2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar bizim 40 uçurma ritüelimiz yazayım size

Güller icinde mis gibi koksun diye Gül yaprağı, Tuz,buğday,pirinç bereketli bir ömrü olsun diye, Anahtar bütün kapılar açılsın diye, Ayakkabı sağlam adımlarla yere bassın diye, Altın,para bol kazançlı olsun diye, Şeker tatli dilli olsun diye, Tesbih imanlı hayırlı bir evlat olsun diye koyulur

tuzun içinde 10-15 dk bekletenler var hatta Karamanlı bir arkadaşım vardı o anlatmıştı temiz beze tuz döküp sarıp bekletiyorlarmış

Arkadaşlar bebek kuvetini ayaklı istiyorum. Yere iki buklum egilemem sürekli. Banyom buyuk, kenarda ayakta dursun :) utu masasi gibi açılır kapanır ayagin ustune, klasik fileli bebek kuveti. Ama sadece internette gördüm, bebek mağazalarında hic bulamıyorum. Gören bilen var mi? Tek umudum havuzlu han, o da yarim saatten fazla ayakta durmak yasak olduğu için gidemiyorum malesef

civilde gördüm ben ayaklı küvet oraya baktınız mı

Kizlar merhaba. Kan degerleriyle ilgili sorum olacakti. Plt degerim cok dusuk cikti 62 yaziyor. Dr um riskli kani durdurmayiz acil mudahale gerekebilir dedi. Bu durumu yasayan var mi?

Canım geçmiş olsun. Senin rahatsızlığından kaynaklı. Benimde koltuk altım yaz kış ıslaktır

Aynen öyle 1 2 kaşık kadar fazlası konulmuyodur. Bazen çok abartıyorlar biz de tuz 40 nda tuz ilk banyoda da altın atarlar suya

Aaa ne güzelmiş peki bunlar nereye konuluyo?

Bende de sol böbreğimde var büyüme ve aynı zamanda geçen hafta kum döktüm resmen ölüyorum sandım ve birde böbrek ağrısı normal yalancı sancıları tetikledi kabus gibiydi

Bende de sol böbreğimde var büyüme ve aynı zamanda geçen hafta kum döktüm resmen ölüyorum sandım ve birde böbrek ağrısı normal yalancı sancıları tetikledi kabus gibiydi

geçmiş olsun canım , böbrek ağrısı gerçekten inanılmaz bir ağrı, bebeğim resmen hastanedeyken öyle bi haraket ediyordu ki çıkmaya çalışıyordu, tekme mi dersin kafa mı dersin, Allah kimseye böbrek ağrısı yaşatmasın çok çok zor

Kizlar merhaba. Kan degerleriyle ilgili sorum olacakti. Plt degerim cok dusuk cikti 62 yaziyor. Dr um riskli kani durdurmayiz acil mudahale gerekebilir dedi. Bu durumu yasayan var mi?
Gecmis olsun. Plt trombosit değerini ifade eder. Yani kanın pihtilasmasini sağlayan hücre. Azalınca herhangi bir kanama durumunda kan pihtilasmiyor. Hamilelikten önce bende de bi donem olmuştu ama yine de sizin degeriniz cok ama cok cok düşük. Özellikle normal doğumda sorun olabilir. Benim tahlil degerlerim malesef verdiğim yere göre değişiyor. Tahlili farkli bir hastanede tekrarlayin ve doktorunuzla konusun nasıl bir tedavi uygulayacagina dair. Korkutmak istemem ama ciddi anlamda düşük sizinki

Aaa ne güzelmiş peki bunlar nereye konuluyo?
suyuna koyuluyor canım tabi tesbih ve ayakkabı hariç onlar yanında bulunduruluyor hatta eksik yazmışım zeytin yaprağı da koyarlar adaletli barışçıl olsun diye ne kadar doğruluk payı vardır bilmem ama bence zararsız ve çok hoş şeyler bunlar sonra 40 gezmesine çıkarılır gidilen evden de yumurta verilir bebeğe tabi bebek yıkanmadan önce anne yıkanır ilk önce sonra bebek yıkanır ve yeni giysiler giyilir hiç giyilmemiş olanlar dualar okunur yasin ayetel kürsi falan

Ben ebebekten almıştım. 2 sene geçti üzerinden ama vardır herhalde halen. Ayağı ayrı almıştım, plastik küvetini ayrı. Ütü masası gibi katlanıp kaldırılıyor ayak kısmı. Bence banyo yaptırırken kolaylık sağlayan bir ürün ama açıkcası sonrasında kaldırıp muhafaza etmesi zor gelmedi değil.. Ütü masası gibi yassı birşey olmuyor kapanınca, belli bi yer kaplıyor yani. Ama gene de tavsiye edebilirim bence gerçekten kolaylık sağlıyordu.
Bu arada yanılmıyorsam aldığım dönem jokerde de görmüştüm benzer ürünü.

aa canım baya düşükmüş benim en son 195 çıkmış ne değeriymiş ki bu kan pıhtılaşması ile mi ilgiliymiş? peki yükseltmek için bir yol yok muymuş bişi demedi mi canım doktorun?

S servus
Geçmiş olsun. Tedaviye rağmen düzelmiyor mu? Benim halamın sağlık probleminden ötürü hep düşüktür trombositleri, yükselmiyor diye biliyorum. Doğuma girerken doktorunun belirlediği kadar ünite kan hazır bulunduruyorlardı. Sancısı başlamadan planlı sezeryan olmuştu iki kuzenim de. Küçüktüm ama bi kuzenimde sancısı erken başlamıştı o zaman halam hastaneye götürülürken babamlar panikle kan aramıştı onu hatırlıyorum. İlaçla istenen düzeye ulaşmazsa muhtemelen planlı sezeryan olursun ve doktorunun belirlediği ünite kadar kan hazır bulunduracaktır sende de. Korkma. Bir de halam doğuma gireceği zaman acil durumda kan verebilecek 1 kişi hastanede bulunuyordu, bunu doktor mu söylüyordu yoksa babamlar mı korktuklarından yapıyorlardı hatırlamıyorum ama..

Bayıldım ne güzelmiş adetler miş bakim bizimkilere söylim yaparlar mı bilmem

F filmgibi
Canım şimdi bendekinin markasına bakayım dedim ama çok yükseğe kaldırmışım indiremedim uzaktan bakarak da üzerinde göremedim.. Netten bulayım dedim ama nette de bulamadım.. Şu aqua scale diye bi küvet çıktı, onun kendi görselindeki ayağa benziyor bendeki. Küveti ayak ve baş kısmından kavrayan bir modeldi.
Eşim küveti taşıyamamasından korktuğundan baya bir bakınmıştı, en sonunda en güvenebildiği o model olmuştu. İki yandan tutanların bacakları ayrılacakmış gibi duruyordu. Bazısının da kendi başına hayrı yok gibiydi, sanki su dolu küveti koyunca çökecek gibiydi.. Netten değil de yerinde görerek al derim yani :)
Bu arada her ayak her küvete olmuyordu yanılmıyorsam. Babyjem bizdeki küvet, ona uyumlu olanı almıştık. Hatta bi tane beğenmiştik ama onun küveti çok pahalıydı. Kısa süre kullanılacak diye babyjem küveti ve ona uygun ayağı almıştık ki gerçekten de çok uzun süre kullanmadık küveti. Ayak alacakken bu uyumlu olma olayını da bir sor istersen, yanlış da hatırlıyor olabilirim üzerinden baya geçti çünkü.

Kızlar bi ara konuşulmuştu benim karnım çok dertleşiyoruz bebisim göbeğimin etrafında bi dikiyor kendini sormayın bildiğin yumru gibi ve cok geriliyor karnım böyle olanlar neler yaptınız doktorlarınız ne demişti

Benim doktorum sertleşme olduğu zaman Eger oturuyorsan biraz yürü, yürüdüğünde sertleşirse o zamanda uzan demisti insallah Şen'de de ise yarar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…