2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi bayramlar kızlar Eve az önce girdik ordan oraya ordan oraya mahvoldum. Ğstümü giyinirkende göbegimde catlaklar gördüm o kadar canım sıkıldı ki anlatamam olduktan sonra caresi yok sanırım dimi

Geçen benim arkadaşım bu çatlaklardan dolayı gitmiş cildiyeye beyazlaşma dan gelseydin birşeyler yapardık demiş dr kirmiziyken bi gidin bence doğumdan sonra

cansu0812
Makinen ne marka? Diğer markaları bilemiyorum ama benim ve annemin siemens ve bosch. Biz servisten temizleyici istiyoruz. 3-4 ayda bir o temizleyici ile çalıştırıyorum. Toz deterjan gibi birşey, makineyi önce o deterjanla ardından da boş çalıştırıyorum. Şu kapak kısmındaki lastikteki siyahlanmaları da temizliyor. Sirke demişlerdi bana da ama ben sirke kokusunu aldım makineden ve o koku 2-3 gün kaldı (belki psikolojiktir bilemiyorum) Çamaşır suyu ile boş çalıştır demişlerdi, denedim kapak lastiğindeki siyahlarda azalma olmamıştı. Açıkcası bulaşık makinesi deterjanına da güvenemediğimden denemedim, onu bilemiyorum. Ben temizlenip temizlenmediğinin ölçütünü bu kapak lastiğinden çıkarım yaptım, doğru mu yaptım bilemiyorum ama.. Ama servisten satın aldığım temizleyiciler gerçekten güzel temizliyor. Ayrıca makineyi temizleyici ile çalıştırdıktan sonra bir de deterjan gözünü çıkarıp diş fırçası ile temizliyorum.
Aynı şekilde bulaşık makinesi için de temizleyicileri var, servisten onu da istiyorum. Onu da 3-4 ayda bir temizliyorum. Kötü koku oluşmuyor, bulaşıkları da hep temiz çıkarıyor.
İki ürünü de önerebilirim ama dediğim gibi makineniz ne marka bilemiyorum, servisinizi arayıp makineleri temizlemek için ürünleri varmıymış bir sorun derim.

Hayırlı bayramlar ❤ altimizda araba, misafirliklerde cesit cesit ikramlar falan. Ama yine de ustumden kamyon gecmis gibi, her zerrem aciyor. Daha yeni girdik eve. Onumuzdeki bayram yavrularimiz kucagimizda olacak inşallah. O da ayri yorgunluk
Karnimi her gun yagliyorum, henuz catlamadim ama belimin bir tarafı çatlamış aşırı moralim bozuldu. Bunlardan onlarca karnimda olduğunu düşünmek bile istemiyorum

Bence o kadininki tesaduftur canim cunku suda eriyen bir tablet neticede makineye nasil zarar verecek ki icinde makineyi bozacak bir madde olsa bulasik makinelerimize de zarar verir diye dusunuyorum

Vallahi tatlım işte dediğim gibi bilemiyorum, belkide bozulacağı varmış denk gelmiş. Kazan temizliği iyi oluyor makinalarda gerekli. Eğer ki bu yolda işe yarıyorsa büyük kolaylık bencede.

Bende de ayni gittigimiz yerlerde oturdugum halde her yerim agriyo.. ben sanirim bir de sifayi kaptim bogazim giciklaniyor

Ya sorma eüyama bile girdi catlakları. Ben seviniyodum hiç catlamadım diye dün bi baktım göbegimin altı çatlamış

gunaydin kizlar benm bugun moralim cok bzuk sanki bebegimin hareketlerinde azalma var gbi ... sizde yasadnz mi benzer bsy hareketleri var fakat eskisi kadaar guclu degl ve eskiye gore daha az

gunaydin kizlar benm bugun moralim cok bzuk sanki bebegimin hareketlerinde azalma var gbi ... sizde yasadnz mi benzer bsy hareketleri var fakat eskisi kadaar guclu degl ve eskiye gore daha az
Benim de gectigimiz iki hafta oncesi bir hafta kadar sakindi baya. Gecen haftadan bu yana iyice costu. Tabi bunu genelleme yapamayız. Cok bariz azalma hissedersen doktora git. Benim az dedigimde bile mutlaka saat basi hareket hissettim.

Ben 29. Haftaya kadar cok sert hissetmedim acıkcası. Doktora sordugumdada hareketleri gayet iyi belli haftaya kadar hep böyle olur demişti. Cok stres yaptıysan bi doktora görün istersen

Benım de oyle canım sen merak etme nasıl bizim sagımız solumuz belli olmuyor tabi bebeklerimizinde oyle cansız cansız hareket etmesi birazda senın yorulmana baglı dediğim gibi hareket ufakata olsa varsa korkma

Günaydın kızlar. . Ben eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Kasık bölgem baya dolu dolu..sıkışiyor. belki bebek aşağıdadır da ondandir tam bilemiyorum. Sizde de durum böyle mi?

Benim de gectigimiz iki hafta oncesi bir hafta kadar sakindi baya. Gecen haftadan bu yana iyice costu. Tabi bunu genelleme yapamayız. Cok bariz azalma hissedersen doktora git. Benim az dedigimde bile mutlaka saat basi hareket hissettim.
malesef doktora suan gidemem zaten gideli 1 hafta oldu sikinti yoktu simdide kurban nedeniyle ilcedeyim umrm duzelir

va
Benım de oyle canım sen merak etme nasıl bizim sagımız solumuz belli olmuyor tabi bebeklerimizinde oyle cansız cansız hareket etmesi birazda senın yorulmana baglı dediğim gibi hareket ufakata olsa varsa korkma
var hic hareketsiz degil ama hafif mutsz 1 hafta once kontrolde sikinti yoktu olsa cikardi heralde demi of ya

Günaydın kızlar. . Ben eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Kasık bölgem baya dolu dolu..sıkışiyor. belki bebek aşağıdadır da ondandir tam bilemiyorum. Sizde de durum böyle mi?
Benim bebek aşırı derecede aşağıda. Doktor her seferinde söylüyor rahim ağzına çok baskı yapıyor diye. Yarim saatten fazla ayakta kalma dedi. Ona rağmen yarim saat bile duramiyorum, çok ağrım oluyor. 3 aydan az kaldı, sabredecegiz artık

Kizlar dun gece karnim baya sertti sertlesip gevseme tarzi deil dun tum gece sertti siz de boyle bir sey yasayan oldu mu ?

Kizlar dun gece karnim baya sertti sertlesip gevseme tarzi deil dun tum gece sertti siz de boyle bir sey yasayan oldu mu ?

Benim artık sert gibi. Bir de bebek o kadar büyüdü ki elimle hissediyorum sırtını bacağını falan. Sanıyorum ki sertlik öyle bir sebepten bendeki. Bir de çok tuvaletim gelince artıyor. Dün gece en az 5-6 kere kalkmışımdır:)

Hepimizin endişeleri artıyor tabii ama tehlikeli günler birer birer arkamızda kalıyor.

Sabaha sertlik geçti mi hala devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…