2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bir şey sormak istiyorum size ben sol tarafıma yatıyorum sürekli ama bir kaç gündür yattığım zaman sertleşme oluyor hemen gelip oturuyor sanki anlamadım kalkıp yürüyorum geçiyor ama yatar yatmaz yeniden sertleşme başlıyor sırt üstü yattığımda biraz geçiyor sonra da yeniden başlıyor anlamadım bu durumu yaşamış olan var mı aranızda

Benim de hep sag kaburgam batardi artik sol kaburgam batiyor sol tarafima yatmakta zorlaniyorum.aksamlari karnim baya sertlesiyor.ama sertlesip gevseme seklinde deil saatlerce sert sonra yumusuyor

Kizlar bacak aram fena agriyor bacaklarimi kapatamiyorum boyle olan var mi sanki bacaklarimi sonuna kadar acmisimda et kesmis gibi vucudumla tam birlesme yerinde agrim

Kizlar bacak aram fena agriyor bacaklarimi kapatamiyorum boyle olan var mi sanki bacaklarimi sonuna kadar acmisimda et kesmis gibi vucudumla tam birlesme yerinde agrim
Benimde öyle canım yatarken bacaklarımı kaldırdığında bile açıyor kasik ağrısı gibi sanırım o bebislerin yuklenmesinden oluyor damarlara

Kızlar arkadasım bugun dogum yaptı dun gece suyu gelmiş hapsurdum altıma yapıyorum sandım dedi hemen banyoya yetişeyim derken suyu bosalmıs apar topar hastaneye gitmişler 38. Haftadaydı allahdan kızı oldu cok sukur ikiside iyi inşallah bizlerede nasip olur ama zamanında planlı olur inşallah bu sekılde biraz heyecanlı sanki:)

Oyyy kizlarrr insallah hepiniz iyisinozdir. Uzun zamandir giremedim foruma.. Bende bi ara kasik agrilarindan muzdaripim Rabbim baska sikinti vermesin bunlar birsey degil

Canım arkadaşına hayırlı olsun. Sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah. Aslında baktığında plansız ama süpriz bir doğum olmuş güzel bekletmeden zorlamadan olmuş. 40 tan sonra beklemesi çok zor oluyor her gün oldu mu olucak mı diye insan düşündükçe düşünüyor. Bende öyle kolayca son haftalara doğru doğurmak isterdim

Hayirli geceler herkese
benim de nefesim cok kesilir oldu. Sirtustu yatinca zaten bi tuhaf oluyordum hamileligimin basindan beri bugunlerde otururken de daralmaya basladim.
Ama artik epey yol katettik sanirim bunlarin hepsi normal. bu arada
Dün kontrolumuz vardi sukur hersey yolundaymis dikkat etmeye devam et dedi doktorum. İns sonuna kadar boyle devam eder.

Merhaba kizlar ben tam 30 haftalik oldum ve bebegin hareketleri azaldi sanki belirli zamanlarda hareket ediyor sizlerin nasil cuma gunu kontrolum var soracagim doktorada bebegim erkek

Merhaba kizlar ben tam 30 haftalik oldum ve bebegin hareketleri azaldi sanki belirli zamanlarda hareket ediyor sizlerin nasil cuma gunu kontrolum var soracagim doktorada bebegim erkek
Yeri mi daraldı acaba? Buyuyunce eskisi kadar serbest hareket edemiyorlar. Bir de suyu artinca hareketleri daha az hissediliyormus. Ben 28deyim, delip çıkacak gibi inanılmaz vuruyor.

Canım benim bebeğinde bazen hareketleri azalıyor bazen artıyor kesinlikle günü gününü tutmuyor.en az 3-4 kez korkup acile gitmişimdir oynamıyor diye. Artık bebişlerde büyüdü onunda etkisi olabilir ama doktoruna sorunca daha da rahatlarsın

Haklisin canim bebislerede hak vermek lazim yerleri daraldi iyice nereye kipirdasinlar:)

gece cok sık uyanmaya başladım 50 kere dönüyorumdur heralde sağ sol, bu da sabah zombi gibi uyanmama sebep oluyo tır yüklemiş gibi uyanıyorum, 37 ye kadar dayanabileceğimden şüpheliyim ya nasıl olucak, evde de zaman gecmez sıkıntıdan patlarım 32 de cıkarsam, kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…