- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #23.221
tuzun içinde 10-15 dk bekletenler var hatta Karamanlı bir arkadaşım vardı o anlatmıştı temiz beze tuz döküp sarıp bekletiyorlarmışBen de oyle duymustum, bebegin yikanma suyuna mesela bir kovaya 1 2 yemek kaşığı tuz. Ustunden dokup, sonra zaten tuzsuz suyla duruluyorsun. Çocuğun vucudunda tuzlu suyun kalmasi 1 dakika falan en fazla. O da vir kova suya 1 2 kaşık tuz ne kadar tuzlu olursa. Sanki 2 çuval tuza yatırıp 3 gün bekletiyorlar çocuğu. Ne kadar abartilmis
civilde gördüm ben ayaklı küvet oraya baktınız mıArkadaşlar bebek kuvetini ayaklı istiyorum. Yere iki buklum egilemem sürekli. Banyom buyuk, kenarda ayakta dursun :) utu masasi gibi açılır kapanır ayagin ustune, klasik fileli bebek kuveti. Ama sadece internette gördüm, bebek mağazalarında hic bulamıyorum. Gören bilen var mi? Tek umudum havuzlu han, o da yarim saatten fazla ayakta durmak yasak olduğu için gidemiyorum malesef
Bir kac ay once bakmistim ama son zamanlarda gitmedim. Tekrar gideyim o zamancivilde gördüm ben ayaklı küvet oraya baktınız mı
Canım geçmiş olsun. Senin rahatsızlığından kaynaklı. Benimde koltuk altım yaz kış ıslaktıraynen 40 banyosunda atılır bizde de. valla canım bende hiç bilmezdim koktuğumu ama 2010 senesinde hipertroidi rahatsızlık çıktıktan sonra inan kokmaya başladım çünkü aşırı derecede ter yapıyor vücut zaten hep sıcak kışın bile adam akıllı üşüdüğümü bilmem yani olacaksa her türlü oluyor tuzlamak kokup kokmamak ya da temizlik kıstası değil
Aynen öyle 1 2 kaşık kadar fazlası konulmuyodur. Bazen çok abartıyorlar biz de tuz 40 nda tuz ilk banyoda da altın atarlar suyaBen de oyle duymustum, bebegin yikanma suyuna mesela bir kovaya 1 2 yemek kaşığı tuz. Ustunden dokup, sonra zaten tuzsuz suyla duruluyorsun. Çocuğun vucudunda tuzlu suyun kalmasi 1 dakika falan en fazla. O da vir kova suya 1 2 kaşık tuz ne kadar tuzlu olursa. Sanki 2 çuval tuza yatırıp 3 gün bekletiyorlar çocuğu. Ne kadar abartilmis
Aaa ne güzelmiş peki bunlar nereye konuluyo?kızlar bizim 40 uçurma ritüelimiz yazayım size
Güller icinde mis gibi koksun diye Gül yaprağı, Tuz,buğday,pirinç bereketli bir ömrü olsun diye, Anahtar bütün kapılar açılsın diye, Ayakkabı sağlam adımlarla yere bassın diye, Altın,para bol kazançlı olsun diye, Şeker tatli dilli olsun diye, Tesbih imanlı hayırlı bir evlat olsun diye koyulur
kızlar merhaba , böbrek ağrısı şikayeti ile böbreğine kateter taktıran var mı ? sol böbreğimdeki aşırı büyümeye bağlı olarak kateter taktırmak zorunda kaldım şuan ağrısından duramıyorum, bir ay kadar oldu, sanırım çıkarttıracağız, yarın için randevu aldım bakalım çıkartacaklar mı, aynı sorunu yaşayan varsa yeşillendirirse sevinirm
Bende de sol böbreğimde var büyüme ve aynı zamanda geçen hafta kum döktüm resmen ölüyorum sandım ve birde böbrek ağrısı normal yalancı sancıları tetikledi kabus gibiydi
Gecmis olsun. Plt trombosit değerini ifade eder. Yani kanın pihtilasmasini sağlayan hücre. Azalınca herhangi bir kanama durumunda kan pihtilasmiyor. Hamilelikten önce bende de bi donem olmuştu ama yine de sizin degeriniz cok ama cok cok düşük. Özellikle normal doğumda sorun olabilir. Benim tahlil degerlerim malesef verdiğim yere göre değişiyor. Tahlili farkli bir hastanede tekrarlayin ve doktorunuzla konusun nasıl bir tedavi uygulayacagina dair. Korkutmak istemem ama ciddi anlamda düşük sizinkiKizlar merhaba. Kan degerleriyle ilgili sorum olacakti. Plt degerim cok dusuk cikti 62 yaziyor. Dr um riskli kani durdurmayiz acil mudahale gerekebilir dedi. Bu durumu yasayan var mi?
suyuna koyuluyor canım tabi tesbih ve ayakkabı hariç onlar yanında bulunduruluyor hatta eksik yazmışım zeytin yaprağı da koyarlar adaletli barışçıl olsun diyeAaa ne güzelmiş peki bunlar nereye konuluyo?
Arkadaşlar bebek kuvetini ayaklı istiyorum. Yere iki buklum egilemem sürekli. Banyom buyuk, kenarda ayakta dursun :) utu masasi gibi açılır kapanır ayagin ustune, klasik fileli bebek kuveti. Ama sadece internette gördüm, bebek mağazalarında hic bulamıyorum. Gören bilen var mi? Tek umudum havuzlu han, o da yarim saatten fazla ayakta durmak yasak olduğu için gidemiyorum malesef
aa canım baya düşükmüş benim en son 195 çıkmış ne değeriymiş ki bu kan pıhtılaşması ile mi ilgiliymiş? peki yükseltmek için bir yol yok muymuş bişi demedi mi canım doktorun?Kizlar merhaba. Kan degerleriyle ilgili sorum olacakti. Plt degerim cok dusuk cikti 62 yaziyor. Dr um riskli kani durdurmayiz acil mudahale gerekebilir dedi. Bu durumu yasayan var mi?
Bayıldım ne güzelmiş adetler miş bakim bizimkilere söylim yaparlar mı bilmemsuyuna koyuluyor canım tabi tesbih ve ayakkabı hariç onlar yanında bulunduruluyor hatta eksik yazmışım zeytin yaprağı da koyarlar adaletli barışçıl olsun diyene kadar doğruluk payı vardır bilmem ama bence zararsız ve çok hoş şeyler bunlar sonra 40 gezmesine çıkarılır gidilen evden de yumurta verilir bebeğe tabi bebek yıkanmadan önce anne yıkanır ilk önce sonra bebek yıkanır ve yeni giysiler giyilir hiç giyilmemiş olanlar dualar okunur yasin ayetel kürsi falan
Benim doktorum sertleşme olduğu zaman Eger oturuyorsan biraz yürü, yürüdüğünde sertleşirse o zamanda uzan demisti insallah Şen'de de ise yarar canimKızlar bi ara konuşulmuştu benim karnım çok dertleşiyoruz bebisim göbeğimin etrafında bi dikiyor kendini sormayın bildiğin yumru gibi ve cok geriliyor karnım böyle olanlar neler yaptınız doktorlarınız ne demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?