2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nerden yaptrdın bende yaptırmak istiyorum bunlardan
hacı şerif diye bi yer yaz google a cıkıyo , gebelerin coğu burdan yaptırıryor araştırmalarım sonucunda =) ben tadını bilmiyorumda yorumlara güvenmek durumundayım =) kargolarıda buzlu kalıplarla gönderiyolarmış erime ihtimaline karşı ,cok pahalı da değil uygun geldi bana ,bi incele sen de..

Canım seninki anlattığın kadarıyla daha ilerlemiş benimde ağrım var ama Tuvalet sorunum filan yok ultrasona giricem büyüme ne durumda diye.doktor çıkartmana ne diyor vr dikiş oluyor dimi

Valla canim banada patron calisma artik dinlen dedi ama ben eylulu bitiririm yatim birakmam 18 eylul 32. Haftam oluyor. Benim en buyuk korkum evde sıkılmak ama illa bir mesgale bulucaz kiyafeeri yikama utuleme dagitilacak ikramlarin hediyelerin ayarlanmasi falan elim el verdigince temizlikte yapicam sonucta yasanilan ev surekli kirleniyor nevresim falan yikayacagim kayinvalidem gelip kalcak 1 hafta is plani yaparsam 1 ay kolay gecer tabi erken gelmeye de kalkabilir bizim minikler

Ay haci serifi ablam hic begenmedi canim seninkiler insallah oyle cikmaz

kızlar şimdi biz böyle atıp tutuyoz ya özelliklede ben yok öptürmem yok gripliye elletmem diye bayramda bir sinir oldum anlatamam neymiş bende bebeğini elletmeyen annelerden olmayayımmış akıl veriyorlar bana eşimde sinir etti çanak tutuyor onlara çocuğun mikroba da ihtiyacı varmış bağışıklık için dedim doğurayım biri yüzünden hasta olsun da gör sen sana bile elletmem. milletin pis mikrobundan neden hastalansın benim miniğim. ha havalar soğuk olacak kendi grip olur tamam ama diğer türlü birinden bulaşırsa içim hiç rahat etmez.biz demiyoz ki pamuklara sarcaz diye ama yeni doğmuş bebek ağzından yüzünden öpülmez ki yazık ona en steril yerden çıkıyor biraz büyüsün ben atıcam çamurun pisliğin içine zaten

ahaaa tadı mı kötü neymiş , kötü yorum görmemiştim oysa tühh
sanırım tadıydı problem canım hatırlamıyorum sorayım olmadı dönüş yaparsa yazarım bende yaptırmak istemiştim ama hacı şerifi önermemişti sonradan bende ambalajı yırtıp atılıyor ambalaja pazar vereceğime kaliteli lokum alırım onları süslerim dedim 100 adet tül 5 liramı neydi tülü atsınlar içim acımaz

Ben ilk doğumumda37. Haftaya kadar çalışmıştım kızım 40+6 da doğdu bu süreyi bile geçirmek çok sıkıntılıydı ama arkadaşım 37. Haftasında cuma izne ayrıldı pzt doğum yaptı her işim kaldı demişti şans biraz da

Kızlar tünaydın...Mevlit konuşulmuş...
Eşimin kuzeninin eşi bebek mevlit ini 20. gün falan yapmıştı hem aralık doğumlu olduğu için hem de dedi ki çok iyi oldu böylece herkes bir kere de geldi gitti bir daha kimse gelmedi çok rahat ettim dedi. Bende şehir dışında olduğumdan ve doğuma annem geleceği için anneminde aklına yattı, nasıl geleyim zırt pırt diyor kadın ben burada iken yap diyor mevlitü ki haklı...
Siz ne diyorsunuz bu konuda ?

canım bizim bütün sülale burda ama sizin gel git zor olursa erken yapman tabi daha iyi

Mevlid için iki alternatifim var benim. Biri 40 günlükken evimde yapmak. Ben yataktan pek kalkmadan, artık aileler yardımcı olacak. Ama hem çok kış, hem bebek çok savunmasız. Kalabalıktan mikrop kapar mi diye aklima takılıyor. Yoksa herkes ikişer üçer gelecegine, bir arada çıkar.
Ikincisi, nisan ayında hem hava biraz ılık hem bebek ele gelir en azından niraz büyür. Ve sitemizde organizasyonlar için hazırlanmış kucuk bir mekan var, yüz kişi rahat alır. Orası daha mı iyi olur acaba diyorum. Ama orda da bebegin odasi, beşiği vs evimin düzeni yok tabi. Bir de yeni dogunca herkes ikiser üçer gelip, bi de tekrar mevlide davet mi etmek zorunda kalırız bilemiyorum. Bu konuya gercekten cok kafa yoruyorum ama icinden çıkamıyorum.

Kızlar ben hastane için süslü beşik içerisinde çikolata yaptırmıştım Pelit pastanesine çikolatasının lezzeti Nefisti yine aynı yerde aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum

canım bizim bütün sülale burda ama sizin gel git zor olursa erken yapman tabi daha iyi

Dimi ? Birde bir şey daha soracağım burada her şeye yemek veriyorlar özellikle mevlitlerde sizin orada da var mı böyle bir adet ? Eşim ve kayın validem sağ olsun uğraşmayalım yemekle ayran pide ve tatlı olur dediler dün eşimle baya bir konuştuk ne yapsak diye her şeye kafa patlatmak lazım

Kızlar ben hastane için süslü beşik içerisinde çikolata yaptırmıştım Pelit pastanesine çikolatasının lezzeti Nefisti yine aynı yerde aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Bende yaptırdığım kapı süsünün kutusunu aldım. Onun içine butterfly'de çikolata yaptırmayı düşünüyoruz hastane odası için.

Kızlar bir de bu hastane odası süslemeleri için veya ev süslemeleri için nerelere bakıyorsunuz. Fikir aldığınız bir sayfa falan var mı?

bizde tavuklu pilav ayran tatlı yada pide ayran tatlı oluyor genelde. öyle fazladan yemek işi çok zor canım bunlar yetiyor. ablamda börek ikram etti mesela

Bence pide ayran tatli şahane olur. Hatta yaptırdığınız yerle anlasirsaniz gayet şık, kapaklı köpük kutularda hazirlarlar, bulaşık bile çıkmaz. Kişi sayısına da bağlı ama her ne olursa olsun evde yemek yapmak çok zor o kadar insana pide ayran tatli da gayet doyurucu ve güzel bi ikram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…