2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi bayramlar kızlar. Birşey soracam sizlere. Hastane çantamı hazırlayacam ve bebeğimin kıyafetlerini yıkayacam yarın. Ama önce çamaşır makinemin güzelce bi temizlenmesini istiyorum. Kaç dk. Lık programda boş çalıştırayım. Bide deterjan gözüne sirke koy dediler. Siz nasıl yapacaksınız? Bilemedim nasıl yapmam gerektiğini

Canım ben bi arkasda gordum bulaşık makinesi tabletini içine atıp 90 dercede calıstırdı bende denedim hakkaten gri gri sular oluştu temiz olduğuna eminim ama ayrıca sirkede olur

Sirke ve cok az limon tuzu koyup uzun programda calistirdim ben. Ondan sonra ne var ne yok yikadim hastane cantam hazir kafam rahat

Bu aralar bir akim var instagramda herkes bulasik makinesi tabletiyle makinesini temizliyor bos makineden kara kara sular cikiyor.tableti bos makineye atiyorsun 90 derecede calistiriyorsun ben de denemeyi dusunuyorum canim

Canim kanim düştüğü için ilk defa yedim internette zararli diye okudum çok pişman oldum ağzıma almam birdah
Canim zaten bol bol kirmizi et yersen kanin yerine gelecektir. Hic bobrekle falan ugrasma hazir kurban bayramini yakalamisiz bol bol yiyelim aslinda cok guzel bir zamana denk geldi tam bebislerin en cok kilo aldigi zamanlar bu kurban bayramini iyi degerlendirelim :)

Ne bilim canim ya kan yapar diyince büyükler yedim pismanda oldum ama eti bolca yerim bebegime kilo olsun can olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…