2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kaç kilo şuan minnoş. Gelişimi tamammı bir sorun yok değilmi. Ciğerleri böbrekleri kulak göz ? Allah seni bekletmesin kapılarda bi an evvel evine yuvana götür meleğini inşallah
900 olduk azıcık solunum sıkıntımız var onun dışında iyiz.işitme testi taburcu olurken yapolacak gözde sanırım 4-6 haftalık olunca oluyor. Allah razı olsun inşallah canım benim.

900 olduk azıcık solunum sıkıntımız var onun dışında iyiz.işitme testi taburcu olurken yapolacak gözde sanırım 4-6 haftalık olunca oluyor. Allah razı olsun inşallah canım benim.
Canım rabbim bu mubarek günlerde bebegine saglıklı bi sekilde kavusmanizı nasip etsin insallah.
Hangi hastanede dogumun olmustu canım senin?
gecmise de bakmadim belki soylemissindir kusura bakma.

Maytlar, akarlar konuşulmuş. Ihlas aura hali yıkama ve temizlik robotu var bende. Paketini bile acmadim, dış jelatiniyle duruyor. Burada satış deneyebiliyor muyum, bilgisi olan var mi? Belki birinin işini görür, ben de bebek alışverişi yaparım

Kızlar bugün bana bi enerji geldi bütün evi temizledim : ) yalnız şu an yeni yeni çıkıyo yorgunluğum gece bacak ağrısından uyuyamam artık. Ellerim de ağrıyor bi de şişmiş artık alyans falan takamıyorum. Bu arada burnum da şişmiş sizde de oldu mu :d bi de geceleri horlamaya başlamışım eşim söyledi çok utandım :d ah bu hamilelik. Karnımın sertliği de geçti çok şükür. Bi de fark ettim benim bebiş duştayken daha çok hareket ediyor su sesi mi hoşuna gidiyor acaba coşuyor adeta. ben de diyorum kızım banyo yapılırken hiç ağlamayacak herhalde : )) bendeki son durumlar böyle :) ha bi de yarın iş başlıyor uzuuun bir tatilin ardından salı sendromu yaşıyorum : ) neyse ki 3 hafta kadar sonra doğum iznine ayrılacağım inşallah.

Kızlar selam eşimin kuzeni 1 ay küçüktü hamileliği benden tatildeydi doğum yapmış bebek küvözde anne yoğun bakımda tedbir amaçlı çok gerildim niyeyse bi panik halinde dolaşıyorum

Calışabilir raporu almak için 32. Haftada nst ye gireceksin dedi doktor. Sancı cıkmazsa devam calışmaya inşallah
sancıyla çalışıp çalışmamanın ne alakası var ki ağrı olur oturamaz olursun ayakta çalışıyorsundur ama nst de sancın çıkmaz o zaman vermeyecek mi raporu? yoksa sen mi o şekilde karar verdin sancım çıkmazsa çalışmaya devam edeceğim diye

Günaydın kızlar, sendromlu salıyla birlikte iş başı artık. Hepimize iyi haftalar.

İndirdiğim bir programa göre tam 30 eylül 32. hafta ve doğum izni günü çıkıyor. Acaba ne kadar doğrudur? Bir de hemen 32 olur olmaz kontrole gidip raporu alıyor muyuz? Yoksa başka şeyler gerekiyor mu?

benim ayın 13ünde randevum var 31+2 olacağım o zaman soracağım bir şey gerekli mi diye ayın 18inde tam 32+0 oluyorum o zaman raporu yazar heralde eğer bir şey gerekliyse buradan yazarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…