2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de ayakta giyinemiyorum pantolon, pijama vs. Karnim bacaklarima mani oluyor, egilemiyorum doğru düzgun. Eşim dalga geçiyor penguen gibisin diye

Ben de ayakta giyinemiyorum pantolon, pijama vs. Karnim bacaklarima mani oluyor, egilemiyorum doğru düzgun. Eşim dalga geçiyor penguen gibisin diye
Simdiden sonra ayakkabilarimizi dahi giyemicez eslerimiz giydirmek zorunda kalacak. Anın tadini cikarmak gerek bu firsat baska zaman ele gecmez :))

Günaydın herkese iyi bayramlar. Pişik kremi ve masaj yağı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Pişik için sudocrem, kızıma hala kullanıyorum bir kez hariç 2 yılda hiç pişik olmadı çok şükür.
Masaj için sebamed (kızıma şampuanını da almıştım ama hep konak olmuştu) şampuan için mustela yeni doğan konak önleyici kullanıyorum hala kızımda, ona bebekte de devam edeceğim.

Çok teşekkürler ayrıntılı açıklama için.

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar :)

Malum hepimiz geziyoruz ve çokta yoruluyoruz ama tatlı yorgunluklar :) Size bir şey sormak istiyorum dün gece tam vajinama inanılmaz bir ağrı saplandı ilk defa da olmuyor sizde de olan var mı ? ve ben mi tembelim yoksa gerçekten alaturka tuvalete çömelmek sizin içinde sıkıntı oluyor mu ?

İyi bayramlar herkese.. benim de karnım küçüktü hatta hamileliğim pek anlaşılmıyordu bile ama son 2-3 gündür acayip şiş ve birden büyüdü karnım. Bazen bir gün boyunca sertleştiği oluyor, taş gibi oluyor ve geçmiyor ama ben bebek ve rahim büyüdüğü için gerginleşiyor diye düşünüyorum. Sertleştiği zamanlar bebeğin hareketlerini cılız hissediyorum. Karnım yumuşakken daha hareketli oluyor. Ağrım olmadığı için endişelenmiyorum pek.

İyi bayramlar canım,

Alaturka tuvalet kullanmak yerden bir şeyi almak için çömelmek vb artık çok zor benim için. Bir yerden kalkarken eşim tutuyor elimden.

Evet bizimde aynı durum soz konusu aynen endişelenmeye pek gerek yok gibi

Günaydın hanımlar, yürürken sol kalçama ağrı girmeye başladı. Dün biraz yoruldum. Yorgunluktan olduğunu düşünmüştüm ama sabah kahvaltıdan sonra tekrar başladı. Yatarken bir sorun yok. Ayakta adım atarken ağrı saplanıyor sol kalçama Neden olur acaba ???

Benim bazen baski oluyor hem vajinama hem makat bolgeme baya zorluyor. Ben comelmekten hic vazgecmedin her firsatta yere comelip bir seyler alirim alaturka tuvalete otururum ozellikle disarda tuvalete gireceksem tek tercihim olur bacaklarim alisik oldugundan olabilir hic zorlanmiyorum

Ben de artik comelmekte zorlaniyorum egiomemeye calisiyorum ama iki gundur dikkat edemedim belki de o yuzden karnim sertlesiyor bayram bitse de hayirlisiyla randevuma gitsem iyi haberler alsam

CAnım nasılsın ya benim moralim çok bozuk bi kaç gündür şekerim çıkıyor hemen düşüyor ama
Bir hafta içinde 2 kez 150 yi gördüm öyle canım sıkkın ki

15 dk önce 150 çıkmıştı şimdi 123 olmuş kalıcı olmuyor hemen düşüyor ama yine de zarar veriyormu acaba bebeğime

15 dk önce 150 çıkmıştı şimdi 123 olmuş kalıcı olmuyor hemen düşüyor ama yine de zarar veriyormu acaba bebeğime
Ya ben aman aman zarar verecegini dusunmuyorum canim hamilelikte dikkat etmek gercekten zormus ben kendimi taniyamiyorum resmen huyum degisti normalde yemem dersem yemicem dersem imkani yok yemezdim ama simdi bir dilim daha ekmek yemek icin resmen yanip tutusur oldum

Arkadaşlar 32.haftada çalışabilir raporu alacagim ama o rapor sat tarihine göre mi hesaplanıyor yoksa ultrasonsaki BPD 7.58cm 30w 3d - AC 26.67 cm 30w 6d - FL 5.30 cm 28w 2d değerleri mi baz alınıyor biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…