzünü falan görüyor musunuz?benim kontroller çok hızlı ve kısa. Kilosunu bile ben soruyorum. .görüntüler de net değil. .anlamam diye pek sormadım. Doktorun kendisi de hiç söylemiyor. Ayrica 3 boyutlu falan da hiç bakmadı. Elimde sadece detaylidan kalma bi yüz fotosu var.

Devlette cok ilgilenmeyebilirler ama ozele gidiyorsanız siz sorun boyunu, kilosunu. Yüzünü gösterir misiniz deyin. Ayıp değil ki, yavrumuz o bizim, merak etmek hakkimiz :) sagolsun bizim doktor ince ince her noktasını anlatarak gösteriyor. Eğer yüzü müsaitse yüzünü de gösteriyor ama artık haftası ilerlediği için pek gösteremiyor. Benim elimde de en net ayrintilida 22.hafta çekilen foto var

Devletse eger boyle seylerle ugrasmazlar canim. Ama ozelde de var ugrasmayi sevmeyen doktorlar oyle birisine denk geldiysen... Benim de 2. doktorum. Ilki pek ilgilenmiyor diye degistirdim. Birde kadindi. Iyi de yapmisim. Simdiki dr erkek ama o kadar guzel ilgileniyor ki. Her kontrolde yuzunun net fotosunu alana kadar ugrasiyoruz.en son kontrolde abartmiyorum 15dk uğraştı. Artik ben dedim yeterin alamayacaz biz pozu diye oyle bıraktı. Ozelse drun soyle her gittiğinde para oduyoruz o kadar hakkimiz bizim bu.

Göbek deliğim ağrıyor kizlar normalmi ki acaba :/ hafif dokununca bile sızlıyor sanki.. bir de afedersiniz sanki önceki doğumumdan olan vajina dikişlerim çok ağrıyor(sanki şişkinlik var o bölgede) ayağa kalkmak bazen yürümek işkence haline geldi çok zor geçiriyorum bu hamileliği,inşallah sonumuz güzel olur. Hepimiz sağlıcakla alırız kuzularimizi kucağımiza insallah

Ben sırf bu ilgisizlikten dolayı degiştirdim doktorumu iyikide segiştirmişim. Kaç kere hamile kalacagız ki benegin gelişimini kilosunu söylemediktn sonra neden o kadar para vereyim ki

Kızlar cevaplariniz için teşekkür ederim.güya özele gidiyorum.80 lira muayene ücreti. Ama oyle yoğun oluyor ki..hemen biri çıksın diğerini alalim modundalar..
MinikKelebegimm en çok da senin doktorunu sevdim ne güzel her seferinde ugrasiyormus..hep böyle devam etsin inş. :)

Herkesin bayramı mübarek olsun bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…