2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebiş buyudu ondan canım normal genellikle kalsiyum eksikiliği deniliyor

Merhabalar 2 agustos sat tarihim.30 agustosta tup bebekle pozitif haberimi aldım.merkezim 10 15 gün sonra kese gormeye gidin dedi istanbulda merkezim.ben ankaradan tedaviye gitmistim.kese gormek icin cok gec tarih verdi.ankarada yasayan arkadaslar ozel sigortayada girecegim.bana o ayrintıli gösteren cihazları kaliteli olan, dr.u iyi olan gittiginiz memnun kaldığınız ozel hastane veya devlet ile doktor öneriniz olabilir mi tup bebek merkezi deseniz cok sey söylerim
Ama bunu bilmiyorum.sizlere saglıklı doğumlar daha dün bu sayfa yeni başlamıstı simdi 30. Haftaya geldiniz

Günaydın kızlar. Biz dün ıfak bi kaza geçirdik o kadar korktum ki allah beterinden korusun. Her an herşey gelebiliyor işte başımıza. Hemen gittik doktora bi sıkımtı yok çok şükür

Öncelikle hayirli olsun bebeginiz insallah sağlıkla alırsınız kucaginiza. Ankarada degilim ama kendi tecrubemden bir kac sey söyleyeyim. Benim de aşılama, keseyi 5+5te vajinal olarak görmüştük. Yani daha da erken gitmeyin isterseniz, gorunmezse strese girersiniz. Mutlaka vajinal ultrasonla baktirin. Karindan uzun süre daha görünmüyor çünkü.

F Fnurr cok gecmis olsun,

15 dk önce 150 çıkmıştı şimdi 123 olmuş kalıcı olmuyor hemen düşüyor ama yine de zarar veriyormu acaba bebeğime
Canım benimde bugünlerde yüksek çıkmaya başladı. Sınırı hiç geçmedim ama önceden daha düşük çıkıyordu. Açlık şekerim bile sınırda çıkıyor. Küçük kaçamaklar yapıyorum ara sıra fakat yinede dikkat ediyorum. Benimde moralim bozuluyor. Şeker bebeği şişiriyor diye biliyorum. Yani kilosu önden gidiyor. Arkadaşımın öyle olmuştu...

Henüz erken o zaman cok tesekkurler

CAnım nasılsın ya benim moralim çok bozuk bi kaç gündür şekerim çıkıyor hemen düşüyor ama
Bir hafta içinde 2 kez 150 yi gördüm öyle canım sıkkın ki
Benimde sekerim cok yuksek cikiyor ustelik dikkat ettigim halde 190 i gördüm yani bende korkuyorum umarim bebeklerimiz etkilenmiyodur bu durumdan doktor bana ani inis cikislarin tehlikeli oldugunu soylemisti

Ben de dusunmemeye calisiyorum canim sonunda saglik olsun da:)onerilerini dilkate alacagim tesekkur ederim:)

Ben dusunmemeyi bir kacis yolu olarak goruyorum. Aksine dusunmenizi ama guzel dusunmenizi tavsiye ederim. Beyni buna hazirlamak bence cok onemli. Korkulardan kacmamak ustesinden gelmenin en iyi yoludur, benim icin :)))

Ben dusunmemeyi bir kacis yolu olarak goruyorum. Aksine dusunmenizi ama guzel dusunmenizi tavsiye ederim. Beyni buna hazirlamak bence cok onemli. Korkulardan kacmamak ustesinden gelmenin en iyi yoludur, benim icin :)))
Ben bes haftalık bir gebelik eğitimi aldım insallah faydası olur insanın özgüveni geliyor hakkımızda hayırlısı artık.

Selam kızlar. Hayırlı bayramlar :)) doğumu nasıl düşünüyorsunuz. Normal sezaryen ? Genel anestezi spinal epidriural??? Deneyimli anneler paylaşırsa deneyimlerini çok mutlu olurum. Malum artık yavaştan düşünmek hazırlanmak lazım

Benim tavsiyem ne sekilde dusunurseniz dusunun ama int den dogum videolari izlemeyin. Olumsuz sekilde etkileyecektir. Ben ilk dogumu normal yaptim iyiki de izlememisim izlesem eminim korkardim. Her sey olacagina variyor ne yasamamiz gerekiyorsa onu yasiycaz zaten o da dogaclama gelisiyor bir bakmisiz hersey olmus bitmiş. Ben eve geldigim o aksami tekrar yasamayi cok istiyorum. Hastaneden cikmisim bebegim kollarimda misil misil uyuyor o anin huzurunu tarif edemem. Dogumda yasayacaklarimdan ziyade sonrasinin mutluluguna odalanmis vaziyetteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…