2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sabaha dogru baya gevsedi canim oglene dogru biraz daha sertlesti ama geceki kadar deil.ben de acaba normal mi degil mi ayird edemiyorum aslinda bebekler buyudu sert olmasi normal diyorum sonra da e gevsediginde nasil gevsiyo o zaman diyorum kafam karisiyo bi de sertken hareketleri az oluyo iyice korkuyorum

gunaydin kizlar benm bugun moralim cok bzuk sanki bebegimin hareketlerinde azalma var gbi ... sizde yasadnz mi benzer bsy hareketleri var fakat eskisi kadaar guclu degl ve eskiye gore daha az
Canım benimde birkaç gün önce öyleydi. Çok sert hareketlerini hissederken 2 gün boyunca belli belirsiz hareket etmeye başladı. Bende endişelendim fakat sonra tekrar kuvvetli hareket etmeye başladı çok şükür. Sende biraz bekle istersen...

Şen'inle haftamız günümüz ayni bende uzanıyorum sertleştiği zaman Eger yattığın zaman sertleşirse o zaman da yürümen lazimmis
Simdi dikkatimi cekti canim ayniyiz:)ben de hep sola yatiyorum ama artik agriyo sol tarafim genelde hep sag kaburgam batardi dun gece sertlikle beraber sol kaburgam batmaya basladi.senin bebis dondu mu boyle olunca acaba donuyo mh diye dusundum ben

Bulasik makinesi deterjaninin makine temizleme ozelligi olsaydi makinenin filtre kismi yagli kalmazdi biri birsey atiyor ortaya sosyal medyada herkes aa evet diyip destekci cikiyor. Makinelerin ozel temizleyicileri var duzenli olarak kullanirsaniz temiz kaliyor makineler

Günaydın kızlar. . Ben eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Kasık bölgem baya dolu dolu..sıkışiyor. belki bebek aşağıdadır da ondandir tam bilemiyorum. Sizde de durum böyle mi?
Bende egilip kalkarken karnim sertlesiyor hatta artik seslere tepki olarak bile sepsert oluyor karnim. Bazen kasiklarimda sertlesiyor ama cogunlukla gogsumun altinda bebegim hissediyorum

Kızlar günaydın dün akşamdan beri kasıklarımda ağrım var Dr. Ma yazdım takip et devam ederse yarın ntsye girip bana gönder dedi kanama vs yoksa ve bebek hareketleri iyiyse korkma dedi.

Simdi dikkatimi cekti canim ayniyiz:)ben de hep sola yatiyorum ama artik agriyo sol tarafim genelde hep sag kaburgam batardi dun gece sertlikle beraber sol kaburgam batmaya basladi.senin bebis dondu mu boyle olunca acaba donuyo mh diye dusundum ben
Doktora gecen hafta gitmiştim doktor bebek ters duruyor ama döner demisti. Haftaya pazartesi doktora gidecegim yine çalışabilir raporu almak icin donup dönmediğini bende merak ediyorum canim

Günaydın herkese iyi bayramlar. Pişik kremi ve masaj yağı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?

Önceden konuşulmuştu, farklı tavsiyeleri olanlar olmuştu. Ya bu sayfada ya da aldıklarımız konusunda konuşmuştuk. Eski sayfalarda denk gelirsiniz sanırım.

Ben oğlumda mustelanın body lotion olan ürününü almıştım ama açıkcası çok kullanamadım. İyi değildi diye değil bilakis güzel bir ürün ama zeytinyağı yağı daha pratik ve güzel geldi. Nasıl kullanıldığını konuşmuştuk, zeytinyağını hafif ılıtırsanız içerisindeki asit kırılıyor. Duman çıkmayacak kesinlikle, parmak batacak kadar hafif ısınması yetiyor zeytinyağının. Ben oğlumda zeytinyağının içerisine biraz da lavanta yağı damlatıyordum. Hem kokusu hem faydası için.

Pişik kremi mustela stelactive ürününden çok ama çok memnundum. Ama artık bulamıyorum.. Sudocrem, bepanthen, pudra, ev yapımı zeytinyağlı bir krem, nişasta gibi birçok ürün denedim. Oğlum biraz kilolu olduğundan sadece poposunda değil koltuk altı ve boynunda da pişik olurdu. En çok nişasta ve doktorun yazdığı eczaneden aldığım bir kremden memnun kaldım stelactive kremden sonra. Şimdi halen arada nişasta kullanıyorum. (Daha çabuk iyileştiriyor bence) Kızıma yenidoğanken kullanmak için mustelanın 1-2-3 barrier diye bir kremini önerdiler, onu alacağım. Kremin iyi emilmesine bakarız genelde ama pişik kremlerinde hemen emilmesi değil de ince bir katman oluşturup bir müddet koruma sağlaması daha önemli. İyileştirmesi kadar kalıcılığı da önemli yani. Ev yapımı doğal ürünler ararsanız da içerisinde zeytinyağı, e vitamini, lavanta yağı gibi besleyici, yumuşatıcı ve iyileştirici özelliği olan bileşenlerin tariflere bakın derim.

Doktora gecen hafta gitmiştim doktor bebek ters duruyor ama döner demisti. Haftaya pazartesi doktora gidecegim yine çalışabilir raporu almak icin donup dönmediğini bende merak ediyorum canim
Insallah donerler canim benim de bayramdan sonra randevum hayirli haberler aliriz insallah :)

Dogum aninda sanciyla donen bile oluyormus canim acikcasi o kismi cok takmiyorum onun disinda sertlesme vs olunca tedirgin oluyorum artik o kadar sertlesmeler de normaldir heralde:)
Ben Doğum anini hiç düşünmüyorum bile stres yapmamak icin :)) kas aldirirken bile ağda yaparken bile zor dayanan ben normal Doğum istiyorum :))) sertlesince dedigimi yap canim geciyo yatıyorsan az yürü, yürüdüğünde ayakta kaldığın icin sertleşiyorsa biraz uzan

Ben de dusunmemeye calisiyorum canim sonunda saglik olsun da:)onerilerini dilkate alacagim tesekkur ederim:)

gunaydin kizlar benm bugun moralim cok bzuk sanki bebegimin hareketlerinde azalma var gbi ... sizde yasadnz mi benzer bsy hareketleri var fakat eskisi kadaar guclu degl ve eskiye gore daha az

Benimde öyle tatlım, yani bazen anormal hareketli bazen çok durgun sadece ufak atışlar yapıyor böyle minicik doktora sormuştum, şakayla karışık keyfinin kahyasımısın çocuğun ya rahat bırak diyip gülmüştü yani sorun olarak bahsedilmedi. Ama bu benimde kafamı aşırı kurcalıyor

Günaydın kızlar. . Ben eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Kasık bölgem baya dolu dolu..sıkışiyor. belki bebek aşağıdadır da ondandir tam bilemiyorum. Sizde de durum böyle mi?
Canım ben nerdeyse eğilemiyorum alt çamaşırlarımı oturarak giyip çıkarıyorum ayakta yaparsam canım çok acıyor özellikle akşamları yorulduğundanmı Bilmem akşam ları oturup kalkmak yatakta dönmek zor oluyor gece dinlenince sabah akşam zorlandığım hareketleri daha rahat yapıyorum birazdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…