2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım o kadar tedirgin olma bence..evet sakatat önerilmiyor pek..ama ben de yiyebilirim. Ozellikle karaciger.. b12 açısından en zengin sakatatlarmis..karaciğeri zaten Arnavut ciğeri olarak da yerim. İnş. Faydası olur. Ne yalan soyleyim..canim da cekiyor hepsinden. Vücut ihtiyaç duyuyor demek ki..
Ne bilim canim ya kan yapar diyince büyükler yedim pismanda oldum ama eti bolca yerim bebegime kilo olsun can olsun yeter ki

Kızlar iyi bayramlarr, bende başladım kıyafetleri yıkamaya ama azar azar yapıyorum çünkü bilmeden fark etmeden abartmışım çok almışım ablamın çocuğunun eskileride gelince dünya kadar olmuş. Giyemeyecek hepsini ama azar azar yapmak daha iyi birden yüklenince mahfoluyosun ben 1 saat oturarak ütü yapıyorum onda bile yamuluyorum sonraki haftalarda hayatta yapamazdım heralde bu arada o tablet atıp yıkayan ve makinesi bozulanlar olmuş hatta bir kadın baya bir kinlenmiş kim önerdiyse bana ulaşsın filan diye her postun altına yazıyordu instagramda ama bilemiyorum.

Benim de canim ciğer istiyor ama zararli diye yiyemiyorum korkuyorum zati dis agrilarimdan kırmızı eti de pek yiyemiyorum

Bence o kadininki tesaduftur canim cunku suda eriyen bir tablet neticede makineye nasil zarar verecek ki icinde makineyi bozacak bir madde olsa bulasik makinelerimize de zarar verir diye dusunuyorum

Benim de canim diğer istiyor ama zararli diye yiyemiyorum korkuyorum zati dis agrilarimdan kırmızı eti de pek yiyemiyorum
Bence oturup bir kilo yemedikten sonra sorun olmaz ben de cok ince eleyip sık dokuyorum ama neticede annelerimiz gayet de her seyi yiyormus cok caniniz cektiyse dozunda yiyin bence eziyet etmeyin kendinize ama abartmayin da tabi

Dimi sonuçta cig yada yikanmamis yemiyoruz canim
Hem o hem de kurban eti taze et cok yenmezse a vitamini acisindan da sorun olacagini sanmiyorum.soyle dusunursek diyelim ki d vitaminimiz eksik bunu tamamlayana kadar aylarca ilac kullaniyoruz a vitamini de ayni sekilde bir kere ciger yemeyle bebege zarar verecek kadar yukselmez kanda yuksek seviyelere ulasmasi icin duzenli olarak yenmesi gerekir diye dusunuyorum

Herkese iyi bayramlar:)))

Ne bilim canim ya kan yapar diyince büyükler yedim pismanda oldum ama eti bolca yerim bebegime kilo olsun can olsun yeter ki

Tatlim kizima hamileyken cigerde yedim kokorecte yedim sirdan da yedim. Bisey olmaz surekli tuketmedikten sonra bosuna kafana takiyorsun, bence. . Hatta kizimda sucuklu yumurta , tost, karisik pizza da tukettim halen tuketiyorumda. Arada sirada iyi pismis olduktan sonra ben tuketilebilecegi taraftarayim. Canim cekiyor ne yapayım:))))

Ne bilim canim zor elde edince BI de riskli bir gebelik olduğu için insan herşeyden nem kapiuor yine de rahatladım çok sağol canim

Dimi canim uzmanlar abartiyor

İyi bayramlar kızlar Eve az önce girdik ordan oraya ordan oraya mahvoldum. Ğstümü giyinirkende göbegimde catlaklar gördüm o kadar canım sıkıldı ki anlatamam olduktan sonra caresi yok sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…