2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar ya gecen gun piknige gittik uc gun oldu her yerim sivrisinek ısırığı gibi kabar kabar birde kasiniyor deli ediyor beni acaba bebisie bir zarari varmidir ki

Bende sırf bu yüzden devam etmek istiyrm 37ye kadar. Acaba 32de devam etsek baktık iyice şiştik yine doktor raporuyla bırakabiliyor muyuz acaba

Evde sıkılmayı tercih ediyorum ben de. Çünkü gerçekten çok zor oluyor. Bugünde geç kaldım

Hayirli sabahlar arkadaslar biz de bugun 30-0 olduk 20 li haftalar hic gecmeyecek sandim.
Bende iki gubdur afedersiniz ishal var normalde hep kabizlik cekerim birden neden boyle oldu anlamadim. Patates muz disinda neler yapabilirim tavsiye edebileceginiz birsey var mi

Bende sırf bu yüzden devam etmek istiyrm 37ye kadar. Acaba 32de devam etsek baktık iyice şiştik yine doktor raporuyla bırakabiliyor muyuz acaba
evet bilen biri aydınlatırsa sevinirim sorcam doktora gittiğimde en kötü 21 inde randevu 2 hafta var daha bakalım, evde kalırsam kendimi dinlicem gibi geliyo sürekli oram mı agrıdı buram mı agrıdı diye, işe gelince zaman bi şekilde geciyo ama sabah uyanmak cok zor gercekten , hamilelere işe geç gitme hakkı tanınmalı şöyle öğlene doğru falan , yarım gün mis

Bir de bilen varsa bişi daha sorucam yapacak olan arkadaşlara ,hastane odasında ayrı , mevlüdde ayrı mı hediyelik dağıtılıyo nasıl oluyo o sistem, eğer ayrı ayrıysa yaptığım süsleri direk mevlüde mi saklasam 2 kere masrafa gerek var mı bilemedim , nasıl oluyo

Ben de bu konuda ikilemde çok kaldım. Ama hastaneye belirli insanlar geliyor yani en yakınların. Onlara göre bir hediyelik yaptırıcam daha özel ve güzel zaten bir onlar saklar kolu komşu cepleri dolduruyo sonrada çöp ediyor. Mevlüt için daha az maliyetli cam şişe kolonya yanında da yasin ve kokulu tesbih falan gibi şeyler düşünüyorum

Ah canım tamda benimde yaşadığım şeyi anlatmışsın yalnız değiliz demektl ki bende çalışıyorum haftaya cuma 32 oluyorum gece hiç uyuyamiyorum sağım ayrı solum ayrı ağrıyor bacaklarim ayrı ağrıyor çalışmadan da evde zaman geçmez nasıl yapicaz

evet ikisinde de ayrı dağıtıyorlar masrafa hiç gerek yok bence ben hastane odasında ve eve gelenlere tül içinde lokum hazırlayıp vereceğim direk kağıt peçete içinde ikramdansa daha şık bişi olur mevlütte de hediye dağıtacağım

ben 32de rapor alıp eylül ayını bitirip ekimde izne çıkacağım olmuyor artık çok yoruluyorum en azından ufak tefek hazırlıkları bitiririm böyle çalışırken hiç olmucak zaten hazırlıktan günün nasıl geçtiğini anlamayız birde geç uyandık mı ohh tadından yenmez bugünleri arayacağız çünkü ablamın oğlu gibi gece uykusu hiç olmayan bir bebiş doğurmaktan korkuyorum 2 yaşına geldi hala gece uykuları yok

kızlar ben hastane odası için lokum yaptırmak istiyorum. O renkli kutulardan aldım tek tek kutularım öyle götürürüm diye. Doğuma gelenlere de hediyelik kolonya şişesi hazırladım fotolarını paylaşmıştım. Mevlütü sünnet mevlütü gibi düşünüyorum. Bizim çoğu kişi şehir dışında, şubat tatilini beklemem lazım mevlüt için. Yakın tarihte yapsam ayrı ayrı hediyelikle uğraşmazdıM

ben 5. veya 6. ayında yapacağım mevlüdü zaten kış ayında kimseyi ağırlamam hastası var bebişlerimiz minicik Allah korusun

ben 5. veya 6. ayında yapacağım mevlüdü zaten kış ayında kimseyi ağırlamam hastası var bebişlerimiz minicik Allah korusun
Öyle tabi bütün millet gripli geziyor. Ben şubat tatilinde yapamazsam yaz tatiline kalır. Kimse gelemez. Ama takvime bakarım 23 nisan filan gibi günler uygun olursa öyle de yapabilirim. Kolonya şişelerimi mevlüte saklayıp başka bişeymi yaptırsam doğuma diye de düşünmedim değil. Çok kararsızım. Hastaneye gelenler için sadece lokum olucak ama. Bi de hastane Şerbet veriyor

konular hep ortak ya.. bana iş yerimde çalışabildiğin kadar gel çalış dedi önceden izne çıkan arkadaşlarım ben ortalıkta şiş bi şekilde dolaşmak istemiyorum ama.. İstişare edelim sizle de ne dersiniz? Önceden izne erken ayrılan&geç ayrılan tecrübeli annelerden dönüş bekleyelim.

Teşekkürler canım amin hepimiz inş Evet değilmi aslında iki hafta onden olsada normal suan bizimde sezeryan gibi bakalım ne olacak

Ben direk 40ında mevlüt düşünüyordum. Gelen gelir gelmeyen kendi bilir diye. Ama gerçekten griplisi öksürüklüsü herkes gelebilir

Ben bir de şundan sipariş verdim azönce 70 adet çikolata , ve ikramlık faslını kapattım

Düzeltme: Yanlış gruba yazdım pardon, alışveriş topiğine yazcaktım

Eklentiler

• erkek-bebek-dokme-madlen-cikolatasi.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…