2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yapıyolar ama bi ton laf yada yarım yamalak illaki senin elin değecek

Kızlar bu ara sürekli kabus görüyorum. Zaten uyku düzenim bozuktu iyice fena oldum. Sizlerin uykularınız ne alemde??
Bende ayni durumdayım özellikle iki gündür uyku düzenim alt üst oldu kaburgama göğüs kafesimin altına bir şey batıyor sanki, gece korkarak utanıyorum dua okuyup tekrar yatıyorum

Benim spinal sezaryen oldu bunda da aynısı olacak ama benimki ilki de sağlık sebebi ile zorunluydu bu da zorunlu sezaryen olacak.
Belden aşağım uyuşturuldu çünkü narkoz fobim vardı, uyutulmak istemedim.
9da girdim ,9.15te işlem başladı 9.22de kızım yanıma konuldu sonra 20 dakika toplama kapatma işlemi sürdü. Acı, ağrı , his yok sadece birisi karnınızı çekiştirip sizi hafif hafif sarsıyor gibi.
Bol su ve kafein aldım sonrasında (kahve) ne bel ne baş ağrım oldu. Sadece ameliyattan sonra ilk ayağa kalkıp yürümek ölüm gibiydi, bir daha yürüyemeyeceğim sanmıştım ama yürüye yürüye açıldım ve bir de sezaryen gazı var o da illet bir şey onu çıkarınca dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum. Tabii her işlemin sıkıntıları var; ilk bir hafta banyo yapmak zordu çöp poşetlerini bantlayıp belime, yıkanmıştım. Sağdan sola dönmek yatakta zordu, aniden koş kalk yapamıyordum, bebeğim hep kucağımda olduğundan ameliyat yerlerim sızlayıp kızarıyordu ama ortalama 15-20 güne eski halime döndüm.

Bu işler biraz da şans, yapı/ metabolizma, doktor hastane kerameti bence. Normal doğum yapıp sıkıntısı olanlar, spinal olup belinde sıkıntı kalanlar, genel anestezi olup çok acı çekenler, dikişleri kaynamayan, kapanmayan vs vs var Allah var yani. En iyisni düşünüp, dua edelim sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.

Kızlar benim paşa günde 8-9 kez hıçkırıyor sizde de oluyor mu bu kadar
Evet benimkinide cok fazla hickirik tutuyor. Birde bu haftalarda uyku duzenini tahmin edebilirsiniz diyorlardi ama benimki hic uyumuyor galiba hep kipir kipir bir sagimda bir solumda bir kasiklarimda bir midemin oldugu yerde ya da ben evde oldugumdan anlamiyorum pek dinlenemedim hep ayaktaydim temizlik falan is yerinde daha cok oturdugumdan hareketsiz oldugunda anlayabiliyorum

Gunaydin benim gittgim doktorun ozel muayenehanesi var tip fakultesinxe bolum baskani biz 250 veriyoruz normalde 300,ama istersen kubra hanima bir sor ankarada onerebileceginiz gebelik takibimi yapacak birini soylermisiniz niye yardimci olur bence...

Ev hanimi oblomovdan temizlik tavsiyeleri kizlar biliyormusunuz bilmiyorum ama yatak temizliginde maytlardan kurtulmada kesin cozum karbonattir. Cok sık olmasa da uygulamaya calisiyorum bu bayram baya guzel temizlik yaptim simdide yatagima karbonat serptim aksama kadar bekleyip elektrikli supurgeyle cektirecegim mis gibi tertemiz oluyor bebeklerimizin yataklarina yastiklarinada yapariz bu arada sadece yataga degil halilara ve koltuklarinizada yapabiliyorsunuz

Mayt ne demek canim, temizlik konusunda ben biraz acemiyim :)) baya temizlik yaptın sen masallah çok yorma kendini

Bir arkadaşım vardi, karı koca yaşları biraz ileriydi evlendiklerinde. 3 sene çocukları olmadi, ilk tüp bebek tutmadı. Ikinci tüp bebekte ikizleri oldu. Ikizler 7 aylık, şimdi sürpriz hamileymiş guleyim mi, aglayim mi bilmiyorum diyor. 14 ay olacak araları. En korktuğum şey plansız hamilelik..

Çok şükür ikimiz de iyiz canım. Malesef çıkamadık daha 2 kilo olmamız lazım
Kaç kilo şuan minnoş. Gelişimi tamammı bir sorun yok değilmi. Ciğerleri böbrekleri kulak göz ? Allah seni bekletmesin kapılarda bi an evvel evine yuvana götür meleğini inşallah

Kuru bir şekilde döküp bekletip süpürüyorsun öylemi cnm

Mayt ne demek canim, temizlik konusunda ben biraz acemiyim :)) baya temizlik yaptın sen masallah çok yorma kendini
Canim halk dilinde akar olarakta biliniyor mikroskobik canlilar mikrop yani yataklarda yastiklarda vs oluyor yorgan battaniyelerde falan. Googleye yazarsan daha detayli gorursun
Kuru bir şekilde döküp bekletip süpürüyorsun öylemi cnm
Dokmeden once bir kere supurgeyle supuruyorum sonra her yerine kuru halde dokuyorum canim aksama kadar bekleyip tekrar supuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…