2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
doğrudur aramızda 9 gün var seninle ben de 21 eylül de gidicem çalışabilir raporu için tam 32+0 oluyorum

Bana bir kaç gün önceden gel dedi doktor herhangi bişey istemedi sadece kontrole girmeden nst ye baglanacaksın dedi

merhaba kızlar bebek doğduğunda tuzlama geleneği var adanalıyız ama ben tuzlatmak istemiyorum her iki annem de illa tuzlamalıyız diyorlar napacam bilmiyorum

merhaba kızlar bebek doğduğunda tuzlama geleneği var adanalıyız ama ben tuzlatmak istemiyorum her iki annem de illa tuzlamalıyız diyorlar napacam bilmiyorum
Ben istanbulda dogup buyudum, ailelerde de hic boyle gelenekler yok. Ama kimden duyduysam ilerde teri kokmuyor diyorlar. Çok isterim aslında bilen biri olsa benim bebisi tuzlasa herhangi bir zararı var mı, neden istemiyorsunuz, tuz neticede

geçenlerde kv ile konuştuk eltimin oğlunu tuzlamış eltimin halası hemde ne tuzlama bildiğin tuza yatırmışlar birde ağzınada sürmüşler deli oldum bizde 40 banyosunda son suyuna maşrapanın içine biraz tuz katılır eritilir bebeğin vucuduna dökülür ama öyle avuç avuç sürülmez tazecik bedeni yanar mazallah ben baştan söyledim böyle bir şey yaptırmam teklif dahi etmeyin diye

kızlar merhaba , böbrek ağrısı şikayeti ile böbreğine kateter taktıran var mı ? sol böbreğimdeki aşırı büyümeye bağlı olarak kateter taktırmak zorunda kaldım şuan ağrısından duramıyorum, bir ay kadar oldu, sanırım çıkarttıracağız, yarın için randevu aldım bakalım çıkartacaklar mı, aynı sorunu yaşayan varsa yeşillendirirse sevinirm

annemler de aynen teri kokmasın pişik olmasın diye yapacaz diyorlar ama çocuk doktorları önermiyor bebeğin cildi ince olduğu için su kaybeder diye

Eklentiler

• IMG_1499.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 86
annem de eşimin annesi de tüm çocuklarını tuzlamış adanada herkes yapıyor diyorlar ama ben de istemiyorum cildi ince hassas nolur nolmaz diye direnecem bakalım

annemler de aynen teri kokmasın pişik olmasın diye yapacaz diyorlar ama çocuk doktorları önermiyor bebeğin cildi ince olduğu için su kaybeder diye
bebek ölümlerine bile yol açıyor canım vücuttaki suyu tutuyor dediğin gibi ben imkanı yok böyle bir şeye izin veremem çok istiyorlarsa dediğim gibi maşrapanın içindeki suya 1 çay kaşığı kadar katsınlar vücuduna döksünler sonrasında hemen durulasınlar

Benimde sağ böbreğimde büyüme var banada devam ederse takıcaz dediler ağrım çok oluyor takılması nasıl bir işlem ve takıldı halde ağrı devam ediyor mu

Bence de tuzlama olayı çok zararlı daha onların canı ne ki. Ben de çok karşıyım. İnşallah benden gizli kıytı köşelerde öyle bir şey yapmazlar. Gerçi şimdilik sadece kendi ablamlara söyledim. Kvler ne der bilmiyorum. Ama çok istiyorlarsa kendilerini tuzlasınlar. Kokucaksa da koksun ilerde çaresine bakar artık diye düşünüyorum.

ben de istemiyorum dedim yine dicem ama gönülleri kırılırsa dediğin gibi bi tutam maşrapaya atın diyeyim daha fazlasına gönlüm razı olmaz

ben de korkuyorum gizli yapmalarından annem de kayınvalidem de çok istekli çünkü ayrıca da kokmayı falan pek engellemiyor beni tuzlamış annem günlük banyomu yapmazsam kokuyorum açıkçası

drburcu92 F filmgibi bir garip oblomov kızlar beni detuzlamışlar hiç terim kokmaz suya biraz tuz atarlar biz de 40lanırken ben de bebeğime öyle yaptırıcam kısmetse
aynen 40 banyosunda atılır bizde de. valla canım bende hiç bilmezdim koktuğumu ama 2010 senesinde hipertroidi rahatsızlık çıktıktan sonra inan kokmaya başladım çünkü aşırı derecede ter yapıyor vücut zaten hep sıcak kışın bile adam akıllı üşüdüğümü bilmem yani olacaksa her türlü oluyor tuzlamak kokup kokmamak ya da temizlik kıstası değil

Benimde sağ böbreğimde büyüme var banada devam ederse takıcaz dediler ağrım çok oluyor takılması nasıl bir işlem ve takıldı halde ağrı devam ediyor mu

gözünü korkutmak istemem ama benim acı eşiğim çok yüksek, böbreğim inanılmaz ağrıyordu, kusma bulantı, aşırı sancı,resmen zorla taktılar bebeğe ya da sana bişey olur, böbreğini kaybedersin, ağrı kesiciler geçici çözüm , bebeğe zarar verir, mecburen taktırdık, çok az miktarda nakroz veriyolar ama bebeğe zararı olmadığını söyledikleri bir narkoz, kateteri takıolar ama şikayetin bitiyor mu ne gezer, her beş dakikada da bi tuvaletin geliyor, mesane ağrısı neymiş öğrenmiş oldum , acaba çıkartırsam nasıl olacak bilmiyorum ama yine de denicem hayatım kabusa döndü ayakta duramıyorum , umarım senin ki benim ki gibi olmaz bazı arkadaşlar da çok rahat etmiş

drburcu92 F filmgibi bir garip oblomov kızlar beni detuzlamışlar hiç terim kokmaz suya biraz tuz atarlar biz de 40lanırken ben de bebeğime öyle yaptırıcam kısmetse
Ben de oyle duymustum, bebegin yikanma suyuna mesela bir kovaya 1 2 yemek kaşığı tuz. Ustunden dokup, sonra zaten tuzsuz suyla duruluyorsun. Çocuğun vucudunda tuzlu suyun kalmasi 1 dakika falan en fazla. O da vir kova suya 1 2 kaşık tuz ne kadar tuzlu olursa. Sanki 2 çuval tuza yatırıp 3 gün bekletiyorlar çocuğu. Ne kadar abartilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…